Βόιο: Συνεχίζεται η προμήθεια σε καυσόξυλα. Τι λέει ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τζακόπουλος. Βίντεο
Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας
Ομόφωνο «Όχι» του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών στο υπό διαβούλευση σχέδιο για τον υγειονομικό χάρτη της Δυτικής Μακεδονίας
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Τεχνική Σύσκεψη για το Αστεροσκοπείο του Όρλιακα
Έρχεται το πιο μαγικό ταξίδι των Χριστουγέννων – Το «Πολικό Εργαστήρι» στην Καστοριά!
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Διασύνδεση χρηματοδοτικών εργαλείων, επιχειρήσεων και φορέων για επενδύσεις στα θέματα Άμυνας – Ασφάλειας
Συνάντηση του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη με εκπροσώπους της Ελληνικής Εταιρείας Διανομής Αερίων Enaon EDA
Αμανατίδης: Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η γέφυρα του Βενέτικου
Δικό του  συνεργείο στη Νεάπολη απόκτησε ο Δήμος Βοΐου
Καλλιόπη Βέττα: «Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των ανθρώπων κι όχι εργαλείο για την όξυνση των ανισοτήτων»

Δημοσκόπηση Pulse για τον ΣΚΑΙ: Τι λένε οι πολίτες για το προσφυγικό – Σε άνοδο ΝΔ και Βελόπουλος

Απόλυτα σύμφωνη με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο προσφυγικό εμφανίζεται η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών σε δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ.

Να συμφωνεί με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο προσφυγικό εμφανίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών σε δημοσκόπηση της Pulse για λογιαρασμό του ΣΚΑΪ.

Στην έρευνα που διεξήχθη στις 3 και 4 Μαρτίου, την ώρα δηλαδή που η προσφυγική κρίση μαινόταν σε Βόρειο Αιγαίο και Έβρο, οι ερωτηθέντες στην έρευνα, απαντούσαν σε ποσοστό 83% πως τους ανησυχούν ιδιαίτερα οι εξελίξεις στο προσφυγικό. Μόλις 5% απαντούσε πως ανησυχεί από λίγο ως καθόλου.

Παρόμοια ήταν και τα ποσοστά που αφορούσαν την στάση της Τουρκίας, με το 84% να απαντά πως τους ανησυχεί και το 5% όχι και τόσο. Στο 76% φτάνει σύμφωνα με την ίδια έρευνα η αποδοχή της κυβερνητικής πολιτικής σε Έβρο και νησιά, ενώ μόλις στο 18% η απόρριψή της.

Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία εμφάνιζε τάσεις αύξησης καταγράφοντας 39% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στο 25%. Στο 6,5% καταγράφεται το ΚΙΝΑΛ, με την Ελληνική Λύση να βρίσκεται ίσως και για πρώτη φορά σε δημοσκόπηση πάνω από το ΚΚΕ με 5,5% έναντι 5%. Τέλος, κάτω από το πλαφόν του 3% με μόλις 2,5% εμφανιζόταν το ΜεΡΑ25.

Πηγή: Reader.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *