• Latest
κινητο τηλεφωνο

Κινητό: Κλείδωσε και δεν θυμάστε το PIN; Έτσι θα το ανοίξετε

11 Ιουνίου 2021
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

13χρονοι έκαναν χρήση κοκαΐνης μπροστά σε μητέρες και παιδιά

15 Μαΐου 2026
φορολογια

Έρχεται η εφορία για τις αποδείξεις – Η ΑΑΔΕ θα τις ελέγχει όλες αυτόματα

15 Μαΐου 2026

Ανασύρθηκε η σορός του 54χρονου από τον ποταμό Λουδία – Ήταν δεμένος με αλυσίδα και σύρμα

15 Μαΐου 2026
Σιάτιστα: Πέφτει άσφαλτος στη Βόρεια είσοδο. Τι ακολουθεί

Σιάτιστα: Πέφτει άσφαλτος στη Βόρεια είσοδο. Τι ακολουθεί

15 Μαΐου 2026
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης

Π. Κουκουλόπουλος:  «Μην υποτιμάτε τις επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία της σκόπιμης ενεργειακής εξάρτησης με το πρόωρο τέλος του λιγνίτη»

15 Μαΐου 2026
αστυνομια, συλληψη

Γρεβενά: 27χρονος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

15 Μαΐου 2026
Μακεδονικός Σιάτιστας: Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι

Μακεδονικός Σιάτιστας: Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι

15 Μαΐου 2026
Στην Αθήνα ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σιάτιστας. Δηλώσεις συμμετοχής

Το νέο Δ.Σ. στον Κυνηγετικό Σύλλογο Σιάτιστας

15 Μαΐου 2026
Αφιέρωμα στον Κλείτο: «Οι τόποι αφηγούνται την ιστορία τους» – Εκδήλωση την Κυριακή 17 Μαΐου

Αφιέρωμα στον Κλείτο: «Οι τόποι αφηγούνται την ιστορία τους» – Εκδήλωση την Κυριακή 17 Μαΐου

15 Μαΐου 2026
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Διεθνή Έκθεση TUTTOFOOD 2026 στο Μιλάνο

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Διεθνή Έκθεση TUTTOFOOD 2026 στο Μιλάνο

15 Μαΐου 2026
Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης για τη Γιορτή της Μητέρας

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης για τη Γιορτή της Μητέρας

15 Μαΐου 2026
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Εκπρόσωποι φορέων που σχετίζονται με την τοπική διατροφική κουλτούρα συμμετέχουν ενεργά στο έργο FLAVOR

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Εκπρόσωποι φορέων που σχετίζονται με την τοπική διατροφική κουλτούρα συμμετέχουν ενεργά στο έργο FLAVOR

15 Μαΐου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 16 Μαΐου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κινητό: Κλείδωσε και δεν θυμάστε το PIN; Έτσι θα το ανοίξετε

sierafm by sierafm
11 Ιουνίου 2021
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
0
κινητο τηλεφωνο
0
SHARES
14
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που ξεχνούν κατά καιρούς το PIN ή το μοτίβο που έχουν βάλει στη συσκευή τους και κλειδώνονται απ’ έξω. Σε πολλές συσκευές επίσης έχει παρατηρηθεί ότι ακόμη και αν επιλέξεις έναν από τους υπάρχοντες τρόπους ακύρωσης της ασφάλειας, αυτός δε λειτουργεί (μιλάμε για bug-άρα ολκής).

Τι κάνουμε λοιπόν σε αυτές τις περιπτώσεις; Σας έχουμε πέντε τρόπους για να καταφέρετε να την ξεκλειδώσετε και πάλι. Με το Διαχειριστή Συσκευής Android Ο ευκολότερος τρόπος για τον μέσο χρήστη είναι μέσω του Διαχειριστή Συσκευής Android, τον οποίο όμως θα πρέπει να έχουμε ενεργοποιήσει πρώτα ως διαχειριστή συσκευής πηγαίνοντας «Ασφάλεια > Διαχειριστές συσκευών».

Τα βήματα είναι απλά:

Μπαίνουμε στην επίσημη σελίδα του Διαχειριστή και αναζητούμε τη συσκευή μας. Ενδέχεται να μην τη βρει με την πρώτη φορά για αυτό κάνουμε refresh στο παράθυρο του browser και ξαναδοκιμάζουμε. Στη συνέχεια πατάμε το «Κλείδωμα» και βάζουμε το νέο μας προσωρινό password, το οποίο θα διαγράψει το παλιό, όπως αναφέρει το strange. Το νέο password θα εφαρμοστεί στη συσκευή μας μετά από κάνα πεντάλεπτο, οπότε και μπορούμε να το πληκτρολογήσουμε στη συσκευή μας για να την ξεκλειδώσουμε.

Ρυθμίζοντας το Smart Lock

Στις τελευταίες εκδόσεις του Android και μέσα στο μενού «Ασφάλεια» υπάρχει μία νέα επιλογή κλειδώματος, το «Smart Lock». Εκεί μπορούμε να ρυθμίσουμε τη συσκευή μας να ξεκλειδώνει αυτόματα: όταν συνδέεται με μία συγκεκριμένη συσκευή Bluetooth όπως smartwatch, fitness band ή ακουστικό, όταν είμαστε σε ένα αξιόπιστο μέρος όπως για παράδειγμα το σπίτι μας και όταν η μπροστινή κάμερα βλέπει το πρόσωπό μας.

Ρυθμίζοντας λοιπόν ένα από αυτά τα τρία, η lockscreen παρακάμπτεται και έτσι μπορούμε να μπούμε στη συσκευή μας χωρίς πρόβλημα. Εννοείται ότι αν θέλουμε στη συνέχεια να αλλάξουμε το PIN ή το Μοτίβο μας θα πρέπει να το γνωρίζουμε, αλλά τουλάχιστον έχουμε ξεκλειδώσει τη συσκευή που είναι το σημαντικότερο.

Με επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων

Για όσους δεν τρελαίνονται αν χάσουν τα δεδομένα τους υπάρχει η επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, η οποία διαγράφει τα πάντα στη συσκευή μας. Είναι επίσης μία σχετικά εύκολη διαδικασία η οποία όμως γίνεται αναγκαστικά μέσω recovery, αφού δεν μπορούμε να μπούμε στο μενού της συσκευής μας. Σε αυτή την περίπτωση: Απενεργοποιούμε τη συσκευή μας. Για να μπούμε σε recovery mode στις περισσότερες περιπτώσεις την ενεργοποιούμε κρατώντας πατημένα τα πλήκτρα «Volume Down + Power». Στο μενού της recovery επιλέγουμε «Wipe data / Factory reset» και στη συνέχεια «Reboot system now».

Για τα τσακάλια που παίζουν το ADB στα δάχτυλα, υπάρχει η επιλογή να διαγράψουμε το αρχείο στο οποίο αποθηκεύεται το Μοτίβο μας! Αφού λοιπόν εγκαταστήσουμε τον driver και το ADB στον υπολογιστή μας, ανοίγουμε το τερματικό / γραμμή εντολών και δίνουμε τις εντολές: Στη συνέχεια κάνουμε επανεκκίνηση και είμαστε έτοιμοι.

Μέσω Safe Mode για τρίτη lockscreen

Τελευταία περίπτωση είναι να έχουμε εγκαταστήσει και να χρησιμοποιούμε μία εφαρμογή από το Play Store που αντικαθιστά τη lockscreen της συσκευής μας. Για να την προσπεράσουμε λοιπόν απλώς βάζουμε τη συσκευή μας σε Safe mode και την απεγκαθιστούμε. Στη συνέχεια κάνουμε επανεκκίνηση και μπορούμε να μπούμε κανονικά στο μενού της.

Για όλους τους τρόπους που αναφέραμε υπάρχουν φυσικά και κάποιες προϋποθέσεις. Για παράδειγμα για τα «Αξιόπιστα μέρη» πρέπει να έχουμε συνεχώς ανοιχτή την τοποθεσία μας, για τις συσκευές όπως το ακουστικό, ανοιχτό το Bluetooth και ούτω καθεξής. Η μοναδική «ανώδυνη» περίπτωση είναι το αξιόπιστο πρόσωπο, το οποίο χρειάζεται απλά να βλέπει τη φάτσα μας.

Πηγή: vita.gr

Previous Post

Πεινάτε συνέχεια; Τι μπορεί να φταίει

Next Post

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των θυμάτων του 45χρονου με το τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης – “Τον άκουσα να λέει είμαι τρελός εγώ, άλλος έχει σειρά τώρα” – Οι σοκαριστικές περιγραφές και οι προκλητικές ερωτήσεις του δράστη

Next Post
ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των θυμάτων του 45χρονου με το τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης – “Τον άκουσα να λέει είμαι τρελός εγώ, άλλος έχει σειρά τώρα” – Οι σοκαριστικές περιγραφές και οι προκλητικές ερωτήσεις του δράστη

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • 13χρονοι έκαναν χρήση κοκαΐνης μπροστά σε μητέρες και παιδιά
  • Έρχεται η εφορία για τις αποδείξεις – Η ΑΑΔΕ θα τις ελέγχει όλες αυτόματα
  • Ανασύρθηκε η σορός του 54χρονου από τον ποταμό Λουδία – Ήταν δεμένος με αλυσίδα και σύρμα
  • Σιάτιστα: Πέφτει άσφαλτος στη Βόρεια είσοδο. Τι ακολουθεί
  • Π. Κουκουλόπουλος:  «Μην υποτιμάτε τις επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία της σκόπιμης ενεργειακής εξάρτησης με το πρόωρο τέλος του λιγνίτη»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  2. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  3. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
  4. Εκδήλωση για τη Μάχη της Οσνίτσανης - GreekHumans στο Δήμος Βοΐου: Η Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης της Οσνίτσανης στη Δαμασκηνιά. Φωτογραφίες
  5. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr