• Latest
ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

Καθηγητής έστειλε γυμνές εικόνες της πρώην του στον γιο της γράφοντας: Είσαι περήφανος που την έχεις μάνα;

29 Ιανουαρίου 2026
ΔΑΝΕΙΑ, ΧΡΗΜΑ, ΦΟΡΟ

«Κλείδωσαν» οι αυξήσεις στις εισφορές των επαγγελματιών

7 Νοεμβρίου 2026
Έναρξη προετοιμασίας για την ομάδα της ΚΟΖΑΝΗΣ και Αγιασμός την Πέμπτη 8 Αυγούστου

Το ΦΣ Κοζάνη δημιουργεί νέο τμήμα Κ18 – Καλεί νεαρούς ποδοσφαιριστές για δοκιμές

7 Νοεμβρίου 2026
Π. Κουκουλόπουλος από τις Βρυξέλλες: Δεν υπάρχει ισχυρή Ευρώπη χωρίς τους πολίτες της

Π. Κουκουλόπουλος: Ιδού οι προτάσεις μας, διορθώστε τώρα το Νομοσχέδιο για τα μέτρα ΔΕΘ

7 Νοεμβρίου 2026
ΠΑΙΔΙ, ΒΡΕΦΟΣ, μωρο,

Νεογνό πέθανε λίγες ώρες μετά την γέννηση του στο σπίτι

7 Νοεμβρίου 2026
Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση το ζευγάρι που έπαθε δηλητηρίαση από μανιτάρια στην Έδεσσα

Επτά περιστατικά δηλητηρίασης από κατανάλωση άγριων μανιταριών μέσα σε μια βδομάδα

7 Νοεμβρίου 2026
10 χιλιόμετρα ουρά αυτοκινήτων. Απίστευτες εικόνες στα Διόδια Πολυμύλου. Βίντεο

Ξεκίνησαν να γράφουν οι κάμερες των διοδίων – Ποιοι οδηγοί θα λάβουν ραβασάκια και θα πληρώσουν έως 10.000 ευρώ!

7 Νοεμβρίου 2026
ΟΙΝΟέμβριος: Κρασί και καντάδες μίας άλλης εποχής στη Σιάτιστα

ΟΙΝΟέμβριος: Κρασί και καντάδες μίας άλλης εποχής στη Σιάτιστα

7 Νοεμβρίου 2026
Σεεν, ΣΕΕΕΝ σωματείο εργαζομένων στην ενεργεια

Το ΣΕΕΝ για την ανατίναξη 2 εκσκαφέων στο Ορυχείο Καρδιάς

6 Νοεμβρίου 2026
Καύσιμα: Έρχονται αυξήσεις στην τιμή της βενζίνης- Πόσο θα κοστίσει φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης

Καστοριά: Έκλεψαν περισσότερα από 100 λίτρα πετρελαίου από γεωργικό μηχάνημα στην Κολοκυνθού

6 Νοεμβρίου 2026
κλοπη

Μπαράζ διαρρήξεων στους Αμπελόκηπους Καστοριάς – Στο στόχαστρο δύο σπίτια και μία επιχείρηση

6 Νοεμβρίου 2026
Εργασίες φυτοπροστασίας σε δέντρα στον Δήμο Κοζάνης

Εργασίες φυτοπροστασίας σε δέντρα στον Δήμο Κοζάνης

6 Νοεμβρίου 2026
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 8 Νοεμβρίου σε πολλές περιοχές της Κοζάνης

6 Νοεμβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 7 Νοεμβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Καθηγητής έστειλε γυμνές εικόνες της πρώην του στον γιο της γράφοντας: Είσαι περήφανος που την έχεις μάνα;

sierafm by sierafm
29 Ιανουαρίου 2026
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
0
SHARES
74
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ανάστατη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα των νοτίων προαστίων της Αττικής για τον εφιάλτη που έζησε γυναίκα φιλόλογος από την αντίδραση ενός καθηγητή Χημείας με τον οποίο είχε σχέση: όταν εκείνη του ζήτησε να διακόψουν, προχώρησε σε υβριστικές συμπεριφορές και μηνύματα, με αποστολή γυμνών φωτογραφιών ακόμα και στο παιδί της, ενώ χτύπησε καθηγητή Φυσικής, με τον οποίο είχε κάνει νέα σχέση η εκπαιδευτικός.

Ο πρώην σύντροφος της φιλολόγου καταδικάστηκε από το Εφετείο Αθηνών σε φυλάκιση 2,5 ετών για συκοφαντική δυσφήμηση κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, κατ’ εξακολούθηση.

Η φιλόλογος και ο χημικός δίδασκαν σε γυμνάσιο και λύκειο της Αττικής και από το 2007 είχαν αναπτύξει φιλικές σχέσεις. Ο χημικός έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον γιο της φιλολόγου, ενώ είχε γνωρίσει και τη μητέρα της.

«Βλέπω με αντικατέστησες κιόλας»

Από το 2013 η σχέση τους εξελίχθηκε σε ερωτική και διήρκεσε έως τον Ιούλιο του 2016, οπότε και διακόπηκε οριστικά με πρωτοβουλία της φιλολόγου. Τρεις μήνες μετά, τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, η φιλόλογος γνωρίστηκε με έναν καθηγητή Φυσικής, ο οποίος εργαζόταν σε ιδιωτικό σχολείο και είχε παράλληλα και φροντιστήριο, με τον οποίο συνήψε ερωτική σχέση.

Σε μία από τις πρώτες εξόδους τους συναντήθηκαν, τυχαία, με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος μόλις τους αντιλήφθηκε αντέδρασε με προσβλητικότατο τρόπο κατά της φιλολόγου. Απευθυνόμενος μάλιστα προς εκείνη της είπε «βλέπω με αντικατέστησες κιόλας» και γυρίζοντας στον συνοδό της, τον οποίο δεν γνώριζε, του είπε: «Φίλε, να προσέχεις είναι ό,τι χειρότερο κυκλοφορεί σε γυναίκα». Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο χημικός, «συνεχίζοντας να ενεργεί με τον ίδιο εμπαθή και εκδικητικό τρόπο», έστειλε στο κινητό του γιου της προσβλητικό γραπτό μήνυμα για τη μητέρα του και δεν έμεινε σε αυτό. Εστειλε μήνυμα και στην ίδια, γράφοντας: «Να τους εκατοστίσεις. Ηξερα τι σαπίλα είσαι. Θα τον πάρω και θα του πω για να ξέρει», εννοώντας τον νέο σύντροφό της, ενώ κάλεσε και κοινό τους φίλο -εκπαιδευτικό και πάλι- στον οποίο είπε ότι συνάντησε την πρώην του, «με κάποιον πολύ μικρότερό της και τη χαρακτήρισε “τεκνατζού”».

Ο εφιάλτης για τη γυναίκα είχε μόλις αρχίσει. Ο χημικός δεν έχανε ευκαιρία όταν τυχαία ή σκόπιμα τη συναντούσε να τη βρίζει δημόσια. Αντιδρώντας η καθηγήτρια πήγε στην Εισαγγελία και κατήγγειλε τη συμπεριφορά του, ζητώντας να κληθεί στο Αστυνομικό Τμήμα για να του γίνουν συστάσεις.

Ομως, όταν εκείνος μετέβη στο Τμήμα δεν παραδέχθηκε το παραμικρό. Δήλωσε στους αστυνομικούς ότι «με την καταγγέλλουσα είχαν κάποιες προσωπικές διαφορές κατά τη διάρκεια του αρραβώνα τους, αλλά και μετά τον χωρισμό τους ουδέποτε κατέληξαν σε εξύβριση ή απειλή σε βάρος της».

Από εκεί και πέρα έγινε σκληρότερη η συμπεριφορά του, και ειδικά προς τον νέο σύντροφο της φιλολόγου. Πήγε έξω από το φροντιστήριο που είχε και όταν τον είδε να κατεβαίνει «τον πλησίασε και τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα σιδερένιο αντικείμενο μήκους 1,5 μέτρου, περίπου, δημιουργώντας του σοβαρό τραύμα».

Ο καθηγητής Φυσικής οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ενημερώθηκε η Αστυνομία. Ομως, έφτασε να κάνει κάτι ακόμα πιο αποτρόπαιο. Ο γιος της φιλολόγου είναι χημικός μηχανικός. Του έστειλε έναν φάκελο με δήθεν αποστολέα το ΤΕΕ, μέσα στον οποίο είχε τοποθετήσει τρεις γυμνές φωτογραφίες της μητέρας του και ένα μακροσκελές σημείωμα γραμμένο σε υπολογιστή, που μεταξύ άλλων έγραφε: «Για την πολλών κυβικών που… μάνα σου, δεν νομίζω να είσαι υπερήφανος που έχεις μάνα αυτό το βρωμερό υποκείμενο… σεξουαλικά άρρωστη…». Στο ίδιο σημείωμα υπήρχε ένα παραλήρημα αναφορών σε ευκαιριακούς δήθεν δεσμούς που είχε η φιλόλογος, όπως και αναφορές στον πρώην άνδρα της, ακόμα και στη μητέρα της. Και συνέχισε… Το ίδιο σημείωμα μαζί με τις φωτογραφίες έστειλε και στη μητέρα της φιλολόγου, με δήθεν αποστολέα το Δημοτικό Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Σημειώνεται ότι όταν διέκοψε τις σχέσεις του με τη φιλόλογο, της έστειλε επιστολή, το περιεχόμενο της οποίας το γνωστοποίησε σε όλους τους συναδέλφους του στο σχολείο όπου υπηρετούσε.

Με εμπάθεια και θυμό

Κατά την αρεοπαγίτικη απόφαση, και σύμφωνα με όλα τα δεδομένα της ακροαματικής διαδικασίας, αλλά και από τη σύγκριση του σημειώματος με τις φωτογραφίες που είχε στείλει στον γιο της και από την επιστολή που είχε στείλει στους συναδέλφους του: «Διαπιστώνεται ότι ο συντάκτης είναι το ίδιο πρόσωπο, καθόσον χρησιμοποιεί τον ίδιο τρόπο έκφρασης των σκέψεων και απόψεών του, με εμπάθεια και θυμό, αναφέρεται στη διακοπή των σχέσεών του τις οποίες πεισματικά προσπαθεί να παρουσιάσει ως δική του απόφαση».

Σε άλλο σημείο της δικαστικής απόφασης αναφέρεται ότι «ενεργώντας με πρόθεση και με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, ισχυρίστηκε ενώπιον τρίτων για κάποιον άλλο ψευδή γεγονότα που μπορούσαν να βλάψουν την τιμή και την υπόληψή του, ενώ γνώριζε ότι τα γεγονότα αυτά είναι ψευδή».

ΠΗΓΗ

Tags: ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Previous Post

Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ»  για το διάστημα 30 Ιανουαρίου – 1 Φεβρουαρίου  2026

Next Post

Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου: Οι επισκέπτες ιατροί για τον Φεβρουάριο

Next Post
Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου: Οι επισκέπτες γιατροί για τον Αύγουστο

Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου: Οι επισκέπτες ιατροί για τον Φεβρουάριο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • «Κλείδωσαν» οι αυξήσεις στις εισφορές των επαγγελματιών
  • Το ΦΣ Κοζάνη δημιουργεί νέο τμήμα Κ18 – Καλεί νεαρούς ποδοσφαιριστές για δοκιμές
  • Π. Κουκουλόπουλος: Ιδού οι προτάσεις μας, διορθώστε τώρα το Νομοσχέδιο για τα μέτρα ΔΕΘ
  • Νεογνό πέθανε λίγες ώρες μετά την γέννηση του στο σπίτι
  • Επτά περιστατικά δηλητηρίασης από κατανάλωση άγριων μανιταριών μέσα σε μια βδομάδα

Πρόσφατα σχόλια

  1. R-G στο Η Σιάτιστα γιορτάζει τον Πολιούχο Άγιο Δημήτριο. Ο Εσπερινός και η περιφορά της Εικόνας. Βίντεο και φωτογραφίες
  2. Xris στο Fiesta Voio 2026: Στα 95.000 – 98.000 ευρώ το κόστος για τον Δήμο Βοΐου – Τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση λογοδοσίας.  Βίντεο
  3. LYROGIANNIMARINA στο ΔΥΠΑ -Πρόγραμμα 55+: Ανοιχτές 8.000 θέσεις -Τι πρέπει να κάνουν οι άνεργοι
  4. Βασίλης Στρέμπας στο Με καταγωγή από την Εράτυρα ο 62χρονος που έχασε τη ζωή του στη Ρόδο εξαιτίας της κακοκαιρίας
  5. Κωνσταντίνος Καραγιάννης στο Η 34η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, σε δύο λεπτά και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα ! (video)
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr