Κυνηγετικός Σκοπευτικός σύλλογος Βοιου
Σιάτιστα: Απίστευτο παρκάρισμα.  Έκλεισε το δρόμο για πάνω από μισή ώρα!!!
θέματα – «Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε όλοι μαζί, για το καλό του τόπου μας», τονίζει ο Γιάννης Κοκκαλιάρης (Βίντεο+Φωτογραφία)
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Αυξάνεται στα 25 εκ. € ο προϋπολογισμός  για τα Σχέδια Βελτίωσης της Δυτικής Μακεδονίας
Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της 49ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς. Φωτογραφίες
Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης & Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Α. Ραφαηλίδη, με τα στελέχη της Αυτοτελούς Υπηρεσίας Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης ( GOV.GR ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Γρεβενά: Με ένα εικονικό σκάμμα τιμούν τον Μίλτο Τεντόγλου οι μαθητές του 4ου και 5ου Δημ. Σχολείου
Καλλιόπη Βέττα: Απαιτείται άμεση ενίσχυση του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας. Για πόσο ακόμα θα αδιαφορεί η κυβέρνηση
ΓΕΦΥΡΑ ΣΕΡΒΙΩΝ
Στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου
Κοζάνη: Ξεκινούν οι εργασίες στη γέφυρα Σερβίων

Επτά τα κρούσματα Κορωνοϊού στην Ελλάδα – Δύο άνδρες και μία γυναίκα ανακοινώθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου

Σε επτά ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού στη χώρα μας όπως ανακοινώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα εκτός από την 38χρονη στην Θεσσαλονίκη, του παιδιού της και άλλων δύο γυναικών στην Αθήνα ανακοινώθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας ακόμα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού SARS-CoV-2:

«Το πρώτο πρόκειται για Ελληνίδα, στενή επαφή του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος, η οποία παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό διεγνώσθη στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.

Το δεύτερο πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος ταξίδεψε πρόσφατα σε πληττόμενη περιοχή της Ιταλίας και παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας. Το περιστατικό διεγνώσθη στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ.

Το τρίτο πρόκειται για Έλληνα, στενή επαφή του τρίτου επιβεβαιωμένου κρούσματος, ο οποίος παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας.

Το περιστατικό διεγνώσθη στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ».

Η φίλη της 38χρονης

Νωρίτερα το βράδυ του Σαββατου επιβεβαιώθηκε το πέμπτο κρούσμα του κορονοϊού στη χώρα μας. Πρόκειται για γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι φίλη της 38χρονης ασθενούς “0”, της πρώτης ασθενούς της χώρας μας, που είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο και μετέδωσε τον ιό και στον 10χρονο γιο της.

Η γυναίκα είναι εκπαιδευτικός και ζει στη Θεσσαλονίκη. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται άμεσα. Και οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται με ήπια συμπτώματα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς στη Θεσσαλονίκη, σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, όπως και ο 10χρονος γιος της 38χρονης.

Δύο ακόμα γυναίκες νοσηλεύονται με κορονοϊό στο νοσοκομείο Αττικόν, στην Αθήνα. Και οι δύο είχαν ταξιδέψει στην Ιταλία. Η κόρη της μίας εξ αυτών παραμένει στο Λονδίνο, όπου βρισκόταν εκδρομή με το σχολείο της, μέχρις ότου βγουν οι εξετάσεις της ίδιας και ενός συμμαθητή της. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η μητέρας της, δήλωσε πως το παιδί δεν έχει κανένα σύμπτωμα.

Δέιγματα που είχαν ληφθεί νωρίτερα στην Κρήτη, καθώς και ενός στρατιώτη από τη Ρόδο, που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία, βγήκαν αρνητικά.


Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako