Σε εξέλιξη οι δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τον Δήμο Κοζάνης (Φωτογραφίες)
Νέα κυκλοφορία: Μηνύματα από νέους καλλιτέχνες της Σιάτιστας. Βίντεο
απατη
Πώς να επιλέξετε την ιδανική πλατφόρμα gaming για τις ανάγκες σας
Ο Χορός της Ρόκας στο Γυμνάσιο Γαλατινής
Στη Σιάτιστα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόδρας. Βίντεο
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Ανακαλύψτε τα πέντε κορυφαία τυχερά παιχνίδια στην Ελλάδα
Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας
ΔΑΝΕΙΑ, ΧΡΗΜΑ, ΦΟΡΟ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δημοσκόπηση Pulse για τον ΣΚΑΙ: Τι λένε οι πολίτες για το προσφυγικό – Σε άνοδο ΝΔ και Βελόπουλος

Απόλυτα σύμφωνη με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο προσφυγικό εμφανίζεται η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών σε δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ.

Να συμφωνεί με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο προσφυγικό εμφανίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών σε δημοσκόπηση της Pulse για λογιαρασμό του ΣΚΑΪ.

Στην έρευνα που διεξήχθη στις 3 και 4 Μαρτίου, την ώρα δηλαδή που η προσφυγική κρίση μαινόταν σε Βόρειο Αιγαίο και Έβρο, οι ερωτηθέντες στην έρευνα, απαντούσαν σε ποσοστό 83% πως τους ανησυχούν ιδιαίτερα οι εξελίξεις στο προσφυγικό. Μόλις 5% απαντούσε πως ανησυχεί από λίγο ως καθόλου.

Παρόμοια ήταν και τα ποσοστά που αφορούσαν την στάση της Τουρκίας, με το 84% να απαντά πως τους ανησυχεί και το 5% όχι και τόσο. Στο 76% φτάνει σύμφωνα με την ίδια έρευνα η αποδοχή της κυβερνητικής πολιτικής σε Έβρο και νησιά, ενώ μόλις στο 18% η απόρριψή της.

Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία εμφάνιζε τάσεις αύξησης καταγράφοντας 39% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στο 25%. Στο 6,5% καταγράφεται το ΚΙΝΑΛ, με την Ελληνική Λύση να βρίσκεται ίσως και για πρώτη φορά σε δημοσκόπηση πάνω από το ΚΚΕ με 5,5% έναντι 5%. Τέλος, κάτω από το πλαφόν του 3% με μόλις 2,5% εμφανιζόταν το ΜεΡΑ25.

Πηγή: Reader.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako