• Latest

Κοζάνη: Αντάρτικο από τους εμπόρους – Ανοίγουν τα καταστήματα τη Δευτέρα

10 Απριλίου 2021
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024

Διακοπές ρεύματος για μια εβδομάδα για διάνοιξη αντιπυρικής ζώνης

16 Μαΐου 2026
Γυμνάσιο Εράτυρας: Διδακτική ενημέρωση των μαθητών μας στο δάσος “Κουρί”

Γυμνάσιο Εράτυρας: Διδακτική ενημέρωση των μαθητών μας στο δάσος “Κουρί”

16 Μαΐου 2026
Eurovision

Eurovision 2026: Τι ώρα απόψε ο μεγάλος τελικός – Πότε θα εμφανιστεί η Ελλάδα με τον Ακύλα

16 Μαΐου 2026
Οριστικά αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού 2025: Πού τα βλέπετε

ΔΥΠΑ: Έρχονται τα τελικά αποτέλσματα κοινωνικού τουρισμού 2026

16 Μαΐου 2026
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη

Η ομιλία του βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη στο ΝΣ του Υπ. Υγείας για το Ταμείο Καινοτομίας και την τροπολογία για τη διευθέτηση ζητημάτων επί αγροτεμαχίων με ενεργή αγροτική δραστηριότητα. (βίντεο)

16 Μαΐου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

13χρονοι έκαναν χρήση κοκαΐνης μπροστά σε μητέρες και παιδιά

15 Μαΐου 2026
φορολογια

Έρχεται η εφορία για τις αποδείξεις – Η ΑΑΔΕ θα τις ελέγχει όλες αυτόματα

15 Μαΐου 2026

Ανασύρθηκε η σορός του 54χρονου από τον ποταμό Λουδία – Ήταν δεμένος με αλυσίδα και σύρμα

15 Μαΐου 2026
Σιάτιστα: Πέφτει άσφαλτος στη Βόρεια είσοδο. Τι ακολουθεί

Σιάτιστα: Πέφτει άσφαλτος στη Βόρεια είσοδο. Τι ακολουθεί

15 Μαΐου 2026
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης

Π. Κουκουλόπουλος:  «Μην υποτιμάτε τις επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία της σκόπιμης ενεργειακής εξάρτησης με το πρόωρο τέλος του λιγνίτη»

15 Μαΐου 2026
αστυνομια, συλληψη

Γρεβενά: 27χρονος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

15 Μαΐου 2026
Μακεδονικός Σιάτιστας: Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι

Μακεδονικός Σιάτιστας: Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι

15 Μαΐου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 16 Μαΐου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Κοζάνη: Αντάρτικο από τους εμπόρους – Ανοίγουν τα καταστήματα τη Δευτέρα

sierafm by sierafm
10 Απριλίου 2021
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
3
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, Θανάσης Δραγατσίκας, υποστηρίζει ότι τους εμπόρους της πόλης δεν πρόκειται να πτοήσουν οι αναμενόμενοι αστυνομικοί έλεγχοι και η προβλεπόμενη επιβολή των προστίμων.

Αποφασισμένοι να ανοίξουν τα καταστήματά τους από τη Δευτέρα 12 Απριλίου είναι οι έμποροι της Κοζάνης παρά το lockdown που συνεχίζει να ισχύει στην πόλη, σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή, 9 Απριλίου, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Στις 9:00 το πρωί μάλιστα θα πραγματοποιήσουν συμβολική διαμαρτυρία έξω από το δημαρχείο της πόλης και στις 10:00 θα σηκώσουν ρολά περιμένοντας να εξυπηρετήσουν τους πελάτες.

Όπως αναφέρει στο ethnos.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, Θανάσης Δραγατσίκας, τους εμπόρους της πόλης δεν πρόκειται να πτοήσουν οι αναμενόμενοι αστυνομικοί έλεγχοι και η προβλεπόμενη επιβολή των προστίμων. Ο ίδιος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να σημειωθούν μεγάλες εντάσεις στην πόλη, τονίζοντας ότι οι έμποροι έχουν μαζί τους όλους τους κατοίκους της Κοζάνης.

«Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Και την προηγούμενη εβδομάδα με νύχια και με δόντια κρατήσαμε τους συναδέλφους, για να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους. Είμαι σίγουρος ότι θα ανοίξει το κατάστημά του τουλάχιστον το 99,9% των εμπόρων της πόλης μας», τονίζει ο κ. Δραγατσίκας.

Κατά τον ίδιο, τον περασμένο Οκτώβριο η Κοζάνη ήταν η πρώτη πόλη, στην οποία έκλεισαν τα καταστήματα λόγω του δεύτερου lockdown και από τότε μέχρι σήμερα το λιανεμπόριο στην πόλη δε λειτούργησε περισσότερες από 40 μέρες. Όπως υποστηρίζει, τα καταστήματα παρέμειναν για 88 ημέρες κλειστά, συμπεριλαμβανομένης και της περιόδου των γιορτών των Χριστουγέννων, για πέντε ημέρες λειτούργησαν με τη μέθοδο του click away και για 30 ημέρες με click away και click in shop.

«Δηλαδή, από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα δουλέψαμε μόνο τις μισές ημέρες. Αν εξαιρέσουμε και τις Κυριακές, δε δουλέψαμε περισσότερες από 40 ημέρες κανονικά όλο αυτό το διάστημα. Ο οικονομικός μαρασμός που αντιμετωπίζουμε, είναι τεράστιος. Πήραμε εμπορεύματα και δεν ξέρουμε, πώς θα τα πληρώσουμε. Θα χάσουμε όλους τους προμηθευτές μας, αφού δε θα έχουμε χρήματα για να τους πληρώσουμε και είναι λογικό να σταματήσουν να δίνουν άλλο με πίστωση. Για να φτάσουμε σε σημείο να αδιαφορούμε για τα πρόστιμα, φανταστείτε σε πόσο απελπιστική θέση βρισκόμαστε. Είναι αδιανόητο να δημιουργούνται ουρές και συνωστισμός στα σούπερ – μάρκετ και να επιβαρύνουν το επιδημιολογικό φορτίο τα καταστήματα λιανικού εμπορίου με δύο άτομα σε κάθε μαγαζί. Έχουμε μαζί μας όλους τους πολίτες της Κοζάνης, αφού και αυτοί θέλουν να ψωνίσουν για ψυχολογικούς λόγους. Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε», τονίζει στο ethnos.gr ο κ. Δραγατσίκας.

Πηγή: ethnos.gr

Tags: ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΑΣ
Previous Post

Ακόμη πιο κοντά η μετατροπή της Ψυχιατρικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου σε χώρο φιλοξενίας ασθενών με κορωνοϊό – Τι θα γίνει με τους εκεί ασθενείς

Next Post

Δολοφονία Καραϊβάζ: Tα δύο σενάρια της ΕΛ.ΑΣ. για το συμβόλαιο θανάτου και η χαριστική βολή

Next Post

Δολοφονία Καραϊβάζ: Tα δύο σενάρια της ΕΛ.ΑΣ. για το συμβόλαιο θανάτου και η χαριστική βολή

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Διακοπές ρεύματος για μια εβδομάδα για διάνοιξη αντιπυρικής ζώνης
  • Γυμνάσιο Εράτυρας: Διδακτική ενημέρωση των μαθητών μας στο δάσος “Κουρί”
  • Eurovision 2026: Τι ώρα απόψε ο μεγάλος τελικός – Πότε θα εμφανιστεί η Ελλάδα με τον Ακύλα
  • ΔΥΠΑ: Έρχονται τα τελικά αποτέλσματα κοινωνικού τουρισμού 2026
  • Η ομιλία του βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη στο ΝΣ του Υπ. Υγείας για το Ταμείο Καινοτομίας και την τροπολογία για τη διευθέτηση ζητημάτων επί αγροτεμαχίων με ενεργή αγροτική δραστηριότητα. (βίντεο)

Πρόσφατα σχόλια

  1. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  2. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  3. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
  4. Εκδήλωση για τη Μάχη της Οσνίτσανης - GreekHumans στο Δήμος Βοΐου: Η Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης της Οσνίτσανης στη Δαμασκηνιά. Φωτογραφίες
  5. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr