• Latest
ΑΝΘΗ ΛΙΝΑΡΔΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

Ισόβια και από το Εφετείο στον 49χρονο συζυγοκτόνο του Βελβεντού για τη δολοφονία της Ανθής – Η κυνική ομολογία του

15 Φεβρουαρίου 2025
Όλγα Μαρκογιαννάκη: «Η Δυτική Μακεδονία αξίζει μια μετάβαση με ρεαλισμό, ανάπτυξη και προοπτική για τους πολίτες, όχι κενές εξαγγελίες»

Όλγα Μαρκογιαννάκη: «Καλώς ήρθατε στην πραγματικότητα, κ. Παπασταύρου. Τώρα όμως που φτάσατε, ο κόσμος ήδη κρυώνει.» Βίντεο

3 Νοεμβρίου 2026
Οι πρωταγωνιστές στο φως της μνήμης: Λαμπρή επετειακή εκδήλωση στη Σιάτιστα για τα 114 χρόνια από την Απελευθέρωσης Βίντεο και φωτογραφίες

Οι πρωταγωνιστές στο φως της μνήμης: Λαμπρή επετειακή εκδήλωση στη Σιάτιστα για τα 114 χρόνια από την Απελευθέρωσης Βίντεο και φωτογραφίες

3 Νοεμβρίου 2026
Γαλατινή: Τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5

Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης – Γ’ φάση: Αλιάκμων Βοΐου – Μακεδονικός Σιάτιστας 1-2

3 Νοεμβρίου 2026
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL Paris 2026

Ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας σε εκθέσεις για το 2027

3 Νοεμβρίου 2026
ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

11 Νοεμβρίου 1912 – 11 Νοεμβρίου 2026.Οι επετειακές εκδηλώσεις για τα 114 χρόνια Απελευθέρωσης της Καστοριάς

3 Νοεμβρίου 2026
Η καρδιά του Ταεκβοντό χτυπά δυνατά στην Κοζάνη!

Η καρδιά του Ταεκβοντό χτυπά δυνατά στην Κοζάνη!

3 Νοεμβρίου 2026
οδηγος, αυτοκινητο

Χωρίς νεκρούς ο Οκτώβριος στους δρόμους της Δυτικής Μακεδονίας

3 Νοεμβρίου 2026
Δήμος Γρεβενών: Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας ενόψει της χειμερινής περιόδου

Δήμος Γρεβενών: Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας ενόψει της χειμερινής περιόδου

3 Νοεμβρίου 2026
Επίσκεψη του Πρέσβη της Κίνας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Επίσκεψη του Πρέσβη της Κίνας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

3 Νοεμβρίου 2026
Δήμος Βοΐου: Εκδηλώσεις μνήμης για τους νεκρούς μαχητές του Α΄ Βαλκανικού πολέμου στη Νεάπολη

Δήμος Βοΐου: Εκδηλώσεις μνήμης για τους νεκρούς μαχητές του Α΄ Βαλκανικού πολέμου στη Νεάπολη

3 Νοεμβρίου 2026
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: Στην αβεβαιότητα το Κ.Ε.Κ.Α. Α.με.Α. Π.Ε. Κοζάνης – Επιτακτική ανάγκη η στήριξη των δομών και η διασφάλιση όλων των εργαζομένων

3 Νοεμβρίου 2026
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Δήμος Βοΐου: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, στη Σιάτιστα

3 Νοεμβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισόβια και από το Εφετείο στον 49χρονο συζυγοκτόνο του Βελβεντού για τη δολοφονία της Ανθής – Η κυνική ομολογία του

sierafm by sierafm
15 Φεβρουαρίου 2025
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΑΝΘΗ ΛΙΝΑΡΔΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
0
SHARES
94
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ποινή ισόβιας κάθειρξης, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, επέβαλλε σήμερα το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Κοζάνης, στον 49χρονο συζυγοκτόνο για τη δολοφονία της 37χρονης γυναίκας του τον Ιανουάριο του 2016 στο Βελβεντό Κοζάνης.

Το δικαστήριο υιοθέτησε ομόφωνα την Εισαγγελική πρόταση «της Ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση» και καταδίκασε τον δράστη του εγκλήματος. Το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα το αίτημα των ελαφρυντικών που επικαλέστηκε η υπεράσπιση του κατηγορουμένου, όπως της σύννομης ζωής, της μεταμέλειας, της καλής συμπεριφοράς μετά την τέλεση της πράξης και της πρόκλησης από το θύμα ενώ στη συνέχεια απέρριψε επίσης ομόφωνα «τη μετατροπή της ισόβιας κάθειρξης σε ποινή 10 ετών» που ζήτησε η υπεράσπιση.

Το σκηνικό του φόνου: «Η σύζυγός μου δήλωσε ότι θέλει να με χωρίσει και να πάρει τα παιδιά στην Αθήνα»

Με την τελική ανάγνωση της ποινής από την πρόεδρο του δικαστηρίου οι συγγενείς της 37χρονης ξέσπασαν με οργή κατά του κατηγορουμένου και χρειάστηκε παρέμβαση των ανδρών της ΟΠΚΕ.

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για αυτό που έκανε, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα της αδικοχαμένης γυναίκας.

Περιέγραψε το σκηνικό του φόνου λέγοντας: «η σύζυγός μου δήλωσε ότι θέλει να χωρίσει και να πάρει και τα παιδιά στην Αθήνα. Μου είπε ότι η απόφαση της είναι οριστική και το ενδεχόμενο να χάσω τα παιδιά μου με εξόργισε».

Στο δικαστήριο δήλωσε ότι είπε στη σύζυγό του πως γνωρίζει όλα τα μηνύματα που αντάλλασσε στο κινητό της με τον παλιό της ερωτικό σύντροφο, ανέφερε ότι θόλωσε το μυαλό του όταν η γυναίκα του τον χτύπησε στο πρόσωπο και τότε τη χτύπησε κι αυτός και στη συνέχεια για να μην ακούνε τα παιδιά τις φωνές της έκλεισε το στόμα και τη μύτη.

Η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Εφετείου αλλά και ο Εισαγγελέας της έδρας κατ’ επανάληψη ρώτησαν τον κατηγορούμενο, αν, στα 15 λεπτά που διήρκησε η πάλη μέχρι να ξεψυχήσει η γυναίκα του, ο ίδιος αναρωτήθηκε τι κάνει κι εάν πέρασε από το μυαλό του η σκέψη να σταματήσει. Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι δεν είχε την ψυχική ηρεμία να σκεφθεί εκείνη την ώρα κι ότι «όλα έγιναν πολύ γρήγορα».

Ο Εισαγγελέας της έδρας στην αγόρευσή του υποστήριξε ότι «ο δόλος περιλαμβάνει τη γνώση της πράξης» κι ότι ο κατηγορούμενος «είχε γνώση των πράξεων του όχι μόνο την ώρα που τελούσε το έγκλημα αλλά και στη συνέχεια όταν προσπάθησε να το αποκρύψει, θάβοντας το σώμα της στο χωράφι, εξαφανίζοντας τα ρούχα της, οργώνοντας το κτήμα και προσπαθώντας να παραπλανήσει τις αστυνομικές Αρχές δηλώνοντας την εξαφάνισή της».

Τότε ο δράστης είχε πει στους αστυνομικούς ότι το βράδυ της 9ης Ιανουαρίου διαπληκτίστηκε για πολλοστή φορά με τη γυναίκα του και την έπνιξε με τα χέρια του, μέσα στο σπίτι τους, την ώρα που τα παιδιά τους κοιμόντουσαν, όταν εκείνη του επανέλαβε την επιθυμία της να χωρίσουν.

Στη συνέχεια, μετέφερε στο υπόγειο γκαράζ το πτώμα της, το φόρτωσε στο αγροτικό αυτοκίνητό του και το έθαψε σε χωράφι του, το οποίο τη Δευτέρα φρέζαρε για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Νωρίτερα, την Κυριακή, είχε μεταβεί στο Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης για να δηλώσει την εξαφάνιση της συζύγου του, ενώ και σε δηλώσεις του στον Τύπο δήλωνε άγνοια για την τύχη της γυναίκας του.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έκθεση, ο 40χρονος πρώτα τη χτύπησε και μετά την έπνιξε, καθώς η γυναίκα έφερε κάταγμα στο κεφάλι και εκχυμώσεις γύρω από τα μάτια.

Η σορός της 37χρονης βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου του 2016, οπότε και συνελήφθη ο σύζυγός της, είχε περιπέσει σε αντιφάσεις. Τότε ήταν που είπε στους αστυνομικούς «Παιδιά εγώ τη στραγγάλισα…».

Καμία επικοινωνία με την πλευρά του πατέρα δεν επιθυμούν τα τρία παιδιά

Τα τρία παιδιά της άτυχης Ανθής σήμερα είναι σε ηλικία 14 ετών ο γιος και 12 αντίστοιχα τα δίδυμα κοριτσάκια της, έχουν διαβάσει στο διαδίκτυο τα όσα συνέβησαν για τον άδικο χαμό της μητέρας τους και δεν επιθυμούν καμία επικοινωνία με την πλευρά του πατέρα τους.

Σημειώνεται, ότι η αποκάλυψη της δολοφονίας «πάγωσε» την κοινή γνώμη που για μέρες παρακολουθούσε τις εκκλήσεις του συζύγου – δολοφόνου να επιστρέψει στο σπίτι και τα τρία παιδιά της η Ανθή. Ο Τάσος Τσιουχάρας, αρχικά, είχε αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμιξη στην εξαφάνιση της συζύγου του και συμμετείχε, δήθεν, στις έρευνες της αστυνομίας για την ανεύρεσή της.

Μάλιστα, είχε καταφέρει να παραπλανήσει τους αστυνομικούς και να τους πείσει ότι η 37χρονη τον εγκατέλειψε. Όταν εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας στο χωράφι, το οποίο ο δράστης είχε οργώσει με το τρακτέρ του για να εξαφανίσει τα στοιχεία της αποτρόπαιης δολοφονίας, είπε ψυχρά με κυνισμό στους αστυνομικούς: «Εγώ τη σκότωσα και ας φάω και ισόβια…».

Πηγή: Newsbeast.gr

Tags: ΒΕΛΒΕΝΤΟΔΟΛΟΦΟΝΙΑΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ
Previous Post

Hμερίδα με θέμα την «Επαγγελματική Εξουθένωση», απευθυνόμενη σε αστυνομικούς και πυροσβέστες.

Next Post

13χρονη προσπάθησε να δηλητηριάσει τη μητέρα της μαζί με τον 15χρονο φίλο της

Next Post
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

13χρονη προσπάθησε να δηλητηριάσει τη μητέρα της μαζί με τον 15χρονο φίλο της

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Όλγα Μαρκογιαννάκη: «Καλώς ήρθατε στην πραγματικότητα, κ. Παπασταύρου. Τώρα όμως που φτάσατε, ο κόσμος ήδη κρυώνει.» Βίντεο
  • Οι πρωταγωνιστές στο φως της μνήμης: Λαμπρή επετειακή εκδήλωση στη Σιάτιστα για τα 114 χρόνια από την Απελευθέρωσης Βίντεο και φωτογραφίες
  • Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης – Γ’ φάση: Αλιάκμων Βοΐου – Μακεδονικός Σιάτιστας 1-2
  • Ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας σε εκθέσεις για το 2027
  • 11 Νοεμβρίου 1912 – 11 Νοεμβρίου 2026.Οι επετειακές εκδηλώσεις για τα 114 χρόνια Απελευθέρωσης της Καστοριάς

Πρόσφατα σχόλια

  1. R-G στο Η Σιάτιστα γιορτάζει τον Πολιούχο Άγιο Δημήτριο. Ο Εσπερινός και η περιφορά της Εικόνας. Βίντεο και φωτογραφίες
  2. Xris στο Fiesta Voio 2026: Στα 95.000 – 98.000 ευρώ το κόστος για τον Δήμο Βοΐου – Τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση λογοδοσίας.  Βίντεο
  3. LYROGIANNIMARINA στο ΔΥΠΑ -Πρόγραμμα 55+: Ανοιχτές 8.000 θέσεις -Τι πρέπει να κάνουν οι άνεργοι
  4. Βασίλης Στρέμπας στο Με καταγωγή από την Εράτυρα ο 62χρονος που έχασε τη ζωή του στη Ρόδο εξαιτίας της κακοκαιρίας
  5. Κωνσταντίνος Καραγιάννης στο Η 34η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, σε δύο λεπτά και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα ! (video)
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr