Ολοκληρώνεται το έργο στον Περιφερειακό Οδικό Άξονα του Κρόκου Κοζάνης. Βίντεο
Στην τελική ευθεία για την έναρξη του «Νιάημερου» – Στον χώρο της εμποροπανήγυρης ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης – Έφτασαν οι πρώτοι εκθέτες (Βίντεο+Φωτογραφίες)
ΕΠΣ Κοζάνης: Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Σε δύο φάσεις οι εργασίες για τη Γέφυρα Πολυφύτου
Καλλιόπη Βέττα: «Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των ανθρώπων κι όχι εργαλείο για την όξυνση των ανισοτήτων»
Πραγματοποιήθηκε  στο Γυμνάσιο Τρανοβάλτου η επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Άγνωστα μνημεία, ζωντανή μνήμη: οι αρχαιότητες των Καμβουνίων αποκαλύπτονται»
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης
Το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας
Δήμος Βοΐου: Παιδικό θεατρικό εργαστήρι
Δήμος Καστοριάς: Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού
ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ
ΕΠΑΛ Σιάτιστας: Ευχαριστήριο σε γιατρούς του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας

Καταγγελία μαθήτριας για σεξουαλική παρενόχληση από γυμνασιάρχη

Μια σοβαρή καταγγελία κλήθηκαν να διερευνήσουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, μετά από υποβολή μήνυση γονέων ανήλικης μαθήτριας για σεξουαλική παρενόχληση κατά καθηγητή σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοποννήσου», συνελήφθη 65χρονος από την Πάτρα, διευθυντής Γυμνασίου σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να υποστηρίζει η 14χρονη, συνέβη εντός σχολικής αίθουσας -την περασμένη εβδομάδα- με τον γυμνασιάρχη κατά την παράδοση του μαθήματος, να την προσεγγίζει με εκείνη να ξαφνιάζεται, όταν της χάιδεψε τα μαλλιά και τον λαιμό. Η ανήλικη μαθήτρια, κατά την επιστροφή στο σπίτι της, ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι με τη σειρά τους μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, όπου κατήγγειλαν το συμβάν, ζητώντας την ποινική δίωξη του καθηγητή, καταθέτοντας μήνυση.

Ο 65χρονος από την Πάτρα, μετά τον σχηματισμό της δικογραφίας, αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια.

Ο εκπαιδευτικός που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της «Π», μετακινήθηκε φέτος στην περιοχή, αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση του σχολείου, αρνήθηκε την κατηγορία ισχυριζόμενος πως πρόκειται για παρεξήγηση. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως το άγγιγμά του παρερμηνεύθηκε από τη μαθήτρια. Ο 65χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πατρών και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *