ΣΥΝΤΑΞΗ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Οχιά φιδι
ΔΕΥΑΒ
Εκδήλωση – Ανοιχτή συζήτηση Π. Κουκουλόπουλου: «Πτολεμαΐδα V – Το τελευταίο οχυρό. 1,5 δισεκατομμύριο λόγοι να σπάσουμε το λουκέτο Στάσση»
Καλλιόπη Βέττα: Οι δενδροκαλλιεργητές της Π.Ε. Κοζάνης βρίσκονται σε απόγνωση περιμένοντας μάταια τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές του 2024 και του 2025
λίμνη Πολυφύτου
ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Αναζητούμε Φωτογραφίες & Ιστορίες της Πλατείας Ηρώων
Καστοριά: «Παραμύθι… αλλιώς»/ Μια παράσταση βασισμένη στο «Παραμύθι δίχως όνομα» της Π. Δέλτα
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, διακοπή υδροδότησης και αρρυθμίες σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης
φυσικο αεριο
Μοναχός πήδηξε από το εν κινήσει ασθενοφόρο!

Γλάστρα έπεσε από μπαλκόνι πάνω σε τουρίστρια

Οι άνεμοι που έχουν ενισχυθεί ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι του Σαββάτου και στα Χανιά προκάλεσαν αρκετά προβλήματα με σπάσιμο κλαδιών και παρασύρσεις αντικειμένων.

Όμως παραλίγο να υπάρξουν και τραγικές συνέπειες στο πλέον πολυσύχναστο σημείο της παλιάς πόλης των Χανίων, στην οδό Χάληδων.

Πρόκειται για τον κεντρικό πεζόδρομο που οδηγεί από το κέντρο της πόλης προς το ενετικό λιμάνι τον οποίο διασχίζουν εκατοντάδες επισκέπτες.

Ξαφνικά, μετά το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες, μια πήλινη γλάστρα που ήταν σε μπαλκόνι, παρασύρθηκε από τον αέρα και έπεσε πάνω σε μια διερχόμενη τουρίστρια.

Αμέσως έσπευσαν να βοηθήσουν παρακείμενοι καταστηματάρχες ενώ εκλήθησαν και διασώστες του ΕΚΑΒ να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα, όπως αναφέρει το flashnews.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή της ενώ διακομίσθη στο Νοσοκομείο για τις αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις

ΠΗΓΗ

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *