ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Kλιμάκωση των κινητοποιήσεων από του αγρότες και στο μπλόκο Σιάτιστας-Έκλεισαν για δυο ώρες, μόνο για τα φορτηγά, και τον παλιό δρόμο Κοζάνης-Γρεβενών-Τι θα γίνει το Σαββατοκύριακο. Βίντεο
Αναβάλλεται η αυριανή συναυλία του Sidarta λόγω των καιρικών συνθηκών
Δήμος Βοΐου: Αναβίωση του εθίμου των Κλαδαριών στη Σιάτιστα
Η ΔΕΠΑ Εμπορίας αλλάζει πίστα
Πέμπτη 8-8, διακοπή υδροδότησης στο κάτω τμήμα της Τ.Κ.  Πετρανών, 10.00 με 13.00, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης
Δήμος Βοΐου: Βοΐου Γεύσεις στην καρδιά της Αθήνας
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας
Χριστουγεννιάτικη γιορτή  για τα παιδιά των εργαζομένων στη Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης   
Μουσική, φως και Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα από το Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών.
Η νέα spin-off «Saggel» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο πλευρό αγροτών και κτηνοτρόφων: Λύσεις τεχνολογίας γεννημένες από την αγροκτηνοτροφική εμπειρία
ΔΕΥΑΒ

Δημοσκόπηση Pulse για τον ΣΚΑΙ: Τι λένε οι πολίτες για το προσφυγικό – Σε άνοδο ΝΔ και Βελόπουλος

Απόλυτα σύμφωνη με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο προσφυγικό εμφανίζεται η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών σε δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ.

Να συμφωνεί με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο προσφυγικό εμφανίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών σε δημοσκόπηση της Pulse για λογιαρασμό του ΣΚΑΪ.

Στην έρευνα που διεξήχθη στις 3 και 4 Μαρτίου, την ώρα δηλαδή που η προσφυγική κρίση μαινόταν σε Βόρειο Αιγαίο και Έβρο, οι ερωτηθέντες στην έρευνα, απαντούσαν σε ποσοστό 83% πως τους ανησυχούν ιδιαίτερα οι εξελίξεις στο προσφυγικό. Μόλις 5% απαντούσε πως ανησυχεί από λίγο ως καθόλου.

Παρόμοια ήταν και τα ποσοστά που αφορούσαν την στάση της Τουρκίας, με το 84% να απαντά πως τους ανησυχεί και το 5% όχι και τόσο. Στο 76% φτάνει σύμφωνα με την ίδια έρευνα η αποδοχή της κυβερνητικής πολιτικής σε Έβρο και νησιά, ενώ μόλις στο 18% η απόρριψή της.

Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία εμφάνιζε τάσεις αύξησης καταγράφοντας 39% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στο 25%. Στο 6,5% καταγράφεται το ΚΙΝΑΛ, με την Ελληνική Λύση να βρίσκεται ίσως και για πρώτη φορά σε δημοσκόπηση πάνω από το ΚΚΕ με 5,5% έναντι 5%. Τέλος, κάτω από το πλαφόν του 3% με μόλις 2,5% εμφανιζόταν το ΜεΡΑ25.

Πηγή: Reader.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *