Τουρισμός για όλους
ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Σπήλαιο του Δράκου
ΚΑΔΟΙ, ΔΙΑΔΥΜΑ
ΔΕΗ ΡΕΥΜΑ ΠΥΛΩΝΕΣ
Δήμος Σερβίων: Κούλουμα στη λίμνη μας
Ζευκλής: Γεμίσαμε με ευχές τα αερόστατα και τα στειλαμε ψηλά. Βίντεο
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ» ΜΟΣ
μουσικο σχολειο σιατιστας
ευχαριστήριο
Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας, πέταξε αερόστατο στον Πεντάλοφο. Βίντεο

Ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας κάνουν φύλλο φτερό το Μαμάτσειο -Καταγγελίες για εικονικές αναρρωτικές και τακτικά χειρουργεία εν μέσω Covid

Επιθεωρητές-Ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας βρίσκονται εδώ και δυο μέρες στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης .Σύμφωνα με πληροφορίες του prlogos η έρευνα ξεκίνησε πριν περίπου ένα μήνα μετά από καταγγελία εκπαιδευτικού για εικονική αναρρωτική σε συνάδελφό του.

Με αφορμή αυτό το γεγονός , ελέγχεται η γυναικολογική -μαιευτική για άλλες τέτοιες ανάλογες περιπτώσεις, η ορθοπεδική κλινική για τα χειρουργεία που έκανε, αλλά και η χειρουργική κλινική για μονοπώλιο τακτικών χειρουργείων εν μέσω πανδημίας .

Κάθε κλινική καλείται να απαντήσει σε συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο, άκρως εμπιστευτικό. Προφανώς και ο έλεγχος προέκυψε μετά από καταγγελίες πιθανόν εκ των έσω με τη λίστα των χειρουργείων να είναι γνωστή σε όλους. Όσο για τις αναρρωτικές είναι ένα μεγάλο θέμα που δεν αφορά αποκλειστικά το Νοσοκομείο της Κοζάνης με τις εξυπηρετήσεις σε διάδικους, μάρτυρες δικαστηρίων, εκπαιδευτικούς , γιατρούς και όχι μόνο να γίνονται πυκνά -συχνά.

Θυμίζουμε ότι πριν από καιρό η Εθνική Αρχή Διαφάνειας προχώρησε στην αξιολόγηση της τήρησης των διαδικασιών ελέγχου και των απαιτήσεων που περιλαμβάνονται στο εθνικό επιχειρησιακό σχέδιο εμβολιασμών κατά της COVID-19. Η Αρχή αναλαμβάνει το σύνολο των αρμοδιοτήτων πέντε βασικών ελεγκτικών δημόσιων φορέων και του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Πηγή: prlogos.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako