• Latest
Νοσοκομείο Παπανικολάου

Επίθεση με τσεκούρι: Σοκάρει ο διευθυντής της ΜΕΘ – Δύο παλεύουν για τη ζωή, μία έχασε το μάτι της

17 Ιουλίου 2020
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Επανεκλογή Νίκου Σαμαρά  στην Προεδρία του Περιφερειακού Συμβουλίου  και ανάδειξη νέου Προεδρείου και Περιφερειακής Επιτροπής

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη 21 Ιουλίου 2026

17 Ιουλίου 2026
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ

Tα καλύτερα φρούτα που μπορείτε να τρώτε αν έχετε υψηλό σάκχαρο – Και ποια να αποφεύγετε

17 Ιουλίου 2026
Μοναχός πήδηξε από το εν κινήσει ασθενοφόρο!

Τραυματίας από τροχαίο μέσα σε πάρκινγκ!

17 Ιουλίου 2026
αυτοκινητο κτεο

Έτσι θα κόβονται χιλιάδες αυτοκίνητα στα ΚΤΕΟ -Τι αλλάζει άμεσα στους ελέγχους

17 Ιουλίου 2026
Συνάντηση του Δημάρχου Καστοριάς με τη Διοίκηση της ΕΚΟΦΝΣ ενόψει του 92ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας

Συνάντηση του Δημάρχου Καστοριάς με τη Διοίκηση της ΕΚΟΦΝΣ ενόψει του 92ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας

17 Ιουλίου 2026
πυροσβεστικη

Πυροσβεστική Κοζάνης: Κίνδυνος πυρκαγιάς. Τι πρέπει να γνωρίζουμε

17 Ιουλίου 2026
Δήμος Καστοριάς: Πρόγραμμα καλοκαιρινών αθλητικών δράσεων «Γυμναζόμαστε παίζοντας»

Δήμος Καστοριάς: Πρόγραμμα καλοκαιρινών αθλητικών δράσεων «Γυμναζόμαστε παίζοντας»

17 Ιουλίου 2026
Η ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. μεταξύ των «Πρωταγωνιστών της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

Η ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. μεταξύ των «Πρωταγωνιστών της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

17 Ιουλίου 2026
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, διακοπή υδροδότησης και αρρυθμίες σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης

ΔΕΥΑΚ: Κυριακή 19 Ιουλίου, λόγω διακοπής ρεύματος, αρρυθμία και πιθανή διακοπή υδροδότησης

17 Ιουλίου 2026
Κοζάνη: Σύλληψη 33χρονου με κάνναβη και κοκαΐνη

Κοζάνη: Σύλληψη 33χρονου με κάνναβη και κοκαΐνη

17 Ιουλίου 2026
Παιδιά εντόπισαν νεκρό 70χρονο χωρίς τα ρούχα του στην άκρη του δρόμου

ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στη Γαλατινή λόγω βλάβης

17 Ιουλίου 2026
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 19-07-2026

17 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 17 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Επίθεση με τσεκούρι: Σοκάρει ο διευθυντής της ΜΕΘ – Δύο παλεύουν για τη ζωή, μία έχασε το μάτι της

sierafm by sierafm
17 Ιουλίου 2020
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Νοσοκομείο Παπανικολάου
0
SHARES
7
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Η 67χρονη γυναίκα έχει χάσει το ένα μάτι της. Για τους άλλους δύο δίνουμε αγώνα να περιορίσουμε τις βλάβες στον εγκέφαλο. Είναι βαρύτατες κακώσεις παλεύουμε να γλιτώσουμε ζωές και να αποφύγουμε αναπηρίες, λέει ο κ. Καπραβέλος

Οταν ο διευθυντής της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου, ένας έμπειρος γιατρός με 30 και πλέον χρόνια στα χειρουργεία κι έχοντας δει χιλιάδες πολυτραυματίες, παλεύει να αρθρώσει λέξεις και να περιγράψει την κατάσταση που αντίκρισε ύστερα από την επίθεση ενός άνδρα με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, καταλαβαίνει κανείς την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα θύματα της αποτρόπαιας επίθεσης…

«Πρώτη φορά βλέπω να γίνεται αυτό από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ηταν να το ζήσω κι αυτό στα 65 μου χρόνια» λέει συγκλονισμένος ο διευθυντής της ΜΕΘ Νίκος Καπραβέλος μιλώντας για τους βαριά τραυματίες από την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

«Είναι βαρύτατα οι δύο ασθενείς, φέρουν βαρύτατες κρανιοκεγκεφαλικές κακώσεις. Προσπαθούμε να κερδίσουμε τη ζωή. Είναι κρίσιμα τα 24ωρα. Κάναμε απεγνωσμένες προσπάθειες, όλη νύχτα, με νευροχειρουργική παρέμβαση για τον 56χρονο. Δυστυχώς κι η άλλη γυναίκα έχει βλάβες στον εγκέφαλο. Εκεί που λέγαμε ότι διαφεύγει τον κίνδυνο…» συνεχίζει με κόμπο στο λαιμό ο Νίκος Καπραβέλος.

«Είναι σε εξέλιξη οι βλάβες, το παρακολουθούμε. Η 67χρονη γυναίκα έχει χάσει το ένα μάτι της και φέρει πολλά κατάγματα στο κρανίο. Εχει διαφύγει τον κίνδυνο» τόνισε και πρόσθεσε: «Για τους άλλους δύο δίνουμε αγώνα να περιορίσουμε τις βλάβες στον εγκέφαλο. Είναι βαρύτατες κακώσεις παλεύουμε να γλιτώσουμε ζωές και να αποφύγουμε αναπηρίες. Οι δύο ασθενείς είναι διασωληνωμένοι και δίνουμε μάχη να αποτρέψουμε τις δευτερογενείς βλάβες στον εγκέφαλο» κατέληξε ο κ. Καπραβέλος.

Δείτε τη συγκλονιστική του περιγραφή

Το ιατρικό ανακοινωθέν του πρωινού της Παρασκευής

«Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» σταδιακά χθες το απόγευμα (16 Ιουλίου 2020) από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο» οι τρεις τραυματίες που δέχθηκαν επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης και η κατάσταση τους έχει ως εξής:

Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών είναι σε σταθερή κατασταση και νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, κάταγμα κρανίου και ένα θλαστικό τραύμα στην πλάτη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά.

Η ασθενής  Π. Θ. 67 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με μηχανική υποστήριξη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά. Έγινε εκτίμηση της κατάστασης της από γναθοχειρουργό και τον Σ. Διευθυντή της οφθαλμολογικής λόγω της βλάβης στο πρόσωπο.

Ο ασθενής Ξ.Π.  56 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από χειρουργική επέμβαση λόγω κρανίοεγκεφαλικής κάκωσης και τραυματισμού από τέμνον όργανο.  Είναι αιμοδυναμικα σταθερός με μηχανική υποστήριξη».

Αυτόπτης μάρτυρας στο ethnos.gr: Σκηνές βγαλμένες από θρίλερ

«Ήταν σαν από θρίλερ, σαν από ταινία τρόμου. Εργαζόμενοι και πολίτες τρέχαμε να γλιτώσουμε». Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Δυτικής Μακεδονίας, Ηλίας Ζουμπούλης, βρισκόταν το μεσημέρι της Πέμπτης στον 2ο όροφο της ΔΟΥ Κοζάνης, εκεί όπου συνέβη η πρωτοφανής επίθεση με τσεκούρι σε βάρος τεσσάρων συναδέλφων του. Μιλώντας στο ethnos.gr περιγράφει όσα έζησε και είδε ενώ παραλληλίζει το κλίμα που επικράτησε στην Εφορία με τις σκηνές θρίλερ που προβάλλονται στα διεθνή αστυνομικά δελτία, έπειτα από επιθέσεις ενόπλων σε δημόσιες υπηρεσίες.

«Εγώ εργάζομαι στον ημιόροφο, αλλά εκείνη την ώρα έτυχε να βρίσκομαι στον 2ο όροφο, στο γραφείο μιας συναδέλφου, που με κάλεσε για να συζητήσουμε κάποια υπηρεσιακά θέματα. Γύρω στις 13:15 ακούσαμε τσιρίδες από έξω, όπου βρίσκεται το τμήμα Εισοδήματος (Τμήμα Συμμόρφωσης και Σχέσεων με τους Εργαζόμενους). Είδα τον κόσμο να τρέχει για να σωθεί και έναν συνάδελφο σωριασμένο στην καρέκλα. Είχε χτυπηθεί στο κεφάλι και είχε χάσει τις αισθήσεις του. Εκείνες τις στιγμές δεν ξέρεις τι έχει συμβεί και τι πρέπει να κάνεις. Έψαξα με το μάτι γύρω μου να καταλάβω τι συνέβαινε και αν υπήρχαν άλλοι χτυπημένοι. Ο δράστης δεν ήταν στο οπτικό μου πεδίο. Τότε με άρπαξαν συνάδελφοι και τρέξαμε όλοι προς την έξοδο να σωθούμε. Μαζί ήταν και πολίτες», λέει και προσθέτει: «Επικρατούσε πανικός. Μια κατάσταση όπως βλέπουμε στο εξωτερικό κάποιον παράφρονα που εισβάλλει κάπου με ένα όπλο και αρχίζει να σκοτώνει».
Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ και συνέλαβαν τον δράστη, οποίος στο μεταξύ είχε ακινητοποιηθεί από άλλους υπαλλήλους. «Μου είπαν πως τον ακινητοποίησε ο προϊστάμενος. Εγώ δεν το είδα. Με είχαν φυγαδεύσει», αναφέρει ο κ. Ζουμπούλης, ο οποίος είδε το πρόσωπο του δράστη όταν τον οδηγούσαν οι αστυνομικοί στο Τμήμα. «Δεν τον ήξερα, ούτε κάποιος άλλος συνάδελφος που ρώτησα. Δεν είχε προηγούμενα με την υπηρεσία. Ίσως κάποιες μικροοφειλές, αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτό το κίνητρό του», είπε και εξήγησε: «Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συναδέλφων δεν ήρθε σε κανέναν διαπληκτισμό με κανέναν, ούτε ζήτησε κάτι από την υπηρεσία. Έδωσε κανονικά το όνομά του στην είσοδο, έκανε την θερμομέτρηση που προβλέπεται λόγω COVID και ανέβηκε στον 2ο όροφο, όπου εντελώς αναίτια άρχισε να χτυπάει με το τσεκούρι όποιον έβρισκε μπροστά του. Ήταν σαν από θρίλερ. Το μόνο που είπε είναι «Μη νομίζετε πως εσείς θα γλιτώσετε». Ακατάληπτα πράγματα, Ήταν σε παραφροσύνη. Ίσως κάπου έχανε ο άνθρωπος».

Πηγή: ethnos.gr

Tags: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Previous Post

9 μοναδικά οφέλη που έχουν τα καρύδια και κάνουν καλό στην υγεία

Next Post

Προφυλακιστέος ο 45χρονος για την χθεσινή επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης

Next Post

Προφυλακιστέος ο 45χρονος για την χθεσινή επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη 21 Ιουλίου 2026
  • Tα καλύτερα φρούτα που μπορείτε να τρώτε αν έχετε υψηλό σάκχαρο – Και ποια να αποφεύγετε
  • Τραυματίας από τροχαίο μέσα σε πάρκινγκ!
  • Έτσι θα κόβονται χιλιάδες αυτοκίνητα στα ΚΤΕΟ -Τι αλλάζει άμεσα στους ελέγχους
  • Συνάντηση του Δημάρχου Καστοριάς με τη Διοίκηση της ΕΚΟΦΝΣ ενόψει του 92ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας

Πρόσφατα σχόλια

  1. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  2. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  3. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
  4. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  5. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr