• Latest
Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Κοζάνη: Έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

23 Αυγούστου 2024
αστυνομια, συλληψη

Συλλήψεις αστυνομικών για διακίνηση ναρκωτικών: Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν

18 Ιουλίου 2025
Κοζάνη: Ανατράπηκε νταλίκα στην Εγνατία οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (βίντεο)

Κοζάνη: Ανατράπηκε νταλίκα στην Εγνατία οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (βίντεο)

18 Ιουλίου 2025
Φλώρινα: Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέφερε παράνομα έναν αλλοδαπό

Φλώρινα: Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέφερε παράνομα έναν αλλοδαπό

18 Ιουλίου 2025
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Νεκρό βρέφος 3 μηνών στο Αμύνταιο – Από το Κέντρο Υγείας στη Θεσσαλονίκη

18 Ιουλίου 2025
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Ταύτιση ελεγκτή και ελεγχόμενου με την ενσωμάτωση ΣΔΟΕ – ΟΠΕΚΕΠΕ στις υπερεξουσίες της ΑΑΔΕ»

18 Ιουλίου 2025
Καστοριά: Συνελήφθη 44χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Καστοριά: Συνελήφθη 44χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

18 Ιουλίου 2025
Ξεκίνησε η τοποθέτηση των ποτιστρών στον ορεινό όγκο των Γρεβενών

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Οι Πρέσπες στο επίκεντρο των Διεθνών Περιπατητικών Τεχνών – Ολοκληρώθηκε το WAC 25

18 Ιουλίου 2025
Ξεκίνησε η τοποθέτηση των ποτιστρών στον ορεινό όγκο των Γρεβενών

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των ποτιστρών στον ορεινό όγκο των Γρεβενών

18 Ιουλίου 2025
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ. Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση του έργου “RRI-LEADERS: Leadership for Territorial Development through Responsible Science and Innovation”

Έκτακτη συνεδρίαση της ΠΕΔ για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού

18 Ιουλίου 2025
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υποδομές πρόσβασης   και ανακαίνιση χώρων στο ΔΑΚ Κοζάνης

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υποδομές πρόσβασης  και ανακαίνιση χώρων στο ΔΑΚ Κοζάνης

18 Ιουλίου 2025
Δυναμικό ΤΕΕ ΤΔΜ

Κοινή επιστολή των παρατάξεων “Δυναμικό ΤΕΕ” και “Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών” του Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας, σχετικά με το ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα που έχει προκύψει για τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές

18 Ιουλίου 2025
Μιχάλης Παπαδόπουλος:  Επίσκεψη στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης

Μιχάλης Παπαδόπουλος:  Επίσκεψη στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης

18 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 18 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κοζάνη: Έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

sierafm by sierafm
23 Αυγούστου 2024
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
0
SHARES
25
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 στις 11:00.

Θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Έγκριση ή μη της με αριθμό 129/2024 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του κριτηρίου κατακύρωσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια τριών (3) προκατασκευασμένων αιθουσών, 36 m2 έκαστη, για βοηθητική χρήση στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο στο Νέο Κλείτο Κοζάνης», προϋπολογισμού 89.986,80 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%.

2.Έγκριση ή μη μεταφοράς ταμειακών υπολοίπων και υπολοίπων τραπεζικών λογαριασμών των καταργούμενων Σχολικών Επιτροπών και κλείσιμο αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 27 και 29 του ν. 5056/2023 (ΦΕΚ 163/τ.Α΄).

3.Έγκριση ή μη πρόσληψης έκτακτου προσωπικού, τριών (3) ατόμων, διάρκειας δύο (2) μηνών, για το έτος 2024, για τις ανάγκες του Τμήματος Καθαριότητας της Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης.

4.Έγκριση ή μη καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε=3.257,30 τ.μ., εντός του με αριθμό 295 χερσολίβαδου, της Κοινότητας Κοντοβουνίου (οικισμός Πύργος) του Δήμου Κοζάνης, για δενδροκαλλιέργεια.

5.Έγκριση ή μη καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης Ε=4.824,21 τ.μ., εντός του με αριθμό 555α χερσολίβαδου, της Κοινότητας Δρεπάνου (του Δήμου Κοζάνης, για κτηνοτροφική χρήση.

6.Έγκριση ή μη εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 2.214,80 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%, για  κάλυψη δαπανών που θα προκύψουν από την παροχή εθελοντικής εργασίας ομάδων / οργανισμών/συλλόγων κτλ σε σχέση με τη διαχείριση/στείρωση και σίτιση αδέσποτων ζώων συντροφιάς τους μήνες Αύγουστο & Σεπτέμβριο.

7.Έγκριση ή μη του πρώτου (1ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) και του πρώτου (1ου) Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων εργασιών (ΠΚΤΜΝΕ) για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Τεχνικό Έργο Cut & Cover (τούνελ) στη περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κοζάνης», προϋπολογισμού 7.633.378,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 178/2021.

8.Έγκριση ή μη του πρώτου (1ου) Συγκριτικού Πίνακα για την εκτέλεση της μελέτης με τίτλο «Διαμόρφωση Πάρκου Αγίας Παρασκευής (περιοχή ΛΑΚΚΟΣ) Οικισμού Κρόκου Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 347.562,58 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24%, και αριθμό μελέτης 137/2023

.9.Γνωμοδότηση ή μη για την πέμπτη (5η) τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος 2024.

 

10. Έγκριση ή μη του πρώτου (1ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) και του πρώτου (1ου) Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων εργασιών (ΠΚΤΜΝΕ) για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Διάστρωση κυβόλιθων στα όρια απαλλοτρίωσης της Ε.Ο. Κοζάνη- Πτολεμαΐδα έως τον οικισμό Κοίλων», προϋπολογισμού 300.000,00 με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 7/2023.

 

11.Έγκριση ή μη του πρώτου (1ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) και του πρώτου (1ου) Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων εργασιών (ΠΚΤΜΝΕ) για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Συντήρηση εγκαταστάσεων Κοιμητηρίων πόλης Κοζάνης», προϋπολογισμού 60.000,00 με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 70/2023.

 

12.Έγκριση ή μη του πρώτου (1ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Ανακατασκευή τοιχείων Κοιμητηρίων Κοινότητας Δρεπάνου», προϋπολογισμού 20.000,00 με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 216/2023.

13.Έγκριση ή μη του δεύτερου (2ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) και του δεύτερου (2ου) Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων εργασιών (ΠΚΤΜΝΕ) για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Ολοκλήρωση ανάπλασης Ανατολικής εισόδου πόλης Κοζάνης», προϋπολογισμού 893.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 287/2017.

14.Έγκριση ή μη του δεύτερου (2ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Υποδομές 2022-2023 ΔΕ Δημ. Υψηλάντη & Ελλησπόντου», προϋπολογισμού 371.000,00 με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 18/2023.

15.Έγκριση ή μη του Πρωτοκόλλου Οριστικής παραλαβής, για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Συμπληρωματικές εργασίες ολοκλήρωσης του Πολιτιστικού Κέντρου του Συλλόγου ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ στη Λευκόβρυση» προϋπολογισμού 185.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 229/2018

.16.Έγκριση ή μη του Πρωτοκόλλου Οριστικής παραλαβής, για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Ολοκλήρωση ανάπλασης Ανατολικής εισόδου πόλης Κοζάνης», προϋπολογισμού 893.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 287/2017

.17.Έγκριση ή μη του Πρωτοκόλλου Οριστικής παραλαβής για την εκτέλεση της μελέτης με τίτλο «Εκπόνηση μελετών πυροπροστασίας Σχολικών κτιρίων Α΄θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 274.579,13 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 47/2022.

18.Έγκριση ή μη της πρώτης (1ης) παράτασης (με αναθεώρηση) της συνολικής προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Ανακαίνιση γραφείων Οικονομικής Υπηρεσίας Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 74.303,80 με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 2/2024.

19.Έγκριση ή μη της πρώτης (1ης) παράτασης (με αναθεώρηση) της συνολικής προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Εργασίες Ανακαίνισης Κ.Ε.Π. Δήμου Κοζάνης», προϋπολογισμού 166.408,00 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24% και αριθμό μελέτης 170/2023.

20.Έγκριση ή μη της πρώτης (1ης) παράτασης (με αναθεώρηση) της συνολικής προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Αναδιαμορφώσεις & Αποκαταστάσεις πεζοδρόμων πόλης Κοζάνης», προϋπολογισμού 250.000,00 με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 181/2022.

21.Έγκριση ή μη της πρώτης (1ης) παράτασης (με αναθεώρηση) της συνολικής προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Συντήρηση τμημάτων Ε.Ο. επί των οδών Λαρίσης & Κ. Καραμανλή στην πόλη της Κοζάνης», προϋπολογισμού 930.000,00 με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 206/2022.

22.Έγκριση ή μη της πρώτης (1ης) παράτασης (με αναθεώρηση) της συνολικής προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Συντήρηση εγκαταστάσεων Κοιμητηρίων πόλης Κοζάνης», προϋπολογισμού 60.000,00 με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 70/2023.

23.Έγκριση ή μη της πρώτης (1ης) παράτασης (με αναθεώρηση) της συνολικής προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Υποδομές 2022-2023 ΔΕ Κοζάνης», προϋπολογισμού 371.000,00 με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 243/2022

.24.Έγκριση ή μη της πρώτης (1ης) παράτασης (με αναθεώρηση) της συνολικής προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Υποδομές 2022-2023 ΔΕ Δημ. Υψηλάντη & Ελλησπόντου», προϋπολογισμού 371.000,00 με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 18/2023

.25.Έγκριση ή μη της πρώτης (1ης) παράτασης (με αναθεώρηση) της συνολικής προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Ανάπλαση Κεντρικής Πλατείας Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Δ.Ε. Ελλησπόντου», προϋπολογισμού 252.000,00 ευρώ μαζί με Φ.Π.Α. 24% και αριθμό μελέτης 171/2022.

26.Έγκριση ή μη της με αριθμό 125/2024 μελέτης, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού όρων διακήρυξης και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση υποδομών Κοινότητας Σκήτης», προϋπολογισμού 150.000,00 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%.

27.Έγκριση ή μη του τέταρτου (4ου) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) και του τρίτου (3ου) Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων εργασιών (ΠΚΤΜΝΕ) για την εκτέλεση του έργου «Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Κοζάνης – Κατασκευή Νέας Πτέρυγας και Αναμόρφωση – Αναβάθμιση Υπάρχουσας Πτέρυγας Β΄» προϋπολογισμού 3.350.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24% και αριθμό μελέτης 143/2018.

28.Γνωμοδότηση για έγκριση ή μη του 2ου / 2024 Πρακτικού της «Επιτροπής Ονομασίας οδών – Πλατειών – Κυκλοφοριακού- Πεζοδρομίων & Περιπτέρων».

29.Έγκριση ή μη εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 1.350,56 ευρώ μαζί με ΦΠΑ 24%, για  τις ανάγκες λειτουργίας του τμήματος Εικαστικού Κοσμήματος του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Κοζάνης

.30.Έγκριση ή μη του από 19.08.2024 πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού (ΕΔΔ) της φανερής προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του χώρου που θα τελεσθεί η ετήσια εμποροπανήγυρη του “ΝΙΑΗΜΕΡΟΣ 2024” στην Κοινότητα Κοζάνης

-31.Αιτήσεις – Έγγραφα- Ανακοινώσεις.

 

 

Α κ ρ ι β έ ς  Α ν τ ί γ ρ α φ ο

Κοζάνη, 22 Αυγούστου 2024

 

 

Γρηγοριάδης  Ιωάννης

Ο Πρόεδρος

Δημοτικής Επιτροπής

 

Γιάννης Ν. Κοκκαλιάρης

Δήμαρχος Κοζάνης

 

Tags: ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ
Previous Post

Παραδοσιακό γλέντι στον Πελεκάνο

Next Post

Ειδική Συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής Δυτικής Μακεδονίας την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Next Post
Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Ειδική Συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής Δυτικής Μακεδονίας την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Συλλήψεις αστυνομικών για διακίνηση ναρκωτικών: Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν
  • Κοζάνη: Ανατράπηκε νταλίκα στην Εγνατία οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (βίντεο)
  • Φλώρινα: Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέφερε παράνομα έναν αλλοδαπό
  • Νεκρό βρέφος 3 μηνών στο Αμύνταιο – Από το Κέντρο Υγείας στη Θεσσαλονίκη
  • Π. Κουκουλόπουλος: «Ταύτιση ελεγκτή και ελεγχόμενου με την ενσωμάτωση ΣΔΟΕ – ΟΠΕΚΕΠΕ στις υπερεξουσίες της ΑΑΔΕ»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xri στο Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου
  2. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  3. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  4. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  5. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr