• Latest

Η Δυτική Μακεδονία είναι η πρώτη Ελληνική Περιφέρεια που γίνεται Μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Υδρογόνου «Hydrogen Europe»

18 Απριλίου 2023
Ευλογιά προβάτων: Στο μικροσκόπιο η προέλευση των κρουσμάτων – Τα μέτρα που ελήφθησαν

Κοζάνη: Νέο ύποπτο κρούσμα ευλογιάς αιγοπροβάτων στον Βαθύλακκο του Δήμου Σερβίων

4 Ιουλίου 2026
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος

Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

4 Ιουλίου 2026
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Χωρίς τις αισθήσεις του άνδρας στο κέντρο της Αθήνας – Φέρεται να έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

4 Ιουλίου 2026
γιατρος

Τέλος ο δωρεάν Προσωπικός Γιατρός για όλους – Πότε θα πληρώνουν οι πολίτες με βάση νέα υπουργική απόφαση

4 Ιουλίου 2026
ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ

Αδεια αιμοδοσίας: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

4 Ιουλίου 2026
Ανήλικος «χτυπήθηκε» από ρεύμα – Προσπάθησε να κλέψει μετασχηματιστή

e-ΕΦΚΑ: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιοι δικαιούνται τη ρύθμιση από 30 ευρώ το μήνα

4 Ιουλίου 2026
απατη

Απάτη-μαμούθ σε βάρος εφοπλίστριας: Της άρπαξαν κοσμήματα εκατομμυρίων και μετάλλια από τον βασιλιά Κάρολο

4 Ιουλίου 2026
βια Βιασμός παιδι

Πήγε να χτυπήσει την 9χρονη ανιψιά του με λουρί σκύλου σε πάρκο!

4 Ιουλίου 2026
Άγριος καυγάς οδηγού ταξί με ηλικιωμένο στην Κοζάνη-Μετά από έντονη λογομαχία ο ταξιτζής φέρεται να τον έσπρωξε-Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Συνελήφθη οδηγός ταξί που χρέωσε 175 ευρώ για μια διαδρομή

4 Ιουλίου 2026
Συνελήφθη διακινητής αναβολικών σε αθλητές: Χρυσές μπίζνες με παράνομα σκευάσματα

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες σε βάρος του ΕΟΠΥΥ – Η ζημία ήταν άνω των 405.000 ευρώ

4 Ιουλίου 2026
Μουντιάλ 26: Η πρώτη γιγαντομαχία έρχεται από την Ιβηρική Χερσόνησο

Μουντιάλ 26: Η πρώτη γιγαντομαχία έρχεται από την Ιβηρική Χερσόνησο

4 Ιουλίου 2026
Μουσική βραδιά από την Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας

Μουσική βραδιά από την Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας

3 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Δυτική Μακεδονία είναι η πρώτη Ελληνική Περιφέρεια που γίνεται Μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Υδρογόνου «Hydrogen Europe»

sierafm by sierafm
18 Απριλίου 2023
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
11
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στις Βρυξέλλες στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Υδρογόνου Hydrogen Europe ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Hydrogen Europe και ο Γιώργος Κασαπίδης, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας υπέγραψαν το σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Υδρογόνου. Έτσι η Δυτική Μακεδονία γίνεται η πρώτη Ελληνική Περιφέρεια Μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Υδρογόνου.

Ο κ. Χατζημαρκάκης δήλωσε ότι “είναι μεγάλη ημέρα και μεγάλη τιμή να καλωσορίσουμε σήμερα ως καινούργιο μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Υδρογόνου τον φίλο και Περιφερειάρχη της Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη. Στον Σύνδεσμό μας υπάρχει και η κατηγορία των Περιφερειών και χαίρομαι πάρα πολύ που η Δυτική Μακεδονία έγινε Μέλος ως πρώτη Ελληνική Περιφέρεια. Χαίρομαι που η Ελλάδα με την Δυτική Μακεδονία θα διαδραματίσει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή και θα συνεργαστούμε τώρα πιο στενά με αφορμή το υδρογόνο.”

Ο κ. Κασαπίδης δήλωσε: “Σήμερα είναι σημαντική μέρα για την Δυτική Μακεδονία που είμαστε εδώ μαζί με τον αγαπητό φίλο Γιώργο Χατζημαρκάκη και υπογράψαμε μόλις την ένταξη της Δυτικής Μακεδονίας στην μεγάλη οικογένεια του Hydrogen Europe όπου εταιρείες και οργανισμοί από όλη την Ευρώπη συμμετέχουν και ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προωθήσουν αυτή την τεχνολογία που είναι σωτηρία για τον πλανήτη. Είναι η λύση για την κλιματική κρίση. Ως περιφέρεια πήραμε την απόφαση αυτή ομόφωνα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και σήμερα εδώ στην Βρυξέλλες επικυρώνουμε αυτή την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και βάζουμε μπροστά ένα φιλόδοξο σχέδιο για την Δυτική Μακεδονία. Θα γίνουμε όχι μόνο η πρώτη Ελληνική Περιφέρεια που συμμετέχει στην οικογένεια του Hydrogen Europe αλλά θα γίνουμε και η πρώτη περιφέρεια στην Ευρώπη που θα ενσωματώσει την τεχνολογίας του πράσινου Υδρογόνου και θα είναι η πιο πράσινη περιφέρεια σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον αγαπητό φίλο Γιώργο Χατζημαρκάκη που από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας εδώ και τέσσερα χρόνια μας βοήθησε αμέριστα ως περιφέρεια να δούμε και να βρούμε όλα αυτά τα προγράμματα που συμμετείχαμε το προηγούμενο διάστημα. Αυτό δεν είναι παρά μόνο η αρχή για να μπορέσουμε στο τέλος της δεκαετίας να πετύχουμε αυτό το στόχο που θέλουμε από σήμερα η Δυτική Μακεδονία να είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων και να δούμε πράσινη ενέργεια και πράσινες θέσεις εργασίας στην Δυτική Μακεδονία.”

Στον παρακάτω σύνδεσμο παρακολουθείστε το Βίντεο: https://youtu.be/Tf6KzNWkEjo

Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Υδρογόνου (Hydrogen Europe) έχει έδρα τις Βρυξέλλες και εκπροσωπεί τον βιομηχανικό και ερευνητικό κλάδο των τεχνολογιών υδρογόνου. Σήμερα εκπροσωπεί περισσότερες από 400 βιομηχανικές επιχειρήσεις, περισσότερους από 70 ερευνητικούς οργανισμούς καθώς και 17 Εθνικούς Συνδέσμους που δραστηριοποιούνται στον τομέα του υδρογόνου και των κυψελών καυσίμου.

Μέλη του Συνδέσμου είναι και πολλές Ευρωπαϊκές Περιφέρειες. Όλες σχεδόν οι Περιφέρειες της Γαλλίας, Γερμανίας, Ολλανδίας… Από την Ελλάδα η πρώτη Περιφέρεια που έγινε Μέλος είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας που είναι πρωτοπόρα σε θέματα Υδρογόνου!

Τα μέλη του συνδέσμου συνεργάζονται με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του CLEANHYDROGEN PARTNERSHIP που αποτελεί το επιστέγασμα μίας μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ των εκπροσώπων της βιομηχανίας, των πανεπιστημίων, των ερευνητικών οργανισμών και των δημόσιων φορέων, στον τομέα των στρατηγικών έρευνας, ανάπτυξης και διάδοσης των τεχνολογιών υδρογόνου και κυψελών καυσίμου. Σκοπός του, μεταξύ άλλων, είναι να επιταχύνει την εμπορευματοποίηση των τεχνολογιών υδρογόνου και κυψελών καυσίμου δρώντας ως μια πλατφόρμα που φέρνει κοντά τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς να συνενώσουν τους πόρους τους γύρω από τις βασικές προτεραιότητες προς την κατεύθυνση της αειφόρου ανάπτυξης, να εντοπίσει τις πλέον υποσχόμενες εφαρμογές υδρογόνου και κυψελών καυσίμου, και να δημιουργήσει επιτυχείς κοινοπραξίες για την μόχλευση των απαραίτητων διαθέσιμων κεφαλαίων και χρηματοδοτικών μηχανισμών.

Tags: ΥΔΡΟΓΟΝΟ
Previous Post

Θείες λειτουργείες στην Ενορία Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας και υποδοχή της Εικόνας Παναγίας Μικροκάστρου

Next Post

Η Ετήσια Γενική Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Βοϊατών Κοζάνης η Αγία Παρασκευή για το 2023

Next Post
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΙΑΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η Ετήσια Γενική Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Βοϊατών Κοζάνης η Αγία Παρασκευή για το 2023

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Κοζάνη: Νέο ύποπτο κρούσμα ευλογιάς αιγοπροβάτων στον Βαθύλακκο του Δήμου Σερβίων
  • Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου
  • Χωρίς τις αισθήσεις του άνδρας στο κέντρο της Αθήνας – Φέρεται να έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου
  • Τέλος ο δωρεάν Προσωπικός Γιατρός για όλους – Πότε θα πληρώνουν οι πολίτες με βάση νέα υπουργική απόφαση
  • Αδεια αιμοδοσίας: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Πρόσφατα σχόλια

  1. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  2. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  3. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
  4. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  5. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr