• Latest
ΔΕΗ: βράβευσε 443 παιδιά εργαζομένων που αρίστευσαν στη Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση

ΔΕΗ: βράβευσε 443 παιδιά εργαζομένων που αρίστευσαν στη Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση

3 Νοεμβρίου 2025
Επίσκεψη του Περιφερειακού Συμβουλίου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Μακεδονίας στην Σιάτιστα

Επίσκεψη του Περιφερειακού Συμβουλίου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Μακεδονίας στην Σιάτιστα

16 Ιουνίου 2026
Π. Κουκουλόπουλος: «Τρεις δεσμεύσεις για τη Δυτική Μακεδονία στις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ»

Κουκουλόπουλος προς Λιβάνιο: Να κρατήσουμε τους αποσπασμένους στις ΔΕΥΑ της Δυτικής Μακεδονίας

16 Ιουνίου 2026
Νεάπολη: Ξεκίνησε το έργο για τον αγωγό φυσικού αερίου

Νεάπολη: Ξεκίνησε το έργο για τον αγωγό φυσικού αερίου

16 Ιουνίου 2026
ΔΕΥΑΒ

ΔΕΥΑΒ: Παράταση στην προθεσμία εξόφλησης των λογαριασμών για τη Σιάτιστα

16 Ιουνίου 2026
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συνελήφθη 34χρονος για υπόθεση αρπαγής ανήλικης στα Γρεβενά

16 Ιουνίου 2026
Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Κοζάνης: Ενημερωτική δράση για την έμφυλη βία «Όταν η βία έχει φύλο»

Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Κοζάνης: Ενημερωτική δράση για την έμφυλη βία «Όταν η βία έχει φύλο»

16 Ιουνίου 2026
ΔΕΥΑΒ

ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στην Περιστέρα για καθαρισμό δεξαμενής

16 Ιουνίου 2026
Σιάτιστα: Φωτίζεται ο περιφερειακός δρόμος. Η ανάρτηση του Λαζάρου Γκερεχτέ

Σιάτιστα: Φωτίζεται ο περιφερειακός δρόμος. Η ανάρτηση του Λαζάρου Γκερεχτέ

16 Ιουνίου 2026
«Μαζί για την Κοζάνη»: Ευχαριστούμε την Κίνηση για τις παραδοχές στο θέμα της ΔΕΠΕΠΟΚ

Συλλυπητήριο μήνυμα του συνδυασμού «Μαζί για την Κοζάνη» για την απώλεια του τοπικού συμβούλου και μέλους της παράταξης Θωμά Χαρέλα

16 Ιουνίου 2026
ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Μόνιμες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Καστοριάς στο πλαίσιο του έργου «Κυκλοφοριακή αναβάθμιση ισόπεδου κόμβου περιοχής ΟΤΕ και συμβαλλόμενων οδών»

16 Ιουνίου 2026
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κοζάνη: Συνελήφθη 28χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

16 Ιουνίου 2026
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη για την απώλεια του Θωμά Χαρέλα

16 Ιουνίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

ΔΕΗ: βράβευσε 443 παιδιά εργαζομένων που αρίστευσαν στη Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση

sierafm by sierafm
3 Νοεμβρίου 2025
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΔΕΗ: βράβευσε 443 παιδιά εργαζομένων που αρίστευσαν στη Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση
0
SHARES
24
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
  • Εκδηλώσεις σε Αθήνα και Πτολεμαΐδα με κεντρικό μήνυμα «Γίνε το μέλλον που ονειρεύεσαι»
  • Η ΔΕΗ μέσα από τον θεσμό «ΔΕΗ Προοδεύω» επιβραβεύει την εκπαίδευση και την αριστεία για πάνω από 40 χρόνια

Για πάνω από 40 χρόνια, η ΔΕΗ επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων του που αριστεύουν στη Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Φέτος, ο θεσμός συνεχίστηκε με δύο ξεχωριστές τελετές σε Αθήνα και Πτολεμαΐδα, κατά τις οποίες βραβεύτηκαν 443 αριστούχοι μαθητές και φοιτητές.

Συνολικά, 126 απόφοιτοι Γυμνασίου και 196 Λυκείου, καθώς και 121 κάτοχοι τίτλου σπουδών από ΑΕΙ (πτυχίο, μεταπτυχιακό, διδακτορικό) από όλη την Ελλάδα βραβεύτηκαν από τη ΔΕΗ για τις άριστες επιδόσεις τους, λαμβάνοντας έναν προσωπικό έπαινο και δώρα, μεταξύ των οποίων δωροεπιταγές Κωτσόβολος.

Μέσα από τη βράβευση των αριστούχων–παιδιών εργαζομένων της ΔΕΗ, η εκδήλωση τιμά την αριστεία, αλλά πρωτίστως τις αξίες της επιμονής, της επίτευξης στόχων και της διαρκούς προόδου.

Η εκδήλωση της Αθήνας

Στη φετινή διοργάνωση με τίτλο «Γίνε το μέλλον που ονειρεύεσαι», ανώτατα στελέχη του Ομίλου ΔΕΗ μοιράστηκαν με τους αριστούχους τις προσωπικές τους εμπειρίες για την αριστεία, καθώς και το πώς μπορούν να κυνηγήσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα, σε μία αγορά εργασίας που αλλάζει διαρκώς και επηρεάζεται από τις τεχνολογικές εξελίξεις. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα επαγγέλματα του μέλλοντος και τις νέες δεξιότητες που αναδεικνύονται κρίσιμες, καθώς και τα εναλλακτικά μονοπάτια σταδιοδρομίας που προκύπτουν σε έναν κόσμο όπου νέοι ρόλοι αναδύονται συνεχώς και νέες ευκαιρίες ανοίγονται για όλους.

Η Ομιλική Γενική Δ/ντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Οργάνωσης, Αλίνα Παπαγεωργίου, απευθυνόμενη στους αριστούχους, δήλωσε: «Αυτό που κάνει όλη τη διαφορά είναι η προσωπικότητα. Ζήστε και γεμίστε εμπειρίες, από εκδρομές, παρέες, εθελοντισμό, γιατί αυτές σας διαμορφώνουν». Στη συνέχεια ο Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος και Μέλος ΔΣ, επικεφαλής Ψηφιακών & Καινοτόμων Υπηρεσιών, Αλέξανδρος Πατεράκης, τους προέτρεψε «Πιστέψτε στο όνειρό σας και κυνηγήστε το. Μην αγχώνεστε για όσα γύρω σας αλλάζουν, αξιολογήστε τα όταν έρθουν», ενώ ο Ομιλικός Γενικός Δ/ντής Νομικών Υποθέσεων & Εταιρικής Διακυβέρνησης και Νομικός Σύμβουλος, Αργύρης Οικονόμου τους συμβούλεψε: «Προσπαθήστε να είστε έτοιμοι για το αύριο. Οι αλλαγές λόγω τεχνολογίας, όπως το ΑΙ, γίνονται συντριπτικά γρηγορότερες συγκριτικά με το παρελθόν και όποιος δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτές θα μένει πίσω». Κλείνοντας τις ομιλίες των στελεχών, η Διευθύντρια Ανάπτυξης Προσωπικού, Νατάσσα Ξυδού, είπε στους αριστούχους «Ό,τι κάνετε να το κάνετε με την καρδιά σας και με βάση το αποτύπωμα που θέλετε να αφήσετε».

Η εκδήλωση της Πτολεμαΐδας

Στην Πτολεμαΐδα η εκδήλωση ξεκίνησε με θερμό καλωσόρισμα από την Αλίνα Παπαγεωργίου, τη Νατάσσα Ξυδού και τον Αντώνη Καρρά, οι οποίοι υπογράμμισαν τον ιδιαίτερο συμβολισμό της για μία περιοχή που βρίσκεται στο επίκεντρο της ενεργειακής μετάβασης. Βάσει του επενδυτικού πλάνου του Ομίλου ΔΕΗ για τη δημιουργία ενός πράσινου και τεχνολογικού κόμβου στην περιοχή, αναμένεται να δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας κατά την κατασκευή των έργων και εκατοντάδες κατά τη λειτουργία τους. Έτσι, η νέα γενιά της Δυτικής Μακεδονίας καλείται να λάβει τη σκυτάλη από τους ανθρώπους που, για πάνω από 40 χρόνια, αποτέλεσαν την καρδιά του εξηλεκτρισμού της Ελλάδας. Ένα κάλεσμα από το ιστορικό παρόν, στο πράσινο, Powertech, μέλλον.

Ο Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος, επικεφαλής Συμβατικής Παραγωγής, Αλέξιος Παΐζης μίλησε με λόγια ουσιαστικά για την προσπάθεια των παιδιών και τη σημασία της αριστείας, τονίζοντας πως «η αριστεία ενός παιδιού είναι επιτυχία ολόκληρης της οικογένειας», ενώ συνέχισε αναφερόμενος στη σημασία της ανθεκτικότητας και της προσαρμογής: «Θα περάσετε πολλές αλλαγές και είναι σημαντικό να είστε ανθεκτικοί. Ό,τι δεν μετασχηματίζεται και δεν αλλάζει, απλώς παρακμάζει. Η αλλαγή δεν μας ρωτάει· συμβαίνει. Η αλλαγή που συμβαίνει σήμερα στη Δυτική Μακεδονία είναι κάτι που θα το αγκαλιάσετε κι εσείς νομοτελειακά και θα το πάτε μπροστά». Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο σχέδιο ανάπτυξης της ΔΕΗ για τη Δυτική Μακεδονία τονίζοντας ότι «η περιοχή για εμάς είναι πολύτιμη και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συνεχίσουμε να είμαστε εδώ, με μια υγιή δραστηριότητα και γι’ αυτό σας θέλουμε μαζί μας».

Ο Γενικός Δ/ντής Λειτουργιών Παραγωγής, Δημήτριος Μετικάνης, μοιράστηκε τη δική του συγκίνηση λέγοντας: «Κατάγομαι από εδώ, έχω τελειώσει το γυμνάσιο και λύκειο της Πτολεμαΐδας οπότε αισθάνομαι πολύ κοντά στα παιδιά που σήμερα επιβραβεύονται. Θέλω να συγχαρώ τους γονείς για τη δουλειά που κάνουν με τα παιδιά και να τους ζητήσω να τα αφήσουν να πετάξουν με τα δικά τους φτερά».

Και στις δύο εκδηλώσεις, ο Managing Director της Accenture, Γιωργής Κριτσιωτάκης, μέσα από την ομιλία του με θέμα “Sneak Peek στο Μέλλον”, ενέπνευσε το κοινό μιλώντας για τις καινούργιες δεξιότητες, όπως η προσαρμοστικότητα, που καλούνται να αναπτύξουν οι επαγγελματίες, στη νέα ψηφιακή εποχή, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι νέοι θα έχουν τουλάχιστον 20 δουλειές και 5 διαφορετικές καριέρες μέσα στη ζωή τους.

Από τη φετινή διοργάνωση δεν έλειψε και το «Game time», στη διάρκεια του οποίου το κοινό, χωρίστηκε σε δύο ομάδες και διαγωνίστηκε σε διαδραστικά παιχνίδια.

«ΔΕΗ Προοδεύω»: προάγοντας την εκπαίδευση και την αριστεία

Η επιβράβευση αριστούχων παιδιών εργαζομένων της ΔΕΗ εξελίχθηκε διαχρονικά στο θεσμό «ΔΕΗ Προοδεύω», μέσω του οποίου μαθητές και φοιτητές της Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που είναι παιδιά εργαζομένων της, επιβραβεύονται για τις εξαιρετικές επιδόσεις στις σπουδές τους.

Το «ΔΕΗ Προοδεύω» διοργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού & Οργάνωσης και αποτελεί έναν διαχρονικό θεσμό που, εδώ και 40 χρόνια, αναδεικνύει τη βαθύτερη πίστη της ΔΕΗ στη δύναμη της γνώσης, της προσπάθειας και της εξέλιξης. Μέσα από τη βράβευση μαθητών και φοιτητών, η εκδήλωση τιμά την αριστεία, αλλά  πρωτίστως τις αξίες της επιμονής, της επίτευξης στόχων και της διαρκούς προόδου.

Μέρος του ευρύτερου πλάνου της Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου ΔΕΗ, οι εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες συμβάλλουν στην υλοποίηση των στόχων, που αφορούν στον πυλώνα «Ποιοτική Εκπαίδευση» (SDG4), όπως έχει καθοριστεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

#PPC_Group #DEI #DEIProodevo #learning #SDG4

Tags: ΔΕΗ
Previous Post

Το Θέατρο ΠΑΡΕΑ σας προσκαλεί στη μουσικοθεατρική παράσταση του Μιχάλη Πιτένη με τίτλο: Στους Δρόμους της Νύχτας ΜΑΖΟΧΑ

Next Post

Συνάντηση με τις ΕΠΣ είχε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης

Next Post
Συνάντηση με τις ΕΠΣ είχε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης

Συνάντηση με τις ΕΠΣ είχε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Επίσκεψη του Περιφερειακού Συμβουλίου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Μακεδονίας στην Σιάτιστα
  • Κουκουλόπουλος προς Λιβάνιο: Να κρατήσουμε τους αποσπασμένους στις ΔΕΥΑ της Δυτικής Μακεδονίας
  • Νεάπολη: Ξεκίνησε το έργο για τον αγωγό φυσικού αερίου
  • ΔΕΥΑΒ: Παράταση στην προθεσμία εξόφλησης των λογαριασμών για τη Σιάτιστα
  • Συνελήφθη 34χρονος για υπόθεση αρπαγής ανήλικης στα Γρεβενά

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr