ΔΙΑΔΥΜΑ: Έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Επαναχρησιμοποίησης Υλικών Αμυνταίου
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συνάντηση για το ΤΕΒΑ
Δυναμική η παρουσία του Δήμου Καστοριάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Travel Expo Cyprus 2024”
Στάθης Κωνσταντινίδης: «Δεν μπορεί να υπάρξει καινοτομία χωρίς συνεργασία
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ., Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
εφορια φορολογια
ρυζι
ΥΠΝΟΣ
bullying, βια, ξυλο, σχολειο, ξυλοδαρμος

Εκβίαζαν ανήλικο για να του αποσπάσουν 200 ευρώ και συνελήφθησαν

Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία υπόθεση εκβίασης σε βάρος ενός 17χρονου στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, με δράστες έναν 19χρονο και ένα συνομήλικο του, οι οποίοι με απειλές απαιτούσαν από τον ανήλικο εκβιαστικά χρηματικά ποσά.

Ο 17χρονος είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι στις 19 Απριλίου, ενώ βρισκόταν μαζί με ένα φίλο του σε περιοχή του Τριλόφου, δέχθηκαν επίθεση από τους δύο μεγαλύτερους νεαρούς, ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί άλλο επεισόδιο μεταξύ ατόμων, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι προαναφερόμενοι.

Δύο μέρες μετά ο ένας από τους δράστες, μετερχόμενος απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας του καταγγέλλοντα και του φίλου του, απαιτούσε εκβιαστικά διάφορα χρηματικά ποσά, ισχυριζόμενος ότι είχαν αφαιρέσει κινητό τηλέφωνο συγγενικού του προσώπου. Από τις είκοσι έξι Απριλίου, ο δεκαεννιάχρονος απαιτούσε εκβιαστικά από τον δεκαεπτάχρονο το χρηματικό ποσό των διακοσίων ευρώ.

Ο 19χρονος συνελήφθη σε προκαθορισμένη συνάντηση προκειμένου να παραλάβει το συμφωνημένο ποσό και αντιστάθηκε για να αποφύγει τη σύλληψη. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν αυτοσχέδιο σύστημα καλλιέργειας κάνναβης, γλάστρα με ρίζα του φυτού και μικροποσότητα (4,65 γραμμαρίων) καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

Σε βάρος του 19χρονου, αλλά και σε βάρος του συνομηλίκου του που εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση, σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της εκβίασης, της αντίστασης και για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πηγή:Reader.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako