• Latest
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Γλυκά Νερά: «Τους έδωσα τα λεφτά αμέσως και ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό» – Η σοκαριστική κατάθεση του συζύγου της 20χρονης

11 Μαΐου 2021
Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»

Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»

8 Αυγούστου 2025
Κοζάνη: Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον 55χρονο που δηλητηριάστηκε από μονοξείδιο του άνθρακα(βίντεο)

Πρωτοφανές περιστατικό στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Εφημερεύων ειδικός γιατρός φέρεται να αρνείται να εξετάσει γυναίκα-ασθενή αν και αυτό κρίθηκε αναγκαίο άμεσα από την παθολόγο-Εξετάζει και μήνυση ο σύζυγός της

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Σερβίων: Υπογραφή σύμβασης για αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στην Δ.Κ. Τρανοβάλτου

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου για την απώλεια του Στάθη Χατζηιωαννίδη

8 Αυγούστου 2025
Ο Γιώργος Κασαπίδης στη σήραγγα Κλεισούρας

Ο Γιώργος Κασαπίδης στη σήραγγα Κλεισούρας

8 Αυγούστου 2025
Την Κυριακή, 18 Αυγούστου, στο Ύψωμα Αννίτσα, η Ετήσια Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

Στις 17 Αυγούστου στο Ύψωμα Αννίτσα η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2025

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Κυριακή 10 Αυγούστου

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2025

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Σάββατο 09 Αυγούστου

8 Αυγούστου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Φτωχότερη η οικογένεια του Σπάρτακου. Καλό ταξίδι φίλε Χάρη

8 Αυγούστου 2025
ηλικιωμένοι

Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο – Το φαινόμενο της «ραγισμένης καρδιάς» ισχύει και εξηγείται επιστημονικά

8 Αυγούστου 2025
Άγριος καυγάς οδηγού ταξί με ηλικιωμένο στην Κοζάνη-Μετά από έντονη λογομαχία ο ταξιτζής φέρεται να τον έσπρωξε-Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Στιγμές τρόμου για 21χρονη φοιτήτρια: Την ξυλοκόπησε άγρια οδηγός ταξί

8 Αυγούστου 2025
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ασυνήθιστη υπόθεση revenge porn: Πρώην σύζυγος και πεθερά του έστειλαν ταχυδρομικώς «ακατάλληλες» φωτογραφίες του

8 Αυγούστου 2025
Αποκαλύψεις για τον αστυνομικό της Βουλής: «Τα παιδιά δεν εξετάστηκαν ποτέ ιατροδικαστικά»

Ζευγάρι άρπαξε τσάντα με 2.000 ευρώ από τουαλέτα καταστήματος

8 Αυγούστου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 8 Αυγούστου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Γλυκά Νερά: «Τους έδωσα τα λεφτά αμέσως και ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό» – Η σοκαριστική κατάθεση του συζύγου της 20χρονης

sierafm by sierafm
11 Μαΐου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί το άγριο έγκλημα που κόστισε τη ζωή σε μια 20χρονη μητέρα η οποία βρήκε τραγικό θάνατο δίπλα στο μωρό της την ώρα που ο άνδρας της ήταν δεμένος σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

Ο σύζυγος της 20χρονης, στην κατάθεσή του σημειώνει πως αποκάλυψε αμέσως στους δράστες το σημείο πού βρίσκονταν τα χρήματα που έψαχναν, αλλά οι αδίστακτοι εγκληματίες συνέχισαν να ψάχνουν το σπίτι ενώ η γυναίκα φώναζε και και το 11 μηνών μωρό έκλαιγε: «Τους είπα αμέσως πού είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχα κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες. Ακουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνει κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου».

Επικυρήχθηκαν οι δράστες

Με το ποσό των 300.000 ευρώ επικηρύχθηκαν οι δράστες της δολοφονίας της 20χρονης γυναίκας, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αναφέρονται τα εξής: «Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους  τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».

Σοκαρίστηκαν και οι αστυνομικοί από την αγριότητα του εγκλήματος

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Κλεάνθης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε: «Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας. Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα. Από την πρώτη στιγμή παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική παρακολούθηση προς τα μέλη της οικογένειας. Η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε άμεση. Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε της έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας τόσο στους οικείους όσο και στην οικογένεια της κοπέλας».

 

Στο φονικό με θύμα την 20χρονη νεαρή μητέρα αναφέρθηκε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά την παρουσία του στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών. Αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, ο Μ. Χρυσοχοΐδης αποκάλυψε ότι ήδη έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες που διερευνούν την υπόθεση: «Είμαστε συγκλονισμένοι και προσωπικά είμαι συγκλονισμένος παρά την εμπειρία μου πρόκειται για ένα εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα που διακρίθηκε για την αγριότητα του. Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα, στην ελληνική κοινωνία ακόμα και στο έγκλημα. Ήδη η ελληνική αστυνομία έχει κινητοποιηθεί άμεσα έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες οι οποίες εξετάζουν από κάθε άποψη, από κάθε πλευρά την διερεύνηση σε βάθος του εγκλήματος. Πιστεύω στην ικανότητα της ελληνικής αστυνομίας φτάσει μέχρι το τέλος. Υπάρχει μία διαρκής κινητοποίηση από την πρώτη στιγμή, από τα πρώτα λεπτά έφτασε η αστυνομία εκεί. Υπάρχει μια διαρκής κινητοποίηση, υπάρχει διαρκής στήριξη ιατρική, ψυχολογική και ανθρώπινη στην οικογένεια εκφράζω τα συλλυπητήρια μου για τον άδικο χαμό, για τον τόσο άδικο χαμό μιας τόσο νέας κοπέλας, τόσο νέας γυναίκας», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Γλυκά Νερά: Το χρονικό της τραγωδίας

Οι αδίστακτοι ληστές που έπνιξαν την 20χρονη Καρολίνα με μαξιλάρι έφτασαν ακόμη και στο σημείο να απειλήσουν με όπλο το μόλις 11 μηνών παιδί του ζευγαριού για να μάθουν πού κρύβουν χρήματα και κοσμήματα.

 

Όσο οι τρεις κακοποιοί, όπως αποκάλυψε παρά το σοκ του ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολίνας, είχαν το όπλο στο κεφάλι του μωρού, η 20χρονη μητέρα φώναζε για βοήθεια. Κι αυτό ήταν κάτι που έκανε τους αδίστακτους κακοποιούς να πάρουν ένα μαξιλάρι, να το βάλουν πάνω από το πρόσωπό της και να την πνίξουν. Οι δράστες, μάλιστα, που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, έφτασαν στο σημείο να κρεμάσουν το σκυλί.

Την Αστυνομία κατάφερε να ειδοποιήσει ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης Καρολίνας, ο οποίος – παρά το γεγονός ότι οι αδίστακτοι κακοποιοί τον είχαν δέσει – έφτασε στο τηλέφωνο από το σημείο που ήταν δεμένος και είπε στους αστυνομικούς για τους κακοποιούς που μπήκαν στο σπίτι.

 

 

Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφεραν να αρπάξουν τουλάχιστον 15.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Πηγή:eleftherostypos.gr

Tags: Αστυνομία
Previous Post

Τα κρούσματα της Τρίτης 11/5 στη Δυτική Μακεδονία – 3197 κρούσματα στη χώρα

Next Post

Προς εξέταση ο εμβολιασμός ατόμων που νόσησαν από κορονοϊό με μία δόση

Next Post
ΕΜΒΟΛΙΟ

Προς εξέταση ο εμβολιασμός ατόμων που νόσησαν από κορονοϊό με μία δόση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»
  • Πρωτοφανές περιστατικό στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Εφημερεύων ειδικός γιατρός φέρεται να αρνείται να εξετάσει γυναίκα-ασθενή αν και αυτό κρίθηκε αναγκαίο άμεσα από την παθολόγο-Εξετάζει και μήνυση ο σύζυγός της
  • Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου για την απώλεια του Στάθη Χατζηιωαννίδη
  • Ο Γιώργος Κασαπίδης στη σήραγγα Κλεισούρας
  • Στις 17 Αυγούστου στο Ύψωμα Αννίτσα η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χρυσα στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  2. Ευδοκία στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  3. Θανος στο Σε εξέλιξη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Αγωνιστικού αλεξίπτωτου πλαγιάς σε Σιάτιστα και Γαλατινή. Βίντεο
  4. Θανατηφόρο τροχαίο κοντά στο Βογατσικό Καστοριάς – NEA KASTORIAS στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
  5. Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς - kastoria365 - καστορια 365 στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr