• Latest
απατη

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις τηλεφωνικής απάτης από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων

30 Ιανουαρίου 2025
Fiesta voio: Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την εθελοντική αιμοδοσία και δείγμα μυελού των οστών

Fiesta voio: Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την εθελοντική αιμοδοσία και δείγμα μυελού των οστών

12 Ιουλίου 2025
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη

Στάθης Κωνσταντινίδης: «Στο άρθρο 163 του ν/σ του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τις αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας η επαναλειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη»

12 Ιουλίου 2025
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: Διάλογος με την Κοινωνία ενόψει της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: Διάλογος με την Κοινωνία ενόψει της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης

12 Ιουλίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Καστοριά: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 37χρονος αλλοδαπός, μέλος εγκληματικής ομάδας

12 Ιουλίου 2025
ΚΚΕ

ΚΚΕ: Eκδήλωση με θέμα: «Υγεία για λίγους και εκλεκτούς ή υγεία κοινωνικό αγαθό; Οι αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις στην υγεία & η πρόταση του ΚΚΕ».

12 Ιουλίου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Σύλληψη 31χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

12 Ιουλίου 2025
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Έγκυος η μητέρα της δίχρονης που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έκανε όπισθεν ο πατέρας χωρίς να την δει

12 Ιουλίου 2025
Συνελήφθη 62χρονος για καλλιέργεια κάνναβης και ναρκωτικά στην πόλη της Πτολεμαΐδας

Συνελήφθη 62χρονος για καλλιέργεια κάνναβης και ναρκωτικά στην πόλη της Πτολεμαΐδας

12 Ιουλίου 2025
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης

Π. Κουκουλόπουλος: «Ο αγώνας για την Ιατροδικαστική Υπηρεσία απέδωσε – Απαιτείται άμεση στελέχωση και έναρξη ισχύος»

12 Ιουλίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Κλειστό το ένα ρεύμα της οδού Γεωργίου Σαραντάρη λόγω εργασιών του «Cut and Cover» – Παράκαμψη από την οδό Γιάννη Ψυχάρη – Προσοχή στη σήμανση

Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (OPEN MALL) στις 14 και 15 Ιουλίου 2025

12 Ιουλίου 2025
Γιάννης Κοκκαλιάρης στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: “Η Ενεργειακή Δημοκρατία πρέπει να φτάνει μέχρι το τελευταίο χωριό” – Βίντεο

Μαζί για την Κοζάνη: Αρκετά, κ. Μαλούτα. Όσο και να προσπαθείτε να σώσετε το προσωπικό σας αφήγημα, θα είμαστε εδώ να σας υπενθυμίζουμε τι κάνατε και κυρίως τι δεν κάνατε

12 Ιουλίου 2025
ΒΕΝΖΙΝΗ

«Λουκέτο» σε τρία πρατήρια βενζίνης για δυο χρόνια

12 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 13 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις τηλεφωνικής απάτης από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων

sierafm by sierafm
30 Ιανουαρίου 2025
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
απατη
0
SHARES
40
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Εξιχνιάσθηκαν -2- περιπτώσεις τηλεφωνικής απάτης, που τελέσθηκαν σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, για τις οποίες συνελήφθησαν άμεσα -2- ημεδαποί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων            

Οι συλληφθείς είχαν το ρόλο του «εισπράκτορα», ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία ενός άνδρα και μιας γυναίκας, ως συνεργών τους.

Παρουσίασαν ψευδή γεγονότα ως αληθινά με αποτέλεσμα να αποσπάσουν από τους παθόντες, συνολικά χρηματικό ποσό άνω των -30.000- ευρώ.

Εξιχνιάσθηκαν, ύστερα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων, -2- περιπτώσεις τηλεφωνικής απάτης, που τελέσθηκαν στα τέλη Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, σε βάρος -3- ηλικιωμένων ημεδαπών, σε περιοχές της Κοζάνης.

Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία -2- ημεδαπών, ηλικίας 23 και 59 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν χθες (29-01-2025) τις μεσημβρινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης. Οι ανωτέρω είχαν το ρόλο του «εισπράκτορα», ενώ αναζητούνται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία ακόμη -2- συνεργών τους, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της απάτης.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την 20-01-2025 τις πρωινές ώρες, 89χρονος δέχτηκε τηλεφωνική κλήση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος του συστήθηκε ως αστυνομικός και αφού προφασίστηκε ότι συγγενικό του πρόσωπο προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, του απαίτησε την καταβολή χρηματικού ποσού των -11.000- ευρώ για την αποφυγή νομικών συνεπειών του συγγενικού του προσώπου, το οποίο και παρέδωσε στον 23χρονο, ενώ ο 59χρονος τον ανάμενε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με σκοπό να τον βοηθήσει να διαφύγει.   

Στην δεύτερη περίπτωση, την 27-01-2025 τις πρωινές ώρες, δύο ημεδαποί, μία 90χρονη και ένας 92χρονος, δέχθηκαν τηλεφωνική κλήση από άγνωστο άτομο, ο οποίος συστήθηκε ως ιατρός και αφού προφασίστηκε ότι συγγενικό τους πρόσωπο είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό και έχρηζε άμεσα χειρουργικής επέμβασης, τους απαίτησε την καταβολή χρηματικού ποσού «δήθεν» για το χειρουργείο, ενώ ταυτόχρονα άγνωστη γυναίκα προσποιούνταν το συγγενικό τους πρόσωπο.

Ακολούθως, οι -2- ημεδαποί υπό τις τηλεφωνικές οδηγίες του υποτιθέμενου ιατρού, παρέδωσαν στον 23χρονο σε περιοχή της Κοζάνης, το χρηματικό ποσό των -20.000- ευρώ, ενώ ο 59χρονος ανέμενε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο για να τον βοηθήσει να διαφύγει.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- κινητά τηλέφωνα, Ι.ΧΕ. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης των αξιόποινων πράξεων, καθώς και το χρηματικό ποσό των -2.000- ευρώ, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, στην οικία των -2- ημεδαπών, σε περιοχή της Λάρισας, βρεθήκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των -800- ευρώ.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων συνεχίζονται οι έρευνες, για την ταυτοποίηση άλλων δύο άγνωστων ατόμων-συνεργών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, καθώς και ο εντοπισμός τυχόν άλλων παθόντων.

Οι συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Tags: ΑΠΑΤΗεξιχνιαση
Previous Post

Έπεσε από σκάλα και σκοτώθηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του – Μόλις είχε βγει στη σύνταξη

Next Post

Χρήστος Ζευκλής: Θέτουμε υψηλά στάνταρ και υποστηρίζουμε τη σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου. Παρουσία στην κοπή Βασιλόπιτας (Βίντεο και φωτογραφίες)

Next Post
Χρήστος Ζευκλής: Θέτουμε υψηλά στάνταρ και υποστηρίζουμε τη σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου. Παρουσία στην κοπή Βασιλόπιτας (Βίντεο και φωτογραφίες)

Χρήστος Ζευκλής: Θέτουμε υψηλά στάνταρ και υποστηρίζουμε τη σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου. Παρουσία στην κοπή Βασιλόπιτας (Βίντεο και φωτογραφίες)

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Fiesta voio: Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την εθελοντική αιμοδοσία και δείγμα μυελού των οστών
  • Στάθης Κωνσταντινίδης: «Στο άρθρο 163 του ν/σ του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τις αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας η επαναλειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη»
  • Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: Διάλογος με την Κοινωνία ενόψει της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης
  • Καστοριά: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 37χρονος αλλοδαπός, μέλος εγκληματικής ομάδας
  • ΚΚΕ: Eκδήλωση με θέμα: «Υγεία για λίγους και εκλεκτούς ή υγεία κοινωνικό αγαθό; Οι αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις στην υγεία & η πρόταση του ΚΚΕ».

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xri στο Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου
  2. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  3. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  4. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  5. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr