• Latest
ΚΑΙΡΟΣ ΒΡΟΧΗ

Κακοκαιρία Διδώ: Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα

12 Δεκεμβρίου 2019
ΑΡΚΟΥΔΑ

Άρδασσα: Μεγαλόσωμη αρκούδα εμφανίστηκε σε πλατεία. Βίντεο

7 Ιουνίου 2026
Αστυνομικοί ντύθηκαν εργάτες και «έκοψαν» 967 κλήσεις σε οδηγούς!

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Θ. Λιμπανίας

7 Ιουνίου 2026

Σιάτιστα: Ιερά Αγρυπνία στη μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού Αρχιεπισκόπου Κριμαίας

7 Ιουνίου 2026
Εκδήλωση πρώτων βοηθειών στο Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Τσοτυλίου διοργάνωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων

Εκδήλωση πρώτων βοηθειών στο Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Τσοτυλίου διοργάνωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων

7 Ιουνίου 2026
Δήμος Βοΐου: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων «ΠΕΛΕΚΟΝ 2026» στη Σιάτιστα – Τιμήθηκε ο Παύλος Γερουλάνος ως απόγονος της οικογένειας Μανούση

Η ιστορία του Αρχοντικού Μανούση ως εργαλείο ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς της Σιάτιστας. Βίντεο ( του Λαζάρου Κώτσικα)

7 Ιουνίου 2026
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 17ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Πολυφύτου «Γεώργιος Πράσσος»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 17ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Πολυφύτου «Γεώργιος Πράσσος»

7 Ιουνίου 2026
Ο Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων  της Ελληνικής Αστυνομίας». Φωτογραφίες

Ο Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων  της Ελληνικής Αστυνομίας». Φωτογραφίες

7 Ιουνίου 2026
Δήμος Βοΐου: Έναρξη εργασιών επέκτασης δικτύου φυσικού αερίου στη Γαλατινή

Πώς θα εξελιχθεί η διανομή φυσικού αερίου σε Βόιο, Σέρβια, Βελβεντό και Δεσκάτη

7 Ιουνίου 2026
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Δημοσκόπηση Marc: Σταθερά πρώτη η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛΑΣ του Τσίπρα – Στην 4η θέση το ΠΑΣΟΚ

7 Ιουνίου 2026
Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Οσφυαλγία – Πότε χρειάζεται ο νευροχειρουργός;”

Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Οσφυαλγία – Πότε χρειάζεται ο νευροχειρουργός;”

7 Ιουνίου 2026
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διαφθοράς σε πολεοδομικές υπηρεσίες – Έξι συλλήψεις

7 Ιουνίου 2026
Δημόσιο: Παρουσιάστηκε το politis.gov.gr για την πορεία αιτήσεων -Πώς λειτουργεί

Δημόσιο: Παρουσιάστηκε το politis.gov.gr για την πορεία αιτήσεων -Πώς λειτουργεί

7 Ιουνίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 7 Ιουνίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Κακοκαιρία Διδώ: Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα

sierafm by sierafm
12 Δεκεμβρίου 2019
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΚΑΙΡΟΣ ΒΡΟΧΗ
6
SHARES
3
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα στην Αττική, με την κακοκαιρία Διδώ να απομακρύνεται και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 16 βαθμούς.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και νωρίς το πρωί στο Θερμαϊκό 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με βροχές και στη Χαλκιδική σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα .

Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5, στα δυτικά βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ,ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο από -2 (μείον 2) έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το βράδυ πρόσκαιρα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Άνεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και το πρωί μέχρι 6 μποφόρ. Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, στρεφόμενοι γρήγορα σε βόρειους 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες και βαθμιαία εξασθένηση .

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5, από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα που είναι πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρά τις πρώτες πρωινές ώρες θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα το πρωί έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πού έπεσε η περισσότερη βροχή

Επαληθεύτηκαν οι προγνώσεις για την κακοκαιρία Διδώ σύμφωνα με τις οποίες ισχυρές και παρατεταμένες βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα έπλητταν την Ανατολική Θεσσαλία και τα νοτιότερα τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου.

Στο χάρτη που ακολουθεί αποτυπώνονται τα ημερήσια ύψη βροχόπτωσης (έως τις 23:20 της Τετάρτης) όπως αυτά καταγράφηκαν από 343 μετεωρολογικούς σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr ενώ επισημαίνονται τα ύψη βροχόπτωσης σε επιλεγμένες περιοχές.

Όπως φαίνεται στον πίνακα που ακολουθεί και παρουσιάζει τους 8 σταθμούς του δικτύου μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη υετού έως το απόγευμα της Τετάρτης 11/12, τα ύψη αυτά ξεπέρασαν σε κάποιες περιπτώσεις τα 100 χιλιοστά σε διάστημα μικρότερο του εικοσιτετραώρου.

Πιο συγκεκριμένα, και ενώ οι βροχοπτώσεις συνεχίζονται, στη Ζαγορά Πηλίου το ύψος βροχής έφτασε τα 158 χιλιοστά  βροχής, στην Αγιά Λάρισας τα 134 χιλιοστά και στη Μακρινίτσα τα 126 χιλιοστά.

Σημαντική παράμετρος στη σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση ισχυρών και πιθανώς επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, πέρα από την επιτυχημένη πρόγνωση, αποτελεί η παρακολούθηση των φαινομένων.

Αυτή απαιτεί, μεταξύ άλλων, ένα πυκνό δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών καθώς και συστήματα παρακολούθησης των φαινομένων στη ατμόσφαιρα, όπως το σύστημα καταγραφής κεραυνών «ΖΕΥΣ» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ο χάρτης που ακολουθεί παρουσιάζει την πυκνότητα των κεραυνικών χτυπημάτων και ανανεώνεται σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.

Πηγή:Newsbeast.gr
Tags: ΚΑΙΡΟΣ
Previous Post

Συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Next Post

“Μια μικρή Ελλάδα στην Αθήνα”, με την συμμετοχή των 13 Περιφερειών της χώρας 

Next Post
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

"Μια μικρή Ελλάδα στην Αθήνα", με την συμμετοχή των 13 Περιφερειών της χώρας 

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Άρδασσα: Μεγαλόσωμη αρκούδα εμφανίστηκε σε πλατεία. Βίντεο
  • Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Θ. Λιμπανίας
  • Σιάτιστα: Ιερά Αγρυπνία στη μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού Αρχιεπισκόπου Κριμαίας
  • Εκδήλωση πρώτων βοηθειών στο Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Τσοτυλίου διοργάνωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων
  • Η ιστορία του Αρχοντικού Μανούση ως εργαλείο ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς της Σιάτιστας. Βίντεο ( του Λαζάρου Κώτσικα)

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr