• Latest

Η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

26 Δεκεμβρίου 2017
Επιμελητήριο Κοζάνης

Διακλαδική Επιμορφωτική Δράση «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, Ψηφιακή Διακίνηση Αποθεμάτων & Φορολογικές Αλλαγές»

5 Νοεμβρίου 2026
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Σύλληψη δυο ατόμων για ναρκωτικά σε περιοχή της Κοζάνης

5 Νοεμβρίου 2026
Δ.ΕΠ.Ε.ΠΟ.Κ. : Αλαζονεία, έπαρση και αποποίηση ευθυνών από τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη

Τοπικό Αναπτυξιακό Σύμφωνο, η πρότασή μας για μια μόνιμη, θεσμοθετημένη και διαφανή διαδικασία διαπραγμάτευσης κάθε μεγάλης επένδυσης

5 Νοεμβρίου 2026
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης μέσω των paysafecash, το χρηματικό ποσό των -941,88- ευρώ, στην πόλη της Κοζάνης 

5 Νοεμβρίου 2026
Aναστάτωση και περιπολικά το βραδάκι της Τρίτης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Γυναίκα φέρεται να χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα της σε χωριό της περιοχής

Νέα απάτη με πρόσχημα το επίδομα των 400 ευρώ – Πώς πήγαν να παγιδέψουν 85χρονη με paysafe

5 Νοεμβρίου 2026
Από την Τρίτη 1/4 το θερινό ωράριο για το μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος

Φοβόταν να ανοίξει το κλιματιστικό για 10 χρόνια – Τελικά πλήρωνε το ρεύμα του γείτονα

5 Νοεμβρίου 2026
ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΞΥΛΟ ΒΙΑ

Επίθεση έξι ανηλίκων σε 16χρονο – Τον ξυλοκόπησαν και του άρπαξαν το κινητό

5 Νοεμβρίου 2026
αστυνομια, συλληψη

Καθηγητής συνελήφθη μετά από την καταγγελία πως χαστούκισε 16χρονη μαθήτρια

5 Νοεμβρίου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Έμεινε από βενζίνη, ζήτησε βοήθεια από το «100» αλλά κατέληξε πίσω από τα κάγκελα

5 Νοεμβρίου 2026
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: «Όχι άλλες αόριστες υποσχέσεις για την Δυτική Μακεδονία – Να διευκρινιστούν άμεσα οι λεπτομέρειες και τα ενδεχόμενα οφέλη από το Data Center στον Άγιο Δημήτριο»

5 Νοεμβρίου 2026
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του

Πέντε ανήλικοι έκλεψαν μηχανές, καταστήματα και εκκλησία μέσα σε δύο μήνες

5 Νοεμβρίου 2026
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης

Π. Κουκουλόπουλος: Επανεκκίνηση της κοινωνίας, με ριζική επίλυση του ιδιωτικού χρέους

5 Νοεμβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

sierafm by sierafm
26 Δεκεμβρίου 2017
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΣΙΑΤΙΣΤΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» σε συνεργασία με το Δήμο Βοΐου πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό κέντρο «Άρης & Λίλιαν Βουδούρη» στη Σιάτιστα.

Το πρόγραμμα ήταν ποικίλο και εξαιρετικά ενδιαφέρον και περιλάμβανε την παρουσίαση μουσικών έργων στο πνεύμα των Χριστουγέννων από όλα τα Μουσικά Σύνολα του σχολείου.

Ο Δ/ντής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας κ. Κουτσογιώτας Χρήστος προλόγισε την εκδήλωση με μία σύντομη ομιλία.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Βυζαντινός Χορός των μαθητών του σχολείου με Χοράρχη τον κ. Θωμά Θεοδωρόπουλο, υποδ/ντή του σχολείου και έψαλε Καταβασίες και Ύμνους των Χριστουγέννων.

Ακολούθησε το Μουσικό Σύνολο Χορωδίας Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής με υπεύθυνο τον καθηγητή κ. Αργύρη Κοκκόρη σε συνεργασία με το Σύνολο Παραδοσιακής Ορχήστρας με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Δημήτριο Λαδόπουλο και τραγούδησαν Παραδοσιακά Κάλαντα από ολόκληρη την Ελλάδα.

Ακολούθησαν τα Σύνολα Μουσικής Δωματίου με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Ανδρονίκη Αβάνη, τα οποία παρουσίασαν οργανικά έργα διάσημων συνθετών και άριες μονωδίας για φωνή και πιάνο.

Η εμφάνιση του «Guitariston», του Μουσικού Συνόλου Κιθαριστών του σχολείου, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Ιωάννη Ζορπίδη ακολούθησε και έδωσε το δικό του μοναδικό τόνο στη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση.

Στη συνέχεια το Σύνολο Έντεχνης Μουσικής του σχολείου με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Νικόλαο Ντόνα παρουσίασε δύο έργα δικής του σύνθεσης και ενορχήστρωσης. Το πρώτο με τίτλο « Χώρα Ελλάδα μας γλυκιά» και το δεύτερο με τίτλο « Χτίσε μια καρδιά».

Την εκδήλωση έκλεισε η Ορχήστρα και η Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του σχολείου οι οποίες ξεχωριστά αλλά και σε σύμπραξη παρουσίασαν ελληνικά και ξένα χριστουγεννιάτικα έργα.

Τη διδασκαλία και διεύθυνση της Χορωδίας έκανε η κ. Μαρία Κουζιάκη και τη διδασκαλία και διεύθυνση της Ορχήστρας έκανε η κ. Αντιγόνη Ντουσιοπούλου σε συνεργασία με την κ. Άννυ Τζούμα.

Επίσης η ενορχήστρωση όλων των μουσικών έργων πραγματοποιήθηκε από την κ. Αντιγόνη Ντουσιοπούλου.

Ανάμεσα στα διαφορετικά μουσικά σύνολα η κ. Γιούλα Τρίκου διάβαζε σύντομα κείμενα σχετικά με την ιστορία και τη δράση κάθε συνόλου.

Με το τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε στο Φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου το καθιερωμένο Φιλανθρωπικό Παζάρι για τη Unicef στα πλαίσια του προγράμματος « Σχολεία υπερασπιστές των παιδιών» με υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Αναστασία Ματσαρίδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ. κ. Παύλος, ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Βοΐου κ. Λάζαρος Γκερεχτές, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας κ. Καλλιόπη Δάρδα, ο Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων κ. Γκουζγκούνης Νικόλαος και τα μέλη κ. Κακάλης Κωνσταντίνος και Σαμαρά Μαρία και πλήθος κόσμου που απόλαυσε την όμορφη και ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Υγεία, Ειρήνη και αγάπη και το 2018 να είναι μια υπέροχη, νέα χρονιά για όλους.

Previous Post

Γιορτή Τσιγαρίδας στο Τσοτύλι την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου

Next Post

Ποια επιδόματα δεν κατάσχονται

Next Post
χρημα

Ποια επιδόματα δεν κατάσχονται

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Διακλαδική Επιμορφωτική Δράση «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, Ψηφιακή Διακίνηση Αποθεμάτων & Φορολογικές Αλλαγές»
  • Σύλληψη δυο ατόμων για ναρκωτικά σε περιοχή της Κοζάνης
  • Τοπικό Αναπτυξιακό Σύμφωνο, η πρότασή μας για μια μόνιμη, θεσμοθετημένη και διαφανή διαδικασία διαπραγμάτευσης κάθε μεγάλης επένδυσης
  • Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης μέσω των paysafecash, το χρηματικό ποσό των -941,88- ευρώ, στην πόλη της Κοζάνης 
  • Νέα απάτη με πρόσχημα το επίδομα των 400 ευρώ – Πώς πήγαν να παγιδέψουν 85χρονη με paysafe

Πρόσφατα σχόλια

  1. R-G στο Η Σιάτιστα γιορτάζει τον Πολιούχο Άγιο Δημήτριο. Ο Εσπερινός και η περιφορά της Εικόνας. Βίντεο και φωτογραφίες
  2. Xris στο Fiesta Voio 2026: Στα 95.000 – 98.000 ευρώ το κόστος για τον Δήμο Βοΐου – Τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση λογοδοσίας.  Βίντεο
  3. LYROGIANNIMARINA στο ΔΥΠΑ -Πρόγραμμα 55+: Ανοιχτές 8.000 θέσεις -Τι πρέπει να κάνουν οι άνεργοι
  4. Βασίλης Στρέμπας στο Με καταγωγή από την Εράτυρα ο 62χρονος που έχασε τη ζωή του στη Ρόδο εξαιτίας της κακοκαιρίας
  5. Κωνσταντίνος Καραγιάννης στο Η 34η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, σε δύο λεπτά και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα ! (video)
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr