• Latest
Συνδυασμός «ΕΛΠΙΔΑ»: “Η Καστοριά σε αδιέξοδο : Αναζητώντας Όραμα και Στρατηγική Ανάπτυξης”

Ζεμπιλιάδου: Η Μετεγκατάσταση των Αναργύρων σε Ομηρία -Νομοθετημένη Υποχρέωση ή Θεσμική Εκτροπή; Θεατής στην κοινωνική αδικία ο Περιφερειάρχης

5 Φεβρουαρίου 2026
Δικαστήριο απαγόρευσε να χτυπάει η καμπάνα σε εκκλησία

Σιάτιστα: Εορτή Γενεθλίου του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου 23 και 24 Ιουνίου 2026

21 Ιουνίου 2026
Δήμος Βοΐου: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση Χορωδιών στην Εράτυρα

Δήμος Βοΐου: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση Χορωδιών στην Εράτυρα

21 Ιουνίου 2026
μαθητες εξετασεις σχολειο

Επίκαιρη Ερώτηση Π. Κουκουλόπουλου για να σταματήσουν οι συγχωνεύσεις, υποβιβασμοί, καταργήσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δυτική Μακεδονία

21 Ιουνίου 2026
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη στο Βόιο

21 Ιουνίου 2026
Κοζάνη: Περισσότερα από 350 παιδιά στο 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

Κοζάνη: Περισσότερα από 350 παιδιά στο 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

21 Ιουνίου 2026
Πτολεμαΐδα: Ένα γιγαντιαίο προφιτερόλ 30 μέτρων γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης για πυρόπληκτο ζευγάρι

Πτολεμαΐδα: Ένα γιγαντιαίο προφιτερόλ 30 μέτρων γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης για πυρόπληκτο ζευγάρι

21 Ιουνίου 2026
Λάμψη αστέρων στη Γαλατινή: Μια συγκινητική γιορτή του ποδοσφαίρου προς τιμήν του Νίκου Νιόπλια

Λάμψη αστέρων στη Γαλατινή: Μια συγκινητική γιορτή του ποδοσφαίρου προς τιμήν του Νίκου Νιόπλια

21 Ιουνίου 2026
Δομή Πενταλόφου: Εκδήλωση με τίτλο:  «…κάθε διαδρομή έχει μια ιστορία»

Δομή Πενταλόφου: Εκδήλωση με τίτλο: «…κάθε διαδρομή έχει μια ιστορία»

21 Ιουνίου 2026
Εράτυρα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την γνωριμία με αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά.  Βίντεο και φωτογραφίες

Εράτυρα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την γνωριμία με αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά. Βίντεο και φωτογραφίες

21 Ιουνίου 2026
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του

Παιδιά εντόπισαν νεκρό 70χρονο χωρίς τα ρούχα του στην άκρη του δρόμου

21 Ιουνίου 2026
υπολογιστης

Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι για πορνογραφία ανηλίκων – Συνδέονται με εξτρεμιστική-σαδιστική ομάδα κακοποίησης ανηλίκων

21 Ιουνίου 2026
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Νέες Ταυτότητες: Το “λάθος” που μπορεί να σας χαλάσει το ταξίδι

21 Ιουνίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζεμπιλιάδου: Η Μετεγκατάσταση των Αναργύρων σε Ομηρία -Νομοθετημένη Υποχρέωση ή Θεσμική Εκτροπή; Θεατής στην κοινωνική αδικία ο Περιφερειάρχης

sierafm by sierafm
5 Φεβρουαρίου 2026
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Συνδυασμός «ΕΛΠΙΔΑ»: “Η Καστοριά σε αδιέξοδο : Αναζητώντας Όραμα και Στρατηγική Ανάπτυξης”
0
SHARES
17
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το ζήτημα της Μετεγκατάστασης των Αναργύρων, τέθηκε από την Παράταξη μας στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ, καθώς βρίσκεται σήμερα σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Η εξέλιξή του θα καθορίσει αν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα αποτελέσει παράδειγμα δίκαιης κοινωνικής αποκατάστασης και αναπτυξιακής προοπτικής ή αν, αντίθετα, θα οδηγηθεί σε νέα κοινωνική αναστάτωση, δημογραφική απώλεια και οικονομική ζημία.

Η Μετεγκατάσταση των Αναργύρων, τόσο πριν όσο και μετά την κατολίσθηση στο Ορυχείο Αμυνταίου, εξελισσόταν βάσει συγκεκριμένου και σαφούς νομοθετικού πλαισίου, με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να έχει κεντρικό και θεσμοθετημένο ρόλο.

Από το 2011 (Ν. 3937/2011) μέχρι και τις τροποποιήσεις του 2014, 2017 και 2018, η Πολιτεία:

 νομοθέτησε τη μετεγκατάσταση λόγω της δραστηριότητας της ΔΕΗ,

 όρισε ρητά ότι το τίμημα της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης εισπράττεται από τον Δήμο υποδοχής για την κατασκευή των βασικών υποδομών του νέου οικισμού,1

 περιέγραψε τον τρόπο εκτέλεσης της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης του οικισμού Αναργύρων στο πλαίσιο της μετεγκατάστασής του2.

 ανέθεσε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τον ρόλο του φορέα υλοποίησης της απαλλοτρίωσης και της ωρίμανσης των έργων.3

Οι κάτοικοι των Αναργύρων, με αποφάσεις της Λαϊκής Συνέλευσης και με δημοψήφισμα το 2015, επέλεξαν ως τόπο μετεγκατάστασης τη θέση Κουρί του Δήμου Εορδαίας. Η επιλογή έγινε αποδεκτή από τα Δημοτικά Συμβούλια Εορδαίας και Αμυνταίου και στηρίχθηκε σε ώριμες μελέτες.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας χρηματοδότησε μέχρι σήμερα με 944.000 ευρώ συνολικά 24 μελέτες (Α΄ και Β΄ Φάσης), οδηγώντας τη διαδικασία σε πλήρη ωριμότητα.

Τον Νοέμβριο του 2023, το Ελληνικό Δημόσιο κατέβαλε 58,4 εκατ. ευρώ για τις αποζημιώσεις των κατοίκων και κατέθεσε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων την αποζημίωση των δημοτικών ακινήτων.

Ο Δήμος Αμυνταίου εισέπραξε 3.949.679,62 ευρώ, τα οποία ενέγραψε στον προϋπολογισμό του ως «Έσοδα Απαλλοτρίωσης Αναργύρων»6.

Ωστόσο, αντί –όπως ορίζει ρητά ο Ν. 4273/2014– να μεταφερθούν τα ποσά αυτά στον Δήμο υποδοχής 1 (Δήμο Εορδαίας), -προφανώς μέσω Προγραμματικής Σύμβασης4– για την κατασκευή των έργων υποδομής του νέου οικισμού, ο Δήμος Αμυνταίου τα διέθεσε σε άλλα έργα, θεωρώντας τα αποζημίωση για τον ίδιο.

Για τη νομιμότητα των ενεργειών του επικαλείται απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας , στην οποία προσέφυγε και τον δικαίωσε, με το σκεπτικό ότι η αποζημίωση, που καταβλήθηκε δεν έχει χαρακτήρα κρατικής επιχορήγησης για τη χρηματοδότηση των αναγκών μετεγκατάστασης, αλλά ότι ο ίδιος ο Δήμος Αμυνταίου είναι δικαιούχος της αποζημίωσης. Ωστόσο σύμφωνα με την ΑΠΌΦΑΣΗ 12/16-12-2025 η Επιτροπή του Άρθρου 152 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης απορρίπτει την προσφυγή του Δήμου Εορδαίας ως Απαράδεκτη λόγω μη Αρμοδιότητας αναφέροντας «…Ως εκ τούτου εκφεύγει της αρμοδιότητας του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπως και της παρούσας Επιτροπής του άρθρου 152 του ν. 3463/2006, ο έλεγχος επί της ουσίας του προϋπολογισμού και καλώς η προσβαλλόμενη απόφαση έκρινε την προσφυγή του Δ*** Ε*** κατά της με αριθμ. 148/2025 απόφασης του*** Σ*** Α***, απορριπτέα ως απαράδεκτη….) .

Από την πλευρά τους οι Κάτοικοι και ο Δήμος Εορδαίας, θεωρούν ότι το ποσό αυτό αποτελεί παρακατάθεση για την κατασκευή των έργων υποδομής επικαλούμενοι το Νόμο της Μετεγκατάστασης (Ν4273/2014) και το Άρθρο 13 παρ13 και την ρητή αναφορά ότι «….ο δήμος υποδοχής του νέου οικισμού εισπράττει το τίμημα της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης αυτών προκειμένου να το χρησιμοποιήσει για την κατασκευή των βασικών υποδομών και υποδομών κοινής ωφέλειας στη νέα θέση του οικισμού…».1

Με βάση τα παραπάνω, η ερμηνεία του Δήμου Αμυνταίου:

 Ακυρώνει στην πράξη τον νόμο της Μετεγκατάστασης.

 Εισάγει αυθαίρετα την έννοια «αποζημίωσης Δήμου προέλευσης» που δεν προβλέπεται στη νομοθεσία.

 Οδηγεί τη Μετεγκατάσταση των Αναργύρων σε ατέρμονη δικαστική διαμάχη.

Στο ερώτημα αν η Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου, αλλά και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, μπορούν να καταργήσουν άρθρα Νόμου, θα το απαντήσει η Δικαιοσύνη.

Ωστόσο το Περιφερειακό Συμβούλιο οφείλει να παρέμβει καθώς, με βάση τα παραπάνω, είναι προφανές ότι η Μετεγκατάσταση Αναργύρων κινδυνεύει να εξελιχθεί σε μια ατέρμονη δικαστική διαμάχη και να μην ολοκληρωθεί.

Το ζήτημα, όμως, δεν είναι μόνο νομικό. Είναι πρωτίστως πολιτικό και αναπτυξιακό.

Οι κάτοικοι των Αναργύρων, ξεσπιτωμένοι από το 2017, έχουν αποζημιωθεί και ζητούν το αυτονόητο: να χτίσουν τα σπίτια τους στον νέο οικισμό. Η καθυστέρηση των υποδομών απειλεί να οδηγήσει σε νέα δημογραφική απώλεια και σε εκροή επενδύσεων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ εκτός Περιφέρειας.

Λύση υπάρχει.

Είτε μέσω έκδοσης Κοινής Υπουργικής Απόφασης, όπως προβλέπει η ίδια η νομοθεσία της μετεγκατάστασης5.

Είτε με άμεση πολιτική παρέμβαση της Περιφέρειας, η οποία:

 είναι φορέας υλοποίησης της απαλλοτρίωσης,

 έχει χρηματοδοτήσει τις μελέτες,

 φέρει ευθύνη για την κοινωνική συνοχή και την περιφερειακή ανάπτυξη.

Για τον λόγο αυτό, το θέμα τέθηκε στη διαδικασία Λογοδοσίας, καθώς το Περιφερειακό Συμβούλιο, οφείλει να συμβάλλει στην ολοκλήρωση της Μετεγκατάστασης των Αναργύρων:

 για να μην διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός μιας κοινωνικής ομάδας,

 για να παραμείνει ενεργή μια Κοινότητα που ξεριζώνεται για άλλη μια φορά και

 για να αποτελέσει η Μετεγκατάσταση μια ανάσα ανάπτυξης, με τα 60εκ€ να μείνουν στη περιοχή και να μην αναγκαστούν οι κάτοικοι να επενδύσουν εκτός Περιφέρειας, όπως πολλές φορές είδαμε να συμβαίνει στο παρελθόν αλλά και σήμερα με την καθυστέρηση των υποδομών στην Νέα Ποντοκώμη.

Ο Περιφερειάρχης όφειλε ήδη:

1. να φέρει το ζήτημα στο Περιφερειακό Συμβούλιο,

2. να καλέσει τον Δήμο Αμυνταίου να διαθέσει τα ποσά για τον σκοπό που ορίζει ο νόμος,

3. να ζητήσει, αν απαιτείται, άμεσα την έκδοση ΚΥΑ,

4. να διεκδικήσει πόρους από το Εθνικό Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης για τις ανάγκες όλων των εμπλεκόμενων Δήμων,

5. να διασφαλίσει ότι τα κονδύλια της Μετεγκατάστασης δεν θα χαθούν.

Καλούμε τον Περιφερειάρχη να λογοδοτήσει γιατί:

 δεν στάθηκε στο πλευρό των ξεσπιτωμένων κατοίκων,

 άφησε το ζήτημα να εξελιχθεί σε θεσμική σύγκρουση,

 δεν προστάτευσε τα κονδύλια που δόθηκαν αποκλειστικά για τη Μετεγκατάσταση.

Η Μετεγκατάσταση των Αναργύρων είναι νομοθετημένη υποχρέωση της Πολιτείας από το 2011.

Δεκατέσσερα (14) χρόνια μετά οι κάτοικοι των Αναργύρων βρίσκονται σε ομηρία.

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.

Για τον Συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ»

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Περιφερειακή Σύμβουλος – Επικεφαλής

Παράρτημα

1 Ν4273/2014 το Άρθρο 13 παρ 12και13

«…12. Εφόσον υπάρχουν υποδομές κοινής ωφέλειας και οποιεσδήποτε ανωδομές, που κατασκευάσθηκαν από οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης σε εκτάσεις του Ελληνικού Δημοσίου που δεν έχουν παραχωρηθεί κατά κυριότητα σε αυτούς, ο δήμος υποδοχής του νέου οικισμού εισπράττει το τίμημα της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης αυτών προκειμένου να το χρησιμοποιήσει για την κατασκευή των βασικών υποδομών και υποδομών κοινής ωφέλειας στη νέα θέση του οικισμού.

«…13. Οι βασικές υποδομές και οι υποδομές κοινής ωφέλειας υλοποιούνται, στη νέα θέση μετεγκατάστασης, με πόρους που λαμβάνει ο οικείος δήμος υποδοχής ως δικαιούχος από τις υπό αναγκαστική απαλλοτρίωση εκτάσεις στον αρχικό οικισμό και στα πέριξ αυτού αγροκτήματα και με πόρους που ρητά προβλέπονται στη διάταξη του άρθρου 28 του ν. 3937/2011 (Α΄ 60), και με την αξιοποίηση κοινοτικών και εθνικών προγραμμάτων και άλλων μέσων χρηματοοικονομικής τεχνικής»

2 Ν. 4495/2017 άρθρο 147 παρ 5 ( τροποποίηση του Ν 3937/2011 άρθρο 28 παρ 3) «….. Η δαπάνη μεταφοράς και μετεγκατάστασης των οικισμών Ακρινής και Αναργύρων, καθώς και της αποκατάστασης και απελευθέρωσης των εκτάσεων των υφιστάμενων οικισμών, θα βαρύνει κατά το ήμισυ τη ΔΕΗ Α.Ε. και κατά το υπόλοιπο ήμισυ τον Κρατικό Προϋπολογισμό, οι δε αναγκαστικές απαλλοτριώσεις θα κηρυχθούν υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου, το οποίο και θα τις επισπεύδει. Στη βαρύνουσα τον Κρατικό Προϋπολογισμό δαπάνη μετεγκατάστασης των οικισμών Ακρινής και Αναργύρων, καθώς και αυτών της Ποντοκώμης και Μαυροπηγής, μπορεί να συμμετέχει και το καταβαλλόμενο από τη ΔΕΗ Α.Ε. «Τέλος Ανάπτυξης Βιομηχανικών Περιοχών Παραγωγής Ρεύματος», κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 20 του ν. 2446/1996 (ΦΕΚ 276 Α΄), με αποφάσεις των οριζόμενων στις διατάξεις αυτές οργάνων. Το καταβαλλόμενο τέλος διατίθεται κυρίως για την επίσπευση των διαδικασιών μετεγκατάστασης, την ωρίμανση των αναγκαίων έργων, τον πολεοδομικό και αρχιτεκτονικό χαρακτήρα των οικισμών, καθώς και την κατασκευή κοινωφελών δημόσιου χαρακτήρα έργων στα πολεοδομικά κέντρα των εν λόγω οικισμών ….»

3 Ν. 4585/2018 άρθρο 18 παρ3 «…(ε) Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ορίζεται φορέας υλοποίησης της απαλλοτρίωσης, αρμόδια για όλες τις απαραίτητες ενέργειες από την πράξη κήρυξης μέχρι και την ολοκλήρωση και βαρύνεται με τη δαπάνη της απαλλοτρίωσης, η οποία καλύπτεται με αντίστοιχη μεταφορά πιστώσεων από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημόσιων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης στον προϋπολογισμό της….».

4 Ν3852/2010 Άρθρο 100 παρ3. «…. Οι συμβαλλόμενοι φορείς για την εκτέλεση των προγραμματικών συμβάσεων μπορεί να χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων μέσω προγραμμάτων συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται αμιγώς από εθνικούς πόρους, τον Τακτικό Προϋπολογισμό ή άλλα εθνικά ή περιφερειακά προγράμματα, καθώς και από τους προϋπολογισμούς των συμβαλλόμενων φορέων. Είναι δυνατή η χρηματοδότηση των συμβαλλομένων και από φορείς του δημόσιου τομέα που δεν μετέχουν στην προγραμματική σύμβαση…»

5 Ν4273/2014 Άρθρο 15. «…Λοιπές λεπτομέρειες, εφόσον απαιτηθούν, θα ρυθμίζονται με κοινή απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής….»

6 Αναπλάσεις οικισμών-βελτιώσεις οδοποιίας Δήμου Αμυνταίου (Ε.Α.Π. Ε΄ & ΚΑΠ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΔΗΜΩΝ) 1.331.204,10

Υπηρεσίες Ενεργειακής Αναβάθμισης και Αυτοματοποίησης Συστημάτων Ηλεκτροφωτισμού Κ/Χ Δήμου Αμυνταίου. (Ε.Α.Π. Ε΄). Υπηρεσίες Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού. 1.360.000,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ
Previous Post

Ο Εορτασμός του Αγίου Παρθενίου στον Άγιο Δημήτριο Σιάτιστας

Next Post

Να ακυρωθούν όλα τα έργα αντλησιοταμίευσης και ΑΠΕ στο όρος Βουνάσια των Καμβουνίων

Next Post
Επιτροπή ενάντια στα Αιολικά – ΑΠΕ: Παρέμβαση διαμαρτυρίας ενάντια  στην καταστροφή του Βερμίου

Να ακυρωθούν όλα τα έργα αντλησιοταμίευσης και ΑΠΕ στο όρος Βουνάσια των Καμβουνίων

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Σιάτιστα: Εορτή Γενεθλίου του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου 23 και 24 Ιουνίου 2026
  • Δήμος Βοΐου: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση Χορωδιών στην Εράτυρα
  • Επίκαιρη Ερώτηση Π. Κουκουλόπουλου για να σταματήσουν οι συγχωνεύσεις, υποβιβασμοί, καταργήσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δυτική Μακεδονία
  • Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη στο Βόιο
  • Κοζάνη: Περισσότερα από 350 παιδιά στο 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr