• Latest
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Γλυκά Νερά: Ποιους ψάχνει η ΕΛΑΣ για τη στυγερή δολοφονία, η λίστα των υπόπτων

13 Μαΐου 2021
Το Κ.Φ.Α.Α Πενταλόφου στο Kozani Youth Fest 2025

Το Κ.Φ.Α.Α Πενταλόφου στο Kozani Youth Fest 2025

10 Μαΐου 2025
Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Σχολής Γονέων στη Σιάτιστα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Σχολής Γονέων στη Σιάτιστα

10 Μαΐου 2025
Ταξική ενότητα

Η Ταξική Ενότητα για την εκλογοαπολογιστικη συνέλευση του εκτάκτου 38ου Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης

10 Μαΐου 2025
Πραγματοποιήθηκε η Εαρινή Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας. Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εαρινή Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας. Βίντεο

10 Μαΐου 2025
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Κοζάνη: Σύλληψη 2 ατόμων. Έκλεψαν μηχανάκια!!

10 Μαΐου 2025
ποδοσφαιρο

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Διεκδικούν ό,τι απέμεινε

10 Μαΐου 2025
Σιάτιστα: Δωρητές μυελού των οστών έγιναν μαθητές των Λυκείων

Σιάτιστα: Δωρητές μυελού των οστών έγιναν μαθητές των Λυκείων

10 Μαΐου 2025
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Η Δυτική Μακεδονία, μοναδική Περιφέρεια σε όλη την Ελλάδα χωρίς Ιατροδικαστική Υπηρεσία»

10 Μαΐου 2025
Δήμος Βοΐου: Έναρξη λειτουργιάς των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ

Εγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κοζάνης σχολικού έτους (2025-26) από 12/05/2025 έως και 20/06/2025

9 Μαΐου 2025
Δεντροφύτευση στο Δημοτικό Σχολείο Καλονερίου – Μικροκάστρου. Φωτογραφίες

Δεντροφύτευση στο Δημοτικό Σχολείο Καλονερίου – Μικροκάστρου. Φωτογραφίες

9 Μαΐου 2025
Προβολές ταινιών και θεατρικά έργα από το καλλιτεχνικό σχολείο την Πέμπτη 15 Μαΐου 7:30 μ.μ στο ΔΗΠΕΘΕ

Προβολές ταινιών και θεατρικά έργα από το καλλιτεχνικό σχολείο την Πέμπτη 15 Μαΐου 7:30 μ.μ στο ΔΗΠΕΘΕ

9 Μαΐου 2025
Σιάτιστα: Κλαδεύτηκε ο πλάτανος στην Πλατεία χώρας. Φωτογραφίες

Σιάτιστα: Κλαδεύτηκε ο πλάτανος στην Πλατεία χώρας. Φωτογραφίες

9 Μαΐου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Γλυκά Νερά: Ποιους ψάχνει η ΕΛΑΣ για τη στυγερή δολοφονία, η λίστα των υπόπτων

sierafm by sierafm
13 Μαΐου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ξεσκονίζουν το σπίτι για DNA οι Αρχές, πολίτες βρέθηκαν έξω από τη μεζονέτα την Τετάρτη (12/05) το απόγευμα, προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη της 20χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο πλάι στο 11 μηνών βρέφος της. Συγκεκριμένη είναι η λίστα υπόπτων, στην οποία ψάχνει η ΕΛΑΣ.

Ασφυκτικός ήταν ο θάνατος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε άγρια στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση και οι Αρχές συνεχίζουν την προσπάθειά τους ώστε να βρεθούν οι δράστες του στυγερού εγκλήματος που έχει συγκλονίζει όλη τη χώρα, ενώ αναφορά γίνεται ακόμα στον ευρωπαϊκό Τύπο και ειδικά στη Μεγάλη Βρετανία. Συγκεκριμένη είναι η λίστα υπόπτων, στην οποία ψάχνει η ΕΛΑΣ, με δεδομένο πως υπήρξε η πληροφορία και για ύπαρξη μεγάλου ποσού στη μαζονέτα, αν και κάποιοι αξιιωματικοί αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο, δηλαδή να είχαν αυτή την πληροφορία.

Ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας έδωσε νέα κατάθεση, ενώ πραγματοποιήθηκε αναπαράσταση στον χώρο του στυγερού εγκλήματος. Την ίδια ώρα, πολίτες βρέθηκαν έξω από τη μεζονέτα την Τετάρτη (12/05) το απόγευμα, προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη της 20χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο πλάι στο 11 μηνών βρέφος της. Συγκεκριμένη είναι η λίστα υπόπτων, στην οποία ψάχνει η ΕΛΑΣ. Την Τετάρτη (12/05) στην ασφάλεια κατέθεσαν συγγενείς της 20χρονης Καρολάιν.

Δείτε εδώ το video

Πού επικεντρώνεται η έρευνα της ΕΛΑΣ

«Δεν προκύπτει ότι οι δράστες γνώριζαν ότι στο σπίτι της οικογένειας υπήρχε κρυμμένο σημαντικό χρηματικό ποσό. Θεωρούμε πιθανότερο ότι κάποιες ώρες ή και μέρες πριν από τη ληστεία κατόπτευσαν τα σπίτια της περιοχής και επέλεξαν το συγκεκριμένο θεωρώντας ότι εκεί θα έβρισκαν χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας». Αυτό δήλωσε μιλώντας στην «Καθημερινή» αξιωματικός της Ασφάλειας για το πρωτοφανούς αγριότητας.

Στην έκθεσή του ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος της 20χρονης Καρολάιν επήλθε από ασφυξία που της προκάλεσαν οι ληστές – δολοφόνοι. Πιθανολογείται ότι οι δράστες στην προσπάθειά τους να την κάνουν να σταματήσει να φωνάζει της έφραξαν το στόμα και τη μύτη με ύφασμα – πιθανόν την μπλούζα της. Ο 32χρονος πιλότος και αυτήκοος μάρτυρας της δολοφονίας της συζύγου του περιέγραψε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ότι άκουγε την άτυχη κοπέλα να προσπαθεί να φωνάξει με «πνιχτή φωνή» μέχρι που σίγησε. «Σίγουρα ασκήθηκε βία εις βάρος της, ωστόσο στο σώμα της δεν υπήρχαν εξωτερικά ίχνη κακώσεων», πρόσθεσε αρμόδια αστυνομική πηγή.

Τα 15.000 ευρώ που υπήρχαν κρυμμένα στο κουτί του επιτραπέζιου παιχνιδιού θα κάλυπταν το κόστος των πρώτων εργασιών για την ανέγερση ακινήτου σε οικόπεδο που είχαν αγοράσει. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν θεωρούν πιθανό οι δράστες να διέθεταν εσωτερική πληροφόρηση, π.χ. από μέλη ενός συνεργείου οικοδομών, ενώ διευκρινίζουν ότι η οικογένεια δεν απασχολούσε οικιακή βοηθό. Αρμόδιος αξιωματικός δεν διέψευσε πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία στη διάρκεια της ληστείας ο ένας από τους δράστες χρησιμοποίησε – απευθυνόμενος σε συνεργό του – διάλεκτο που δεν κατάλαβε ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης κοπέλας.

Σε συνδυασμό με τη μαρτυρία του τελευταίου ότι οι δράστες νωρίτερα μιλούσαν καλά ελληνικά, λέγοντάς του «πες μας πού είναι τα λεφτά», η έρευνα της ΕΛΑΣ επικεντρώνεται σε κακοποιούς που είτε προέρχονται από την κοινότητα των Ρομά της Αττικής ή ζουν χρόνια στην Αθήνα και ενδεχομένως διατηρούν ρίζες σε χώρα των Βαλκανίων ή της πρώην Σοβιετικής Ενωσης. Σε συμμορίες αδίστακτων κακοποιών αναζητά, λοιπόν, η αστυνομία τους δράστες του εγκλήματος, οι οποίοι έκαναν πολλά λάθη, καθώς ενώ έχουν δολοφονήσει την 20χρονη και έχουν πάρει χρήματα για μισή ώρα ακόμα παραμένουν στο σπίτι και συνεχίζουν να ψάχνουν για ακόμα περισσότερα χρήματα.

Υπολογίζεται ότι οι δράστες μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα και παρέμειναν στο εσωτερικό του για περίπου 30 λεπτά. Παρότι ο 32χρονος τούς αποκάλυψε γρήγορα πού είχε κρυμμένα τα χρήματα, εκείνοι έπνιξαν την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν δίπλα στο μόλις 11 μηνών βρέφος και συνέχισαν να ψάχνουν τους χώρους του σπιτιού για χρήματα. Ο πιλότος κατάφερε –αν και δεμένος– να καλέσει το «100» στις 6.20 π.μ. Με την έρευνα του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών την υπόθεση ερευνά και το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας. Υπάρχει διάχυτη η πεποίθηση ότι οι δράστες ήταν επαγγελματίες ληστές που έχουν εκτίσει ποινές φυλάκισης στη χώρα και έχουν πραγματοποιήσει αντίστοιχης αγριότητας ληστείες στο παρελθόν, όπως αυτή σε σπίτι στο Χαλάνδρι, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι αστυνομικοί κάνουν αγώνα δρόμου για να ταυτοποιήσουν DNA και αποτυπώματα ενώ στο εγκληματολογικό έχει πάει πάρα πολύ υλικό, καθώς οι κακοποιοί έμειναν πολλή ώρα μέσα στο σπίτι. Παράλληλα έχει σημάνει «κόκκινος» συναγερμός σε αεροδρόμιο, λιμάνια και χερσαία σύνορα για τη σύλληψή τους.  Οι αστυνομικοί έχουν συντάξει μια λίστα με ονόματα υπόπτων, σεσημασμένων κακοποιών που είτε έχουν μπει στη φυλακή είτε γιατί το έχουν ξανακάνει και μόλις έχουν βγει από φυλακή. Θεωρούν, μάλιστα, ότι οι κακοποιοί είναι μέσα σε αυτή τη λίστα που έχουν φτιάξει.

Τι «ξεσκονίζει» η ΕΛΑΣ σχετικά με ληστείες του παρελθόντος 

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία για να φτάσει στα ίχνη των δραστών «ξεσκονίζει» όλες τις ληστείες που έγιναν την τελευταία πενταετία με την ίδια μεθοδολογία. Σύμφωνα με πληροφορίες από αξιωματικό της αστυνομίας οι δράστες το έχουν ξανακάνει, έχουν ξαναληστέψει, και δεν περίμεναν να αντιδράσει έτσι η κοπέλα. Από εκεί και πέρα, σχετικά με το σενάρια να υπήρχε πληροφόρηση για ύπαρξη μεγάλου ποσοού στη μαζονέτα, δεν αποκλείεται αυτός που είχε δώσει αυτά τα στοχεία να συμμετείχε στην δολοδονική επίθεση και απλά να είχε κάνει συμφωνία με τους δράστες για ποσοστό από τα χρήματα που θα έπαιρναν.

Ξεσκονίζουν το σπίτι για DNA

Όσον αφορά στα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος, οι αρχές «ξεσκονίζουν» το σπίτι για DNA και αποτυπώματα και εκτιμούν ότι θα βρεθεί γενετικό υλικό, καθώς οι δράστες έμειναν αρκετή ώρα μέσα στο σπίτι και ήρθαν σε επαφή και με τα θύματά τους.

Επίσης, έχει δοθεί σήμα σε αεροδρόμια και λιμάνια, σε μια προσπάθεια να μη διαφύγουν οι δράστες εκτός χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο «ΣΚΑΪ», η επιλογή του συγκεκριμένου σπιτιού ήταν τυχαία. Οι δράστες φαίνεται να παρακολουθούσαν τον χώρο και τις κινήσεις του ζευγαριού, αφού φαίνεται να υπήρχαν πληροφορίες για την ύπαρξη ακόμα μεγαλύτερου ποσού στο σπίτι.

Αναπαράσταση, παρουσία του συζύγου

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προέβησαν σε αναπαράσταση του φονικού, παρουσία του 33χρονου. Παράλληλα, τα στελέχη της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας εξετάζουν μια λίστα σεσημασμένων που σχετίζονται με ληστείες.

Νέα κατάθεση από τον σύζυγο: «Έμειναν στο σπίτι για μισή ώρα μετά τον φόνο»

Σε νέα κατάθεση που έδωσε στις αρχές ο σύζυγος, είπε ότι οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι γύρω στις 05:30 και αφού έδεσαν τον ίδιο, έδεσαν και την 20χρονη.

Από τη στιγμή που σταμάτησε να ακούει τη σύζυγό του, εκτίμησε ότι πέρασε ακόμη μισή ώρα μέχρι να φύγουν οι δράστες. Όταν κατάλαβε ότι διέφυγαν χρειάστηκε ακόμα μισή ώρα μέχρι να πιάσει το κινητό του και να το ενεργοποιήσει. Οι αστυνομικοί προέβησαν σε αναπαράσταση, παρουσία του 32χρονου, προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για το modus operandi των δραστών, καθώς και για τον τρόπο που ο 32χρονος επικοινώνησε με την αστυνομία.

Ο χρόνος παραμονής μέσα στο σπίτι ήταν αρκετός, καθώς έμειναν για τουλάχιστον μισή ώρα, επομένως οι αστυνομικοί θεωρούν ότι οι δράστες έχουν αφήσει στοιχεία, όπως dna και αποτυπώματα. Θεωρούν, μάλιστα, ότι κατά 98% οι δράστες είναι σεσημασμένοι κακοποιοί. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται, επίσης, ότι η έρευνα στο σπίτι ήταν «αντιτρομοκρατικού τύπου», οι αστυνομικοί φορούσαν ειδικές στολές και εξερεύνησαν το παραμικρό.

Δείτε εδώ το video

Πώς κινήθηκαν οι δράστες του φονικού στα Γλυκά Νερά

Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας στις 5:30 τα ξημερώματα της Τρίτης από το παράθυρο που βλέπετε στις φωτογραφίες, στην πίσω πλευρά της οικίας, που έβγαζε στο ημιυπόγειο του κτιρίου.

Από εκεί έφτασαν στη σοφίτα, όπου κοιμόταν το ζευγάρι με το παιδί τους. Πρώτα τους ξύπνησαν και μετά τους ακινητοποίησαν. Τον 33χρονο τον έδεσαν χειροπόδαρα και του τύλιξαν τα μάτια, το στόμα και τον λαιμό με ταινία συσκευασίας, σε σημείο που κόντευε να χάσει τις αισθήσεις τους.

Η 20χρονη βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα με την μπλούζα της, ενώ είχε μία ακόμα περασμένη στον λαιμό. Η νεαρή μητέρα αντέδρασε και φέρεται να φώναζε, με συνέπεια οι κακοποιοί να τη σκοτώσουν είτε κλείνοντας το στόμα της με μαξιλάρι είτε διά βρόχου.

Η ιατροδικαστική έκθεση – Την έπνιξαν με τα χέρια τους

Ασφυκτικός ήταν ο θάνατος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε άγρια στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. Η αιτία θανάτου της άτυχης 20χρονης ήταν, όπως αναφέρεται η «απόφραξη των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας».

Ένας από τους τρεις δράστες του εγκλήματος, έκλεισε το στόμα και τη μύτη της 20χρονης, χρησιμοποιώντας τη μπλούζα και τα χέρια του, μέχρι η κοπέλα να βρει ασφυκτικό θάνατο.

Τα λάθη των δολοφόνων

Οι τρεις δράστες, σύμφωνα με την εκτίμηση των έμπειρων αξιωματικών της ΕΛΑΣ, είναι πιθανότατα σεσημασμένοι με πλούσιο ποινικό παρελθόν και έχουν αφήσει αποτυπώματα και DNA στο σπίτι, όπου παρέμειναν πολλή ώρα, προκειμένου να βρουν το μεγάλο χρηματικό ποσό, που πίστευαν – μετά από σχετική πληροφόρησή τους- ότι είχαν η άτυχη κοπέλα και ο 32χρονος σύζυγός της.

Δύο ομάδες αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και Διαρρηκτών “ξεσκονίζουν” φακέλους ποινικών που έχουν αποφυλακιστεί, κυρίως το τελευταίο διάστημα, και εκτιμούν ότι τα λάθη που έκαναν οι αδίστακτοι κακοποιοί θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Η Αστυνομία έχει συγκεντρώσει εργαστηριακά ευρήματα από τα ρούχα της 20χρονης και του συζύγου από διάφορους χώρους της μεζονέτας, αλλά και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να διαπιστώσει το δρομολόγιο των δραστών. Υπενθυμίζεται ότι οι κακοποιοί πριν να εισβάλουν στο σπίτι φρόντισαν να καταστρέψουν μια εξωτερική κάμερα, αλλά και μια εσωτερική που είχε τοποθετήσει το ζευγάρι για να βλέπει το μωρό του.

Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι οι κακοποιοί είχαν πληροφόρηση για την αγοραπωλησία ενός οικοπέδου που είχε πραγματοποιήσει το ζευγάρι και θεωρούσαν ότι θα βρουν στο σπίτι ένα «θησαυρό». Οπως είπε ο 32χρονος είχε κάνει ανάληψη ενός ποσού για κάποια έξοδα. Η ΕΛΑΣ ερευνά πρόσωπα που είτε εργάστηκαν στο σπίτι του ζευγαριού, είτε γνώριζαν για τη συγκεκριμένη αγοραπωλησία.

Οι κακοποιοί ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν, μέχρι να μπορέσουν να βρουν τα χρήματα. «Τους είπα που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο», είπε σοκαρισμένος στους αστυνομικούς ο 32χρονος και πρόσθεσε: «Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε αυτοί έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα».

Μαρτυρία για έναν ύποπτο άνδρα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την περιοχή του εγκλήματος, ένας κάτοικος της περιοχής κατέθεσε στις αρχές για ένα ύποπτο άτομο γύρω στα 55 με τζόκει που περιφερόταν στην περιοχή πριν από μια εβδομάδα και είπε ότι έχει χαθεί. Σε ερώτηση του κατοίκου αν χρειάζεται βοήθεια, είπε ότι αναζητούσε ένα πρόσωπο από την περιοχή. Ο κάτοικος ανέφερε ότι ο άγνωστος φάνηκε να αιφνιδιάστηκε από την παρουσία του, τον ρώτησε «πού είμαι» ενώ δεν ήθελε να πάει στην αστυνομία, όπως του πρότεινε ο κάτοικος.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Tags: ΕΓΚΛΗΜΑ
Previous Post

Εργασιακό νομοσχέδιο: Τι ισχύει για υπερωρίες, ψηφιακή κάρτα εργασίας, άδειες, Κυριακές

Next Post

Νέα έρευνα του ΕΚΠΑ για τον κορονοϊό: Πολυπλόκαμη νόσος με μακροπρόθεσμες επιπλοκές – Ποια τα συμπτώματα που επιμένουν

Next Post
κορονοιος

Νέα έρευνα του ΕΚΠΑ για τον κορονοϊό: Πολυπλόκαμη νόσος με μακροπρόθεσμες επιπλοκές – Ποια τα συμπτώματα που επιμένουν

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Το Κ.Φ.Α.Α Πενταλόφου στο Kozani Youth Fest 2025
  • Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Σχολής Γονέων στη Σιάτιστα
  • Η Ταξική Ενότητα για την εκλογοαπολογιστικη συνέλευση του εκτάκτου 38ου Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης
  • Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εαρινή Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας. Βίντεο
  • Κοζάνη: Σύλληψη 2 ατόμων. Έκλεψαν μηχανάκια!!

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ελπίδα στο Πάτρα: «Δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά, έστω και αφορμή έστω» – Η συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη φυλακή
  2. Σιάτιστα: Η ενορία Αγίου Δημητρίου υποδέχθηκε την εικόνα της Παναγίας Μικροκάστρου - Orizontes στο Σιάτιστα: Η Ενορία Αγίου Δημητρίου υποδέχθηκε την Εικόνα της Παναγίας Μικροκάστρου. Βίντεο
  3. sierafm στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
  4. Μπάμπης στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
  5. sierafm στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr