Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόσφυγα, το Κ.Φ.Α.Α. Πενταλόφου, σε συνεργασία με το Κέντρο ΠΥΞΙΔΑ της SolidarityNow, σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο:
«…κάθε διαδρομή έχει μια ιστορία»
Μια ξεχωριστή συνάντηση αφιερωμένη στις ιστορίες, τις εμπειρίες και τα όνειρα των ανθρώπων που αναγκάστηκαν να αφήσουν την πατρίδα τους, αλλά συνεχίζουν να χτίζουν γέφυρες επικοινωνίας, αλληλεγγύης και συνύπαρξης στις τοπικές κοινωνίες.
📅 Τρίτη 23 Ιουνίου
🕧 Ώρα: 12:30 μ.μ.
📍 Αίθουσα «Βούγια», Πεντάλοφος
Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλίες με θέματα την προσφυγική ταυτότητα, τον ρόλο της εκπαίδευσης ως γέφυρας μεταξύ διαφορετικών κόσμων και τη σημασία της κοινωνικής ένταξης και της δημιουργίας κοινοτήτων που χωρούν όλους. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεατρικό δρώμενο, έκθεση ζωγραφικής της Wafa Chrigui και βιωματικό εργαστήριο.
Σας περιμένουμε να τιμήσουμε μαζί την ημέρα αυτή, αναδεικνύοντας τη δύναμη της ανθρώπινης ιστορίας, της αποδοχής και της συνύπαρξης.
Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς.