• Latest
ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Πέφτει σιγά σιγά η θερμοκρασία – Η εξέλιξή του τη νέα εβδομάδα

3 Οκτωβρίου 2022
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός

ΕΠΣ Κοζάνης: Η 6η αγωνιστική σε Α΄ και Β΄ Κατηγορία!

6 Νοεμβρίου 2026
ΕΠΣ Κοζάνης: Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου

Γ Εθνική: Ρεπό ο Μακεδονικός Σιάτιστας. Το πρόγραμμα της Κυριακής

6 Νοεμβρίου 2026
Π. Κουκουλόπουλος από τις Βρυξέλλες: Δεν υπάρχει ισχυρή Ευρώπη χωρίς τους πολίτες της

Π. Κουκουλόπουλος: Να εξαιρεθεί και το εθνικό σκέλος του ΠΔΕ από το “ταβάνι” δαπανών της Χώρας

6 Νοεμβρίου 2026
ΟΙΝΟέμβριος: Σινενμά με γεύση στο Βελβεντό

ΟΙΝΟέμβριος: Σινενμά με γεύση στο Βελβεντό

6 Νοεμβρίου 2026
Μακεδονικός Σιάτιστας: Έναρξη συνεργασίας με  φυσικοθεραπευτή

Μακεδονικός Σιάτιστας: Έναρξη συνεργασίας με φυσικοθεραπευτή

5 Νοεμβρίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Ο Δήμαρχος Γιάννης Κοκκαλιάρης στο Πάρκινγκ της Πλατείας Συντάγματος που μετά από χρόνια απέκτησε άδεια και πυρασφάλεια (Βίντεο+Φωτογραφίες)

Δήμος Κοζάνης: Ο Δήμαρχος Γιάννης Κοκκαλιάρης στο Πάρκινγκ της Πλατείας Συντάγματος που μετά από χρόνια απέκτησε άδεια και πυρασφάλεια (Βίντεο+Φωτογραφίες)

5 Νοεμβρίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Ανοίγει και πάλι μετά από χρόνια το Αρχοντικό Λασσάνη – Επίσκεψη του Δημάρχου Γιάννη Κοκκαλιάρη (Βίντεο+Φωτογραφίες)

Δήμος Κοζάνης: Ανοίγει και πάλι μετά από χρόνια το Αρχοντικό Λασσάνη – Επίσκεψη του Δημάρχου Γιάννη Κοκκαλιάρη (Βίντεο+Φωτογραφίες)

5 Νοεμβρίου 2026
ΑΡΚΟΥΔΑ

Αρκούδα επιτέθηκε και σκότωσε μητέρα και την κόρη της – Τα λείψανά τους βρέθηκαν 2 ημέρες μετά

5 Νοεμβρίου 2026
Μιχάλης Παπαδόπουλος: Η πολιτική προστασία χρειάζεται σχέδιο επενδύσεις και αποτέλεσμα

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Η πολιτική προστασία χρειάζεται σχέδιο επενδύσεις και αποτέλεσμα

5 Νοεμβρίου 2026
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Αναγνωρίζω και Αποφεύγω τις Απάτες» που διοργάνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Αναγνωρίζω και Αποφεύγω τις Απάτες» που διοργάνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας

5 Νοεμβρίου 2026
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης  και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελου Τουρνά

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελου Τουρνά

5 Νοεμβρίου 2026
ΕΠΣ Κοζάνης: Με τεσσάρα πέρασε ο Μακεδονικός Σιάτιστας από την Άρδασσα

ΕΠΣ Κοζάνης: Εορδαϊκός, Μακεδονικός Σιάτιστας, Τιτάν Σερβίων και ΠΑΟ Κοίλων στα ημιτελικά

5 Νοεμβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Καιρός: Πέφτει σιγά σιγά η θερμοκρασία – Η εξέλιξή του τη νέα εβδομάδα

sierafm by sierafm
3 Οκτωβρίου 2022
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙΡΟΣ
0
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Πέφτει σιγά – σιγά η θερμοκρασία, πιο φθινοπωρινός ο καιρός, αλλά ήπιες καιρικές συνθήκες. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, μέσα στην εβδομάδα θα ενισχυθούν σημαντικά οι άνεμοι και Τετάρτη με Πέμπτη θα βλέπουμε τους βοριάδες στο Αιγαίο κοντά στα 7 με 8 μποφόρ.

Ειδικότερα, με βοριάδες και λίγες τοπικές βροχές θα κυλήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας, με τον υδράργυρο να επανέρχεται σε πιο συμβατά με την εποχή επίπεδα και την ψύχρα να γίνεται όλο και πιο έντονη τη νύχτα και το πρωί.

Ο καιρός σήμερα – Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Σήμερα αναμένεται αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Από τις μεσημβρινές ώρες και από τα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στη Μακεδονία, τη Θράκη, βαθμιαία στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια με τοπικές βροχές ή όμβρους και κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα και θα επανέλθει σε κανονικές τιμές για την εποχή. Η μέγιστη τιμή της θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά του βορείου Αιγαίου τους 23 με 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 25 με 28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου και τις Κυκλάδες τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Από τις προμεσημβρινές ώρες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία από το μεσημέρι οι άνεμοι θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 5 στα δυτικά τοπικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.

Άνεμοι: Βορειοδυτκοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Από τις μεσημβρινές ώρες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 στρεφόμενοι, αρχικά από τα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα, σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Από το βράδυ στα βόρεια εκ νέου θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις βραδινές ώρες παροδικές νεφώσεις.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στις ανατολικές Κυκλάδες και την ανατολική και Κρήτη τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 22 έως 29 βαθμούς, στην Κρήτη τοπικά τους 31 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Από τις απογευματινές ώρες στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους.

Άνεμοι: Στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αρχικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 έως 5 στρεφόμενοι βαθμιαία σε βορείων διευθύνσεων τοπικά έως 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 και τοπικά στη Ρόδο έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Από τις απογευματινές ώρες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους και πιθανόν τις βραδινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: Αρχικά βόρειοι 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι γρήγορα σε ανατολικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Από το βράδυ οι άνεμοι εκ νέου θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Από τις απογευματινές ώρες λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι τις απογευματινές ώρες σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τρίτη 04-10-2022

Στην ανατολική Στερεά και Εύβοια, την Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εύβοια μεμονωμένες καταιγίδες.

Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών στη δυτική Πελοπόννησο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα νοτιοανατολικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και στα βόρεια θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς, στα δυτικά και στα νησιά του Αιγαίου τους 24 με 26 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τετάρτη 5-10-2022

Στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο καθώς και στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.

Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Ο καιρός την Πέμπτη 06-10-2022 και την Παρασκευή 07-10-2022

Στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη.

Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 και πιθανώς στο Αιγαίο τοπικά έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα βόρεια.

Η προοπτική για το Σάββατο 08-10-2022

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα νότια και πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη.

Από το βράδυ και από τα βορειοδυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα Ιόνιο 3 με 4 και στο Αιγαίο 4 με 6 τοπικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: newsbeast.gr

Tags: ΚΑΙΡΟΣ
Previous Post

Αλλαγή ώρας: Θα γυρίσουν πίσω οι δείκτες τον Οκτώβριο;

Next Post

Ηλεκτρονικές απάτες που σχετίζονται με επιδόματα και εφορία – Τι να προσέχουν οι πολίτες

Next Post
απατη

Ηλεκτρονικές απάτες που σχετίζονται με επιδόματα και εφορία - Τι να προσέχουν οι πολίτες

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • ΕΠΣ Κοζάνης: Η 6η αγωνιστική σε Α΄ και Β΄ Κατηγορία!
  • Γ Εθνική: Ρεπό ο Μακεδονικός Σιάτιστας. Το πρόγραμμα της Κυριακής
  • Π. Κουκουλόπουλος: Να εξαιρεθεί και το εθνικό σκέλος του ΠΔΕ από το “ταβάνι” δαπανών της Χώρας
  • ΟΙΝΟέμβριος: Σινενμά με γεύση στο Βελβεντό
  • Μακεδονικός Σιάτιστας: Έναρξη συνεργασίας με φυσικοθεραπευτή

Πρόσφατα σχόλια

  1. R-G στο Η Σιάτιστα γιορτάζει τον Πολιούχο Άγιο Δημήτριο. Ο Εσπερινός και η περιφορά της Εικόνας. Βίντεο και φωτογραφίες
  2. Xris στο Fiesta Voio 2026: Στα 95.000 – 98.000 ευρώ το κόστος για τον Δήμο Βοΐου – Τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση λογοδοσίας.  Βίντεο
  3. LYROGIANNIMARINA στο ΔΥΠΑ -Πρόγραμμα 55+: Ανοιχτές 8.000 θέσεις -Τι πρέπει να κάνουν οι άνεργοι
  4. Βασίλης Στρέμπας στο Με καταγωγή από την Εράτυρα ο 62χρονος που έχασε τη ζωή του στη Ρόδο εξαιτίας της κακοκαιρίας
  5. Κωνσταντίνος Καραγιάννης στο Η 34η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, σε δύο λεπτά και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα ! (video)
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr