Ολυμπιακή Φλόγα Νεάπολης: Αλέξανδρε μου σ’ ευχαριστούμε για όλα
ποδοσφαιρο
ΕΚΛΟΓΕΣ
Φλώρινα: Εξιχνιάσθηκαν -8- περιπτώσεις τηλεφωνικής απάτης
Άγιος Δημήτριος
ΚΑΡΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑ POS καρτα
Ιπποκράτειο νοσοκομειο
super market καταστηματα
κινητο τηλεφωνο
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
Μαγευτική η πρόβα της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εγνατία Οδός: Απίστευτη περιπέτεια για ζευγάρι μέσα σε σήραγγα – Εγκλωβισμένοι χωρίς σήμα και οδική βοήθεια

Μεγάλη περιπέτεια για ένα ζευγάρι στη σήραγγα της Παναγιάς στην Εγνατία Οδό καθώς βρέθηκε «εγκλωβισμένο» επί ώρες στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητό τους, χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι κινδύνευσε η ζωή τους.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Κατσίκης με ανάρτησή του στο Facebook, πέρασαν μία απίστευτη περιπέτεια σε έναν… υπερσύγχρονο αυτοκινητόδρομο, όταν την Παρασκευή πηγαίνοντας προς τα Γιάννινα το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης μέσα στη σήραγγα της Παναγιάς, πριν από το Μέτσοβο.

Μετά την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου του μέσα στη σήραγγα της Παναγιάς, ο ίδιος κατέβηκε και τοποθέτησε το φωτεινό τρίγωνο ενώ τα αυτοκίνητα περνούσαν οριακά δίπλα από το δικό του με κίνδυνο να γίνει μεγάλο δυστύχημα.

Ο κ. Κατσίκης πήγε στον πλησιέστερο τηλεφωνικό θάλαμο εκτάκτου ανάγκης για να ειδοποιήσει για την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου.

«Μέσα στον τηλεφωνικό θάλαμο υπήρχε ένα κουτί κίτρινο με ένα κουμπί και όχι τηλέφωνο. Παράλληλα (πολύ σημαντικό) η βαριά πόρτα του θαλάμου ήταν σκουριασμένη και χωρίς μεντεσέδες απλά σφηνωμένη! Έτσι αφού μπήκαμε, κάθε φορά που περνούσε αυτοκίνητο απ΄ έξω και κυρίως οι νταλίκες, από τον αέρα έφευγε από τη θέση της και ήταν έτοιμη να πέσει μέσα στο δρόμο! Για όλο το διάστημα που είμασταν εκεί, έπρεπε να την κρατάω για να μη φύγει και πάει στο δρόμο με τραγικές συνέπειες!», σημειώνει.

Ο οδηγός πάτησε το κίτρινο κουμπί και μίλησε με υπάλληλο από την Εγνατία Οδό, η οποία τους είπε ότι θα ενημερώσει για να πάνε στο σημείο υπάλληλοι της Εγνατίας ενώ του ζήτησε να καλέσει τη δική του εταιρεία οδικής βοήθειας.

Όμως, μέσα στη σήραγγα τα κινητά τηλέφωνα δεν έχουν σήμα ενώ όταν έφτασαν οι υπάλληλοι της Εγνατίας Οδού και τους βοήθησαν να σπρώξουν το αυτοκίνητο για να μπει σε σημείο όπου δεν περνούσαν ξυστά άλλα αυτοκίνητα, τον ενημέρωσαν ότι έχουν χαλάσει και τα σταθερά τηλέφωνα οπότε δεν μπορούσε να καλέσει την οδική βοήθεια.

Οι υπάλληλοι της Εγνατίας του είπαν επίσης ότι δεν μπορούσαν οι ίδιοι να μεταφέρουν το ακινητοποιημένο όχημά του γιατί απαγορεύεται ενώ έφυγαν παίρνοντας μαζί τους και τους προειδοποιητικούς κώνους.

Τελικά μετά από… τρεις ώρες έφτασε η οδική ασφάλεια και μετά τα μεσάνυχτα βγήκαν από το «τούνελ του τρόμου».

Στην ανάρτησή του ο οδηγός αναρωτιέται: «Πόσο δύσκολο είναι σε αυτή τη χώρα να υπάρχει το αυτονόητο; Ποιο είναι αυτό; Το γρηγορότερο να μας βγάλουν από εκεί μέσα! Γιατί κάθε λεπτό που περνούσε ήταν επικίνδυνο για τη ζωή μας! Πόσα εκατομμύρια έχουν πάρει από τον ελληνικό λαό για να φτιάξουν αυτό το μεγάλο έργο και η αυτονόητη ασφάλεια δεν υπάρχει πουθενά!».

Και καταλήγει: «Ένα είναι σίγουρο. Ζούμε από τύχη! Και αυτό δεν είναι καλό».

 

Πηγή: dikaiologitika.gr

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako