Κυνηγοί θησαυρών στην δυτική Μακεδονία
Δυτική Μακεδονία: Παράταση μη καταβολής ΕΝΦΙΑ για περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές σε Βόιο, Γρεβενά και Φλώρινα
καιρός
πυροσβεστικη, φωτια, πυρκαγια
Αλτσχάιμερ ανοια
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, ΔΟΝΤΙΑ

Επιστρέφει το Dentist Pass

ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΠΙΕΣΗ
Νεκρός 13χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο
Η Σιάτιστα είναι ο επόμενος σταθμός του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» 
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Σπήλαιο του Δράκου
Στη Δυτική Μακεδονία το δεύτερο Εργοστάσιο Τεχνητής Νοημοσύνης της χώρας
Ορειβατικός Σύλλογος Σιάτιστας

Ηλεκτροσόκ! Έρχονται σαρωτικές αλλαγές για τη διάσωση της επιχείρησης

Κωστής Χατζηδάκης: Επιδιώκουμε ένα σχέδιο σωτηρίας για την επιχείρηση και το προσωπικό. Η ΔΕΗ έχει φτάσει στο παρά πέντε. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδωσε την καυτή πατάτα σε εμάς.

Ενα τριετές πλάνο για τη ΔΕΗ, το οποίο ενδέχεται να περιλαμβάνει την πώληση δύο υδροηλεκτρικών μονάδων και τη μείωση του προσωπικού και καταλήγει ακόμα και στην ιδιωτικοποίηση ποσοστού ή τμήματος των θυγατρικών εταιρειών της, επιχειρεί να θέσει σε εφαρμογή η νέα κυβέρνηση.

Το τελικό σχέδιο θα προκύψει μετά από διαβουλεύσεις με τη νέα ηγεσία της Κομισιόν και θα αρχίσει να εφαρμόζεται προς το τέλος του έτους.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

«Η ΔΕΗ έχει μια πληγή που πρέπει να επουλώσουμε»

Για το σχέδιο σωτηρίας της ΔΕΗ μιλά στην πρώτη του συνέντευξη ως υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ξεκαθαρίζει στη Realnews πως δεν τίθεται θέμα στρατηγικού επενδυτή αυτή τη στιγμή, αφού δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδιαφέρον στην αγορά.

Είναι προφανές ότι κανένας δεν θέλει να γίνει διαχειριστής των ζημιών της ΔΕΗ, οι οποίες, πέρυσι μόνο, έφτασαν τα 900 εκατ. ευρώ, αναφέρει συγκεκριμένα ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη στη Realnews

Πηγή:Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *