Η αξία της ανακύκλωσης στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας
Πανελλήνια διάκριση για τον Ηλία -Ευάγγελο Θεοχάρους, μαθητή του ΓΕΛ Νεάπολης
Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Ανεκτίμητη η προσφορά πολιτών και εθελοντών στην ορθή διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς» – Στο Δημοτικό Κτηνιατρείο ο Δήμαρχος Κοζάνης (Φωτογραφίες)
Καλονέρι: Δυναμική συμμετοχή στην αιμοδοσία
Δήμος Γρεβενών: Νέος χώρος άθλησης για όλα τα παιδιά της πόλης
ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ
Δικαστήριο δικη
Δήμος Γρεβενών: Απομάκρυνση παλαιών περιπτέρων από τον κεντρικό ιστό της πόλης
Καλλιόπη Βέττα: Απαιτείται άμεση ενίσχυση του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας. Για πόσο ακόμα θα αδιαφορεί η κυβέρνηση
ΓΣ Σιάτιστας: Φιλικός αγώνας ακαδημιών
bullying, βια, ξυλο, σχολειο, ξυλοδαρμος
χαπια φαρμακα

Κανένας εργαζόμενος σε καραντίνα στο Νότιο Πεδίο μετά το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα – Άρχισαν τα τεστ στο Σπάρτακο

Κανένας εργαζόμενος δεν τέθηκε σε καραντίνα στο Νότιο Πεδίο μετά το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο ορυχείο, αφού ο 48χρονος που βρέθηκε θετικός απουσιάζει από τον χώρο εργασίας του από τις 1 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prlogos πήρε κανονική άδεια από τις 1-16 Αυγούστου και στις 18 υπέβαλε αίτηση ως ευπαθής ομάδα για νέα. Από τις 18 Αυγούστου λοιπόν δεν εμφανίστηκε στο ορυχείο.

Πάραυτα προληπτικά θα δώσουν δείγμα δύο εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του του στις 18 Αυγούστου. Την Παρασκευή ο εργαζόμενος με υποκείμενα νοσήματα νόσησε και νοσηλεύτηκε στο Μαμάτσειο. Εκεί έκανε τεστ και αυτό τη Δευτέρα διαγνώστηκε θετικό στον ιό. Δυστυχώς όμως ο εργαζόμενος πήγε στα γραφεία του Σπάρτακου και ήρθε σε επαφή με αρκετό κόσμο.

Ήδη πέντε άτομα έχουν κάνει το τεστ σε ιδιωτικό εργαστήριο όπου έχει συμβληθεί η ΔΕΗ με την ιχνηλατήση να συνεχίζεται από τον ΕΟΔΥ. Στο ορυχείο εργάζονται 700 άτομα και 300 περίπου εργαζόμενοι σε εργολάβους, ένας πληθυσμός μεγάλος στα χρόνια του κορωνοϊού. Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να έχουμε κρούσματα.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako