• Latest
Βόιο: Ροντέο έγινε η συνεδρίαση.  Διακοπή και αποχώρηση της αντιπολίτευσης.  Βίντεο

Βόιο: Οι Ερωτήσεις του Συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση στην ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της 27ης Δεκεμβρίου

28 Δεκεμβρίου 2024
Έρχεται το πιο μαγικό ταξίδι των Χριστουγέννων – Το «Πολικό Εργαστήρι» στην Καστοριά!

Ξεκινούν τα δρομολόγια του Χριστουγεννιάτικου Τρένου προς και από τη «Μαγική Λιμνοπολιτεία»

19 Δεκεμβρίου 2025
Λάζαρος Γκερεχτές: Προχωρά η κατασκευή κόμβων στη Μπάρα Σιάτιστας.  Φωτογραφίες

Λάζαρος Γκερεχτές: Εντάσσεται σε χρηματοδότηση ο κόμβος της Μπάρας Σιάτιστας

18 Δεκεμβρίου 2025
Μπλόκο Αντιγόνου: Συνεχίζουμε τον αγώνα μας!

Μπλόκο κόμβου Φιλώτα Δ. Αμυνταίου: Την Παρασκευή 19/12 στις 15:30 συνέλευση στο μπλόκο και 16:00-19:00 κλείσιμο δρόμου

18 Δεκεμβρίου 2025
Βελβεντό: Χριστουγεννιάτικες μελωδίες

Βελβεντό: Χριστουγεννιάτικες μελωδίες

18 Δεκεμβρίου 2025
Π. Κουκουλόπουλος στο Συνέδριο του Economist: «Αλλαγή πορείας στην ελληνική οικονομία, με διαρθρωτικές πολιτικές κοινωνικής συνοχής»

Π. Κουκουλόπουλος: «Ανεπίτρεπτη αιφνιδιαστική ταλαιπωρία για τους αγρότες και κτηνοτρόφους στη Δημοτική Κοινότητα Λιβαδερού»

18 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2025 το «2ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Τοπικής Γευσιγνωσίας»

Δήμος Κοζάνης: Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2025 το «2ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Τοπικής Γευσιγνωσίας»

18 Δεκεμβρίου 2025
Καστοριά: Υποδεχόμαστε όλοι μαζί το 2026 παρέα με τον μοναδικό Τόνι Σφήνο!

Καστοριά: Υποδεχόμαστε όλοι μαζί το 2026 παρέα με τον μοναδικό Τόνι Σφήνο!

18 Δεκεμβρίου 2025
Μαλούτας: Ποιος εμπιστεύεται πλέον τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης την Δευτέρα 22-12-2025

18 Δεκεμβρίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

7 Συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Κοζάνης και της Φλώρινας

18 Δεκεμβρίου 2025
Καστοριά: Περιμένουν την υποχώρηση των νερών για να απεγκλωβιστούν οι πέντε κτηνοτρόφοι στον Γράμμο

26.026.943,28 € για αποζημιώσεις από την ευλογιά. Λάρισα Σέρρες και Ξάνθη παίρνουν πάνω από τα μισά χρήματα

18 Δεκεμβρίου 2025
Κοζάνη: Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Υπηρεσιών στην Αιανή

Κοζάνη: Άρπαξαν 4.500 ευρώ παριστάνοντας τον λογιστή

18 Δεκεμβρίου 2025
Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα.  Βίντεο

Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο

18 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόιο: Οι Ερωτήσεις του Συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση στην ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της 27ης Δεκεμβρίου

sierafm by sierafm
28 Δεκεμβρίου 2024
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Βόιο: Ροντέο έγινε η συνεδρίαση.  Διακοπή και αποχώρηση της αντιπολίτευσης.  Βίντεο
0
SHARES
318
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ερώτηση 1. Καραμπατζιάς Μιχαήλ

Προς Κ.Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο

ΘΕΜΑ: Αναγκαστικές εισπράξεις οφειλών που η κυβέρνηση υποχρεώνει τους ΟΤΑ και ο Δήμος Βοΐου υλοποιεί προετοιμάζοντας αναγκαστικά μέτρα είσπραξης.

Κύριε Δήμαρχε με τον νόμο 5027/2023 άρθρο 39, σε συνδυασμό με την ερμηνευτική εγκύκλιο 534/4-5-2023, η κυβέρνηση προχωρά σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης και κατασχέσεις κατά οφειλετών των δήμων, ανεξαρτήτως ποσού, λεηλατώντας το εισόδημα εργαζομένων ,συνταξιούχων , επαγγελματιών, υποχρεώνει τους αρμόδιους υπαλλήλους των οικονομικών υπηρεσιών των δήμων να υλοποιήσουν αυτά τα αναγκαστικά μέτρα(δεσμεύσεις ΑΦΜ, σε εφορίες και αναγκαστική κατάσχεση εις χείρας τρίτων σε πιστωτικά ιδρύματα) και να υποβάλλουν τον πρώτο μήνα κάθε έτους προς ΥΠΕΣ και ελεγκτικό Συνέδριο την απαιτούμενη λογοδοσία , προκειμένου να ελεγχθεί αν από την μη υλοποίηση των ενεργειών αυτών παραγράφηκαν οφειλές. Στην περίπτωση αυτή , πλην του πειθαρχικού ελέγχου για τους αρμόδιους υπαλλήλους επέρχεται καταλογισμός των παραγραφέντων ποσών σε βάρος τους. Στο Δήμο μας αυτό το χρονικό διάστημα αποστέλλονται ειδοποιητήρια από παλιές οφειλές πάσης φύσεως, Ύδρευσης- τελών Βοσκής 2% επι των ακαθαρίστων , πολεοδομικά πρόστιμα παλαιότερων ετών που πολλές φορές τριπλασιάζουν το κεφάλαιο δηλαδή την αρχική οφειλή.Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι πολλές οικογένειες και βιοπαλαιστές να βρίσκονται σε απελπιστική θέση, μην ξεχνάμε ότι ο Δήμος μας είναι πρωταθλητής στην ανεργία και πάνω απο χίλιοι συμπολίτες μας αναγκάζονται να πηγαίνουν για μεροκάματα στα διαλογητήρια της Ημαθίας ,για σεζόν σε τουριστικές επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα κλπ. Θεωρούμε στοιχειώδη υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής να μπει μπροστά και μαζί με τους Δημότες να διεκδικήσει τις χρωστούμενες χρηματοδοτήσεις από το κράτος που περικόπτονται εδώ και χρόνια από τους Δήμους και όχι να χαρατσώνει το λαό.

Με βάση τα παραπάνω ερωτάσθε:

Τι μέτρα θα πάρετε ώστε:

1)Να διαγραφούν όλες οι μικρές οφειλές για τα νοικοκυριά που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν γιατί δεν έχουν να πληρώσουν.

2)Να ανακληθούν , να σταματήσουν και να μην εφαρμοστούν αναγκαστικά μέτρα είσπραξης για μικροοφειλές των νοικοκυριών.

3)Να περιφρουρήσετε θεσμικά και πολιτικά τους υπαλλήλους του Δήμου από τις απειλές καταλογισμού της κρατικής Διοίκησης.

4)Να απαιτήσετε τώρα από την κυβέρνηση να άρει νομοθετικά την καταναγκαστική διαδικασία που εκβιάζει εργαζομένους και αιρετούς.

5) Να διεκδικήσετε τις χρωστούμενες χρηματοδοτήσεις από το κράτος ώστε να μην χαρατσώνεται ο λαός.

Ερώτηση 2. Θωμάς Παπαγούσιας

Προς Αντιδήμαρχο οικονομικών

ΘΕΜΑ : Οφειλές σε εργαζομένους ΔΗΚΕΒΟ-Ν.Π.Δ.Δ που περιήλθαν στο Δήμο.

Κύριε Αντιδήμαρχε ,

Με επιστολή σας (ημερομηνία 29-03-2024) γνωστοποιήσατε στους υπαλλήλους της ΔΗΚΕΒΟ και του ΝΠΔΔ που από 1/1/24 βάσει των άρθρων 27 και 29 του Ν.5056/2023 είναι πλέον υπάλληλοι του Δήμου Βοΐου ότι οι οφειλές προς αυτούς ,των δύο Νομικών Προσώπων περιήλθαν στο δήμο και αφού εκκαθαρίστηκαν τους αποδίδετε χρωστούμενες μισθοδοσίες (Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου ) σε καθορισμένες ημερομηνίες καθώς και ποσό απο δικαστική απόφαση .

Αναφέρεστε επίσης στις εκκρεμότητες με τα κλιμάκια μισθοδοσίας προηγούμενων ετών και τους ενημερώνετε ότι “λαμβάνοντας υπόψη και την οικονομική δυνατότητα του Δήμου η συνολική οφειλή θα εξοφληθεί σταδιακά. Για το 2024 έχουμε μεριμνήσει να σας αποδοθεί το ποσό των 50.000€ το οποίο θα εγγραφεί στην πρώτη τροποποίηση του προϋπολογισμού και θα αποδοθεί αναλογικά στους δικαιούχους μέχρι το τέλος Ιουλίου”.

Ρωτούμε, επειδή όπως μας αναφέρουν οι ως άνω ενδιαφερόμενοι εργαζόμενοι δε τους καταβλήθηκε ούτε ένα ευρώ απο την συμφωνία που είχε γίνει καθώς και από την υπόσχεση ότι θα καταβληθούν μέχρι το τέλος Ιουλίου . Να σημειώσουμε ακόμη ότι οι εργαζόμενοι απευθύνθηκαν στην προϊσταμένη της οικονομικής υπηρεσίας , την Κυρία Μητροπούλου , η οποία ανέφερε ότι δεν αναγνωρίζει το χρέος. Τι προτίθεστε να κάνετε κύριε αντιδήμαρχε έτσι ώστε να καλύψει την υποχρέωση του έτσι ως οφείλει σύμφωνα με τον νόμο ο Δήμος.

Ερώτηση 3. Κορδίστα Θωμαή

Προς ΔΗΜΑΡΧΟ

ΘΕΜΑ: Αποδέσμευση ακινήτου ιδιώτη, διόρθωση στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ έγκριση τροποποίησης ρυμοτομίας, απαλλοτρίωση του ιδιωτικού ακινήτου Ο.Τ.115 και 116 κληρονόμων Αναστασίου Τραπαντζή.

Κύριε Δήμαρχε,

Tο ακίνητο που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Γεωργίου, βρίσκεται στην επέκταση του σχεδίου με κωδικό αριθμό ιδιοκτησίας 02.02.17 και είχε δηλωθεí απó τoυς vóμιμους κληρονόμους του κ. Τραπαντζή Αναστασίου, οι οποίοι και κατέθεσαν τοπογραφικό διάγραμμα και δήλωση αποδοχής κληρονομιάς.

Aπó το μοναδικό διάγραμμα ρυμοτομίας του 1996, το ακίνητο βρίσκεται εντός των O.T.115 & 116 και αποτελεί οικοδομήσιμο χώρο με χρήση Γενική Κατοικία.

Mε τις επικείμεvες τρoπoποιήσεις ρυμοτομίας και σε τμήμα της άνω ιδοκτησίας,προβλέπεται χάραξη νέου οικοδομικού τετραγώνου (Ο.Τ.116α) με χρήση χώρoυ υπαίθριας στάθμευσης και χώρου Λαϊκής Αγοράς.

Aπó έρευνα δικηγόρου Στο Εθνικό Κτηματολόγιο,βρέθηκε ότι δεν δηλώθηκε το ακίνητο από τους νόμιμους κληρονόμους, λόγω θανάτου των.

Αντίθετα, ο Δήμος Βοίου, εκμεταλλευόμενος το γεγονός αυτό και με αίτηση του στο Κτηματολόγιο, δήλωσε ολόκληρο το ακίνητο σαν δική του ιδιοκτησία, η οποία και έλαβε αριθμó γεωτεμαχίου με αριθμό Κ.Α.Ε.Κ 27.121.10.02.015/0/0 με ιδιοκτήτη το Δήμο Βοίου κατά πλήρη κυριότητα και με ποσοστό 100.00%, χωρίς τίτλο κυριότητας αλλά με τον Ν.2074 του 1920(Φ.Ε.Κ. 60 Α’/13-03-1920).

Είvαι η έκταση που αυθαίρετα γίνεται ο νέος χώρος στάθμευσης ,χωρίς vα έχoυν εγκριθεί οι τροποποιήσεις ρυμοτομίας με δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ και κυρίως χωρίς να έχει γίνει απαλλοτρίωση του ιδιωτικού ακινήτου .

Δηλαδή, ο Δήμος ξοδεύει δημόσιο χρήμα,και κάνει έργα σε ξένα οικóπεδα.

Προ αποκατάσταση της νομιμότητας, ο Δήμος πρέπει να αποδεσμεύσει το ακίνητο ,να σταματήσει τα έργα και κυρίως με εvέργειες του να διορθώσει τη δήλωση στο Εθνικό Κτηματολόγιο και να εγγραφεί σαν αγνώστου ιδιοκτήτη (σαν αδήλωτο).

Για να μην δημιουργηθούν παρόμοια προβλήματα στο μέλλον , και για να μην κατηγορηθεί ο Δήμος ότι εσκεμμένα ή λανθασμένα δήλωσε οικόπεδα ιδιωτών σαν δικά του, θα πρέπει να το δει συνολικά και να αποκατασταθούν ενδεχόμενα και άλλες λανθασμένες δηλώσεις του στο Κτηματολόγιο.

Ερώτηση 4. Πολύζος Χαρίτων

Προς Πρόεδρο ΔΕΥΑΒ και εντεταλμένο Σύμβουλο Καθημερινότητας Σιάτιστας.

ΘΕΜΑ: Βλάβη – Εισροή ομβρίων στο δίκτυο ύδρευσης ,ποιότητα νερού.

Κύριε Πρόεδρε το τελευταίο διάστημα είχαμε πολλές και μεγάλες βροχοπτώσεις στο Δήμο μας, έχει γίνει ανακοίνωση της ΔΕΥΑΒ για τον καθαρισμό του κεντρικού δικτύου υδρεύσης Σιάτιστας συστήνατε στους πολίτες να αποφεύγουν την κατανάλωση νερού λόγω υπερχλωρίωσης , προχωρήσατε σε ολοσχερή κένωση του δικτύου και των δεξαμενών το ίδιο προτείνατε και στους πολίτες για τις οικιακές δεξαμενές. Παρακαλώ να μας ενημερώσετε πως προέκυψε το πρόβλημα; Αν έγινε διείσδυση ακαθάρτων υλικών; Αν ενημερώθηκαν εγκαίρως οι αρμόδιες υπηρεσίες; Αν έγιναν όλοι οι έλεγχοι μικροβιολογικοί , χημικοί έτσι ώστε να καταστεί απολύτως κατάλληλο για κατανάλωση το νερό.

 Ερώτηση 5. Κόκοτας Νικόλαος

Προς Κύριο Αντιδήμαρχο οικονομικών

ΘΕΜΑ: Σχετικά με τα έσοδα από σταθμούς παραγωγής Ηλεκτρικής ενέργειας ΑΠΕ στην Δημοτική ενότητα ΑΣΚΙΟΥ και τις προβλέψεις του τεχνικού προγράμματος 2025 όπου απουσιάζει η Γαλατινή

Κύριε Αντιδήμαρχε παρακαλώ να μας ενημερώσετε για τα ποσά που εισέπραξε ο Δήμος το 2024 από τις εταιρίες παραγωγής ενέργειας και αφορούν την Δημοτική Ενότητα ΑΣΚΙΟΥ συνολικά και ειδικότερα την Γαλατινή .

Ακόμα ενημερώθηκα για τις προβλέψεις του τεχνικού προγράμματος του Δήμου μας για το 2025 που ενέκρινε κατά πλειοψηφία η Δημοτική επιτροπή και διαπίστωσα ότι τα έσοδα από σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ΑΠΕ στην Δημοτική Ενότητα ΑΣΚΙΟΥ ανέρχονται περίπου στις 450.000 ευρώ. Στην Εράτυρα προβλέπονται έργα 230.000 ευρώ , στον Πελεκάνο 15.000 ακόμα στην Ασπρούλα , στο Πυλωροί, στην Σιάτιστα -στο Μικρόκαστρο – στο Κοιλάδι από τέλη που ανήκουν στην Δημοτική Ενότητα ΑΣΚΙΟΥ, ενώ η Γαλατινή απουσιάζει και αποτελεί την μεγαλύτερη κοινότητα της ΔΕ ΑΣΚΙΟΥ. Κύριοι αν ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ πρόκειται για κραυγαλέα αδικία σε βάρος της Γαλατινής .Παρακαλώ ενημερώστε μας πριν το τεχνικό πρόγραμμα εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ερώτηση 6. Ζήκος Κων/νος

ΘΕΜΑ: Διοργάνωση εκδηλώσεων από το Δήμο στα Δημοτικά κτηριακά ακίνητα Τσοτυλίου-Σιάτιστας και την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας ασφαλιστικών ,υγειονομικών και φορολογικών όρων .

Κύριε Δήμαρχε παρακαλώ ενημερώστε το σώμα για τον τρόπο λειτουργίας της φιλοξενίας στα Δημοτικά ακίνητα συλλόγων , ομάδων, φορέων που κατά καιρούς πραγματοποιούνται στο Δήμο μας , π.χ. πως και από ποιόν γίνονται εργασίες καθαριότητας , προσλήψεις , αναθέσεις , ποιά όργανα αποφασίζουν από ποιά κονδύλια καλύπτονται κλπ. Ακόμα υπηρεσίες σίτισης που παρασκευάζονται . Αν πληρούνται υγειονομικοί όροι και πως; Οικονομικής φύσης ζητήματα όπως προμήθειες αγαθών , ποτά , αναψυκτικά , κάλυψη εξόδων των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων ΔΕΗ, ΟΤΕ,ΥΔΡΕΥΣΗΣ κλπ.

Tags: ΔΗΜΟΣ ΒΟΙΟΥΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Previous Post

Δήμος Βοΐου: Εορταστικές εκδηλώσεις το Σάββατο σε Νεάπολη, Καλονέρι, Αυγερινό, Εράτυρα και Σιάτιστα

Next Post

Μυστήριο με την «δηλητηριασμένη» χριστουγεννιάτικη τούρτα – Νεκρές οι δύο αδελφές και η ανιψιά της 61χρονης που ετοίμασε το γεύμα

Next Post
ΠΑΙΔΙ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Μυστήριο με την «δηλητηριασμένη» χριστουγεννιάτικη τούρτα – Νεκρές οι δύο αδελφές και η ανιψιά της 61χρονης που ετοίμασε το γεύμα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Ξεκινούν τα δρομολόγια του Χριστουγεννιάτικου Τρένου προς και από τη «Μαγική Λιμνοπολιτεία»
  • Λάζαρος Γκερεχτές: Εντάσσεται σε χρηματοδότηση ο κόμβος της Μπάρας Σιάτιστας
  • Μπλόκο κόμβου Φιλώτα Δ. Αμυνταίου: Την Παρασκευή 19/12 στις 15:30 συνέλευση στο μπλόκο και 16:00-19:00 κλείσιμο δρόμου
  • Βελβεντό: Χριστουγεννιάτικες μελωδίες
  • Π. Κουκουλόπουλος: «Ανεπίτρεπτη αιφνιδιαστική ταλαιπωρία για τους αγρότες και κτηνοτρόφους στη Δημοτική Κοινότητα Λιβαδερού»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  2. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  3. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Νέα casino για Έλληνες παίκτες

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr