Νίκος Κατσαούνης: Κάθε Σχολική Χρονιά είναι μια νέα αρχή
“Πρώτο κουδούνι” για τα Ωνάσεια Σχολεία στην Κοζάνη – Νέα εποχή για το 3ο ΓΕΛ με την παρουσία του Ιδρύματος Ωνάση
Σοφία Ζαχαράκη
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Ικανοποιημένος δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΔΑΜ για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος απολιγνιτοποίησης. Δηλώσεις
Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «Τέλος Υποστήριξης Windows 10 & Νέες καινοτόμες λύσεις της DELL»
Καλλιόπη Βέττα: «Η γνώση, οι εμπειρίες και οι συναναστροφές που αποκτούν οι μαθήτριες και οι μαθητές στα σχολεία είναι το ισχυρότερο εφόδιο ζωής»
αστυνομια, συλληψη
Γρεβενά: Δύο συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Διανεμήθηκαν από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας Ενημερωτικά Φυλλάδια Τροχαίας και Σχολικών Προγραμμάτων
Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Μεγάλου Αλεξάνδρου, Πλακοπίτη και Παγούνη για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου
Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στο Γυμνάσιο- Λύκειο Σιάτιστας.  Βίντεο και φωτογραφίες

Καθηγητής Λυκείου κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε μαθήτρια – Τέθηκε σε αργία

Σε αργία τέθηκε από χθες καθηγητής Λυκείου στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του από τις Εισαγγελικές αρχές για αδικήματα που σχετίζονται με ασελγείς πράξεις κατά ανήλικης μαθήτριας.
Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Θεσσαλικό Περισκόπιο» της ΕΡΤ Θεσσαλίας, ο διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Ν. Ζέρβας επιβεβαίωσε τις εξελίξεις κάνοντας λόγο για θλιβερό περιστατικό.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι από τη στιγμή που υπήρξαν υποψίες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ολοκληρώθηκαν γρήγορα και σε λίγες ημέρες ο εν λόγω καθηγητής απομακρύνθηκε από το σχολείο.

Ο κ. Ζέρβας επιφυλάχθηκε να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το περιστατικό, υπογραμμίζοντας ότι η ανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και πως θα πρέπει να προστατευθεί και η σχολική κοινότητα στην οποία σημειώθηκε το συμβάν. Συμπλήρωσε, ωστόσο, πως η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων αρχών και φορέων ήταν υποδειγματική και ειχε ως αποτέλεσμα την έγκαιρη απομάκρυνση του εκπαιδευτικού από το σχολείο.

Πηγή

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *