φταρνισμα, αλλεργια
Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την ημέρα παιδικού βιβλίου από το Μουσικό Σχολείο και το ΚΕΠΕΑ Σιάτιστας
ΠΑΠΑΣ
Πρόστιμο 35.000 ευρώ σε τεχνίτρια νυχιών – Την “τσίμπησαν” από αναρτήσεις στα social media
ΚΚΕ
Αγρότες
ΣΥΡΙΖΑ
Κοζάνη: Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Υπηρεσιών στην Αιανή
ασεπ
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης
Πρωτιά του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης των Γρεβενών σε εισακτέους(287) ανάμεσα σε όλα τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Εργατικά Κέντρα Κοζάνης, Πτολεμαΐδας- Εορδαίας, Φλώρινας: 3ωρη στάση εργασίας για την Πέμπτη 3/4

Ζευγάρι μάζευε ελιές σε ξένο ελαιώνα – Συνελήφθη ο άνδρας, αναζητείται η γυναίκα

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας αγρότης πήγε στο λιοστάσι του και αντίκρισε ένα ανδρόγυνο, να μαζεύει τις ελιές μέρα μεσημέρι.

Ο 50χρονος ιδιοκτήτης του ελαιώνα, πήγε στο χωράφι του και… τσάκωσε επ’ αυτόφωρο τον δράστη και την γυναίκα να μαζεύουν τις ελιές σαν να ήταν δικές τους, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Κάλεσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν επί τόπου και πέρασαν χειροπέδες στον αγρότη που μάζευε τις ελιές, ενώ η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και αναζητείται. Το ανδρόγυνο είχε καταφέρει -ως την ώρα που έγινε αντιληπτό- να μαζέψει ελαιόκαρπο συνολικού βάρους 1.500 κιλών.

Αυτή την περίοδο, έχουν μπει στο στόχαστρο επιτηδείων τα λιοστάσια και τα εκεί αφημένα εργαλεία συλλογής του καρπού.  Κυρίως ελαιόπανα, τελάρα, πριόνια και οτιδήποτε άλλο κάνουν το… λάθος οι παραγωγοί να αφήσουν στο λιοστάσι, προκειμένου να συνεχίσουν την επόμενη μέρα, καθώς η μεταφορά τους και η αποθήκευση σε ασφαλές μέρος δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako