• Latest
σχολειο

Επίθεση σε καθηγητή από μαθήτριες Γυμνασίου στον Βόλο – Τον έβρισαν, τον χτύπησαν και τον έσπρωξαν στη σκάλα

6 Μαρτίου 2023
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2026 – «Κινητικότητα για όλους»: Πολυθεματικό πρόγραμμα δράσεων από τον Δήμο Γρεβενών.

Δήμος Κοζάνης: Το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας για τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου

20 Σεπτεμβρίου 2026
Έξι συλλήψεις για χρηματισμούς στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης – Οι παράνομες ταριχεύσεις και καλλωπισμοί νεκρών με το αζημίωτο

Κρόκος: Δωρεά οργάνων από 62χρονο που έφυγε από τη ζωή

20 Σεπτεμβρίου 2026
Πένθος στην Κοζάνη-Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο συνθέτης,πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Βιβλιοθήκης Παναγιώτης Δημόπουλος

Πένθος στην Κοζάνη-Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο συνθέτης,πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Βιβλιοθήκης Παναγιώτης Δημόπουλος

20 Σεπτεμβρίου 2026
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Έως 10.000 ευρώ για μετεγκατάσταση στις Π.Ε. Κοζάνης, Γρεβενών, Φλώρινας και Καστοριάς – Τον Οκτώβριο ανοίγει η πλατφόρμα

20 Σεπτεμβρίου 2026
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Δημοσκόπηση GPO: Στο 30,3% η ΝΔ – Στις 2,7 μονάδες η μάχη ΕΛ.ΑΣ.–ΠΑΣΟΚ – «Όχι» σε κόμμα Σαμαρά από το 89,2%

20 Σεπτεμβρίου 2026
Πρόγραμμα 55+ της ΔΥΠΑ: Όταν η αντικειμενικότητα ξεχνά την δικαιοσύνη

ΔΥΠΑ -Πρόγραμμα 55+: Ανοιχτές 8.000 θέσεις -Τι πρέπει να κάνουν οι άνεργοι

20 Σεπτεμβρίου 2026
Aναστάτωση και περιπολικά το βραδάκι της Τρίτης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Γυναίκα φέρεται να χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα της σε χωριό της περιοχής

Παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και άρπαξαν κοσμήματα από 88χρονη

20 Σεπτεμβρίου 2026
πετρελαιο θερμανσης

Επίδομα Θέρμανσης: Έρχεται οριζόντια αύξηση -Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

20 Σεπτεμβρίου 2026
Επίδομα στέγασης: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την πληρωμή Ιανουαρίου -Τι αλλάζει από το 2025

Επιστροφή ενοικίου: «Κλείνουν» οι διορθώσεις- Πώς να «κλειδώσετε» μεγαλύτερη επιδότηση

20 Σεπτεμβρίου 2026
Πτολεμαΐδα: Θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ο 19χρονος συνεπιβάτης δικύκλου

Αλλάζουν όλα στους δρόμους -Κατάσχεση αυτοκινήτου για όσους βυθίζουν το πόδι τους στο γκάζι

20 Σεπτεμβρίου 2026
29χρονη διέταξε τον βασανισμό του συντρόφου της από τους υπόλοιπους πέντε εραστές της που ζούσαν όλοι στο ίδιο σπίτι

14χρονος ξυλοκόπησε συμμαθητή του, κινδύνευσε να χάσει το νεφρό του

19 Σεπτεμβρίου 2026
κρεμαλα αυτοκτονια

14χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

19 Σεπτεμβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση σε καθηγητή από μαθήτριες Γυμνασίου στον Βόλο – Τον έβρισαν, τον χτύπησαν και τον έσπρωξαν στη σκάλα

sierafm by sierafm
6 Μαρτίου 2023
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
σχολειο
0
SHARES
10
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μια απίστευτη καταγγελία έγινε σε σχολείο του Βόλου όπου δύο 14χρονες μαθήτριες επιτέθηκαν σε καθηγητή, τόσο φραστικά με ακατονόμαστες εκφράσεις, όσο και με γροθιές στο στήθος και στην κοιλιά, ενώ επιχείρησαν να τον σπρώξουν στις σκάλες!

Το περιστατικό βίας με θύμα έναν καθηγητή Γυμνασίου του Βόλου έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν, δύο μαθήτριες 14 ετών έβρισαν με ακατονόμαστες εκφράσεις τον εν λόγω καθηγητή, τον χτύπησαν με γροθιές στο στήθος και την κοιλιά, και πήραν φόρα να τον σπρώξουν από τις σκάλες του σχολείου!

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα. Η μία από τις δύο «αυτοκόλλητες» μαθήτριες άργησε να μπει στη σχολική αίθουσα για μάθημα μετά το διάλειμμα. Άνοιξε την πόρτα να μπει μέσα, ενώ το μάθημα είχε ξεκινήσει και ο καθηγητής την ενημέρωσε ότι μπορεί να καθίσει και να παρακολουθήσει, αλλά ότι θα έπαιρνε απουσία επειδή άργησε. «Δεν μπορείς να έρχεσαι για μάθημα ό,τι ώρα θέλεις και να διακόπτεις τη ροή», φέρεται να την επέπληξε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που έφερε στην επιφάνεια ο Ταχυδρόμος της Μαγνησίας, η μαθήτρια διαμαρτυρόμενη κάθισε στο θρανίο της και λίγο αργότερα σηκώθηκε να φύγει και πάλι χωρίς να ζητήσει άδεια. Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε στην πόρτα της αίθουσας η φίλη της και συμμαθήτριά της από διαφορετικό τμήμα και απαίτησαν να καθίσουν μαζί για να κάνουν μάθημα. Όταν ο καθηγητής αρνήθηκε, εκείνες βγήκαν έξω βρίζοντας τον καθηγητή τους με ακατονόμαστες εκφράσεις.

Σε κατάσταση αμόκ

Μόλις χτύπησε το κουδούνι για το διάλειμμα, τα δύο κορίτσια, σύμφωνα με μαρτυρίες εκπαιδευτικών αλλά και συμμαθητών τους, περίμεναν τον καθηγητή, τον οποίο στόλισαν με χυδαίες εκφράσεις. Φώναζαν στον διάδρομο μεταξύ των αιθουσών, έβριζαν χυδαία τον ίδιο, το σπίτι του και την οικογένειά του και η μία εκ των δύο του επιτέθηκε!

Έσφιξε τα χέρια της σε γροθιές και άρχισε να τον χτυπά στο στήθος και την κοιλιά. Καθηγήτρια που εκείνη την ώρα έβγαινε μετά το μάθημα από την αίθουσα διδασκαλίας, προσπάθησε να απομακρύνει το κορίτσι που χτυπούσε τον καθηγητή της, με αποτέλεσμα η μαθήτρια να χτυπήσει και την ίδια.

Όταν ο καθηγητής γύρισε την πλάτη του για να φύγει και να μη δώσει συνέχεια στο συμβάν – σύμφωνα πάντα με το taxydromos.gr– η μαθήτρια πήρε φόρα και πήγε να τον σπρώξει από τις σκάλες. Εκείνος, που αντιλήφθηκε τον κίνδυνο τόσο από την κίνηση της 14χρονης όσο και από το «πρόσεξε!» που του φώναξαν, πήδηξε από μόνος του από τη σκάλα και κατάφερε να κρατηθεί όρθιος χωρίς να τραυματιστεί.

Τα δύο κορίτσια κλήθηκαν από τον Σύλλογο Διδασκόντων να λογοδοτήσουν για την ακραία βίαιη συμπεριφορά τους, εμφανίστηκαν όμως σε κατάσταση αμόκ. Συνέχισαν να βρίζουν τους καθηγητές και χρειάστηκε πολλή ώρα μέχρι να ηρεμήσουν.

Το συμβάν όμως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι δύο μαθήτριες προκαλούν ήδη από το περσινό σχολικό έτος με τη βίαιη συμπεριφορά τους, η οποία δεν έχει διακρίσεις. Έχουν επιτεθεί φραστικά επανειλημμένως απέναντι σε συμμαθητές τους αλλά και καθηγητές, καθυστερούν να μπουν στις τάξεις τους για μάθημα, ενώ τα ονόματά τους έχουν γραφτεί από την έναρξη της σχολικής χρονιάς περισσότερες από 20 φορές στο βιβλίο σχολικής ζωής του γυμνασίου και τους έχει επιβληθεί επανειλημμένως η τιμωρία της αποβολής.

Για την «αποκλίνουσα» όπως χαρακτηρίστηκε συμπεριφορά των δύο μαθητριών, το σχολείο φρόντισε για την ένταξη στα τμήματα που βρίσκονται οι δύο μαθήτριες ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών, προκειμένου να βοηθηθούν οι 14χρονες αλλά και η ομαλή λειτουργία των σχολικών τάξεων. Αποτέλεσμα φαίνεται ότι δεν υπήρξε

Η εισαγγελία ανηλίκων είναι ενήμερη για την περίπτωση των δύο μαθητριών και αναμένεται να γίνει και νέα συνάντηση, με εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Ομόφωνο αίτημα για αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος

Το τελευταίο συμβάν προκάλεσε σοκ στη σχολική κοινότητα. Μάρτυρες ήταν μαθητές που βρίσκονταν στο διάλειμμα και καθηγητές που είδαν συνάδελφό τους να κινδυνεύει από την ακραία συμπεριφορά μαθήτριας.

Από το σχολείο κλήθηκε σύμβουλος παιδαγωγικής καθοδήγησης από τη Λάρισα και σε κοινή σύσκεψη με τον σύλλογο διδασκόντων και μετά από συζητήσεις με τους κηδεμόνες των δύο κοριτσιών, τις ίδιες τις μαθήτριες αλλά και τα πενταμελή μαθητικά συμβούλια, αποφασίστηκε ομόφωνα να κατατεθεί πρόταση για αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος.

Η αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος είναι το ύστατο μέτρο που μπορεί να λάβει ένα σχολείο για να θωρακίσει την ομαλή λειτουργία του. Το αίτημα βρίσκεται ήδη στα χέρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, προκειμένου να αποφασιστεί σε ποια σχολεία θα συνεχίσουν τα μαθήματά τους τα δύο κορίτσια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο 14χρονες, που έχουν ως κοινό παρονομαστή οικογενειακά προβλήματα, θα χωριστούν σε διαφορετικά σχολεία, προκειμένου να μην δημιουργήσουν αντίστοιχα προβλήματα και στο νέο τους σχολικό περιβάλλον.

Προς το παρόν συνεχίζουν να κάνουν μάθημα στο σχολείο, αν και το κλίμα είναι βαρύ. Εξαιρούνται μόνο από το μάθημα με τον καθηγητή- θύμα, μέχρι να αποφασιστεί σε ποια σχολεία θα πάνε και απασχολούνται δημιουργικά με άλλους τρόπους στη συγκεκριμένη διδακτική ώρα.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Tags: ΣΧΟΛΕΙΟ
Previous Post

Ο Σύλλογος Σταγόνα Ελπίδας διοργανώνει αποστολές Αιμοπεταλιοδοτών και αιμοδοτών προς τιμή της γιορτής της Γυναίκας. 

Next Post

Πανελλήνιες 2023: Τα SOS και τα «ψιλά γράμματα» – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι

Next Post
εξετασεις, σχολειο

Πανελλήνιες 2023: Τα SOS και τα «ψιλά γράμματα» - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Δήμος Κοζάνης: Το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας για τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου
  • Κρόκος: Δωρεά οργάνων από 62χρονο που έφυγε από τη ζωή
  • Πένθος στην Κοζάνη-Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο συνθέτης,πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Βιβλιοθήκης Παναγιώτης Δημόπουλος
  • Έως 10.000 ευρώ για μετεγκατάσταση στις Π.Ε. Κοζάνης, Γρεβενών, Φλώρινας και Καστοριάς – Τον Οκτώβριο ανοίγει η πλατφόρμα
  • Δημοσκόπηση GPO: Στο 30,3% η ΝΔ – Στις 2,7 μονάδες η μάχη ΕΛ.ΑΣ.–ΠΑΣΟΚ – «Όχι» σε κόμμα Σαμαρά από το 89,2%

Πρόσφατα σχόλια

  1. Νεκρή 55χρονη μετά από ανατροπή τρακτέρ στο Βόιο - Eordaia.org - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ στο Τσοτύλι: 55χρονη καταπλακώθηκε από τρακτέρ
  2. “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια - TsotiliNews στο “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια
  3. Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου - TsotiliNews στο Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου
  4. Vangelis Tzelepis στο Σιάτιστα- Δεκαπενταύγουστος: Η παρέα ” Τα Λεβεντόπαιδα”. Βίντεο και φωτογραφίες
  5. Xris στο Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr