• Latest
Κοζάνη: Επίσκεψη Κυβερνητικού κλιμακίου  για στήριξη Κασαπίδη

Κοζάνη: Επίσκεψη Κυβερνητικού κλιμακίου για στήριξη Κασαπίδη

28 Αυγούστου 2023
Σιάτιστα: Φωτογραφία μιας άλλης εποχής

Σιάτιστα: Φωτογραφία μιας άλλης εποχής

11 Ιουλίου 2026
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

65χρονος πέθανε μπροστά στην οικογένειά του σε ξενοδοχείο

11 Ιουλίου 2026
αστυνομια, ασθενοφορο

Νεκρή 15χρονη από τη σύγκρουση μοτοσικλέτας με απορριμματοφόρο

11 Ιουλίου 2026
υπολογιστης

Πάνω από 42.000 αρχεία παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης εντοπίστηκαν σε ιστοσελίδα

11 Ιουλίου 2026
φορολογια

Ξεκινά η ρύθμιση των 72 δόσεων -Ποιοι μπορούν να ενταχθούν

11 Ιουλίου 2026
φορολογια

Δόθηκε παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις

11 Ιουλίου 2026
ΕΓΝΑΤΙΑ

Εγνατία Οδός: Τρία αυτοκίνητα πήγαιναν ανάποδα

11 Ιουλίου 2026
ΚΑΡΔΙΑ

Καρδιακές παθήσεις και ψυχικές διαταραχές: Ένας φαύλος κύκλος…

11 Ιουλίου 2026
Δήμος Γρεβενών: Διάθεση κλιματιζόμενων χώρων και μέτρα προστασίας από τον καύσωνα

«Κλειδώνει» καύσωνας στην Ελλάδα – Πότε έρχεται ραγδαία άνοδος της θερμοκρασίας

11 Ιουλίου 2026
Ryanair: Η συγκλονιστική μαρτυρία της συζύγου του 60χρονου για το θρίλερ στον αέρα – «Το μισό του σώμα ήταν εκτός παραθύρου»

Ryanair: Η συγκλονιστική μαρτυρία της συζύγου του 60χρονου για το θρίλερ στον αέρα – «Το μισό του σώμα ήταν εκτός παραθύρου»

11 Ιουλίου 2026
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Νέες ταυτότητες: Τι αλλάζει από 3 Αυγούστου, πώς θα επηρεαστούν όσοι… αργήσουν

11 Ιουλίου 2026
Δήλωση της Όλγας Μαρκογιαννάκη, Αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου ΠΑΣΟΚ, για τη 13η σύνταξη

Δήλωση της Όλγας Μαρκογιαννάκη, Αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου ΠΑΣΟΚ, για τη 13η σύνταξη

10 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κοζάνη: Επίσκεψη Κυβερνητικού κλιμακίου για στήριξη Κασαπίδη

sierafm by sierafm
28 Αυγούστου 2023
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
1
Κοζάνη: Επίσκεψη Κυβερνητικού κλιμακίου  για στήριξη Κασαπίδη
0
SHARES
1.4k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τη στήριξη τους στην υποψηφιότητα του νυν Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου, εξέφρασαν, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου και ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Σκρέκας “Η ΝΔ στηρίζει για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την υποψηφιότητα του Γιώργου Κασαπίδη, γιατί δεν υπάρχει καλύτερος στο να υλοποιήσει μία στρατηγική που θα οδηγήσει την περιοχή μπροστά, από τον ίδιο που έχει σχεδιάσει αυτή τη στρατηγική”.

Στη δήλωσή του ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Γιώργου Κασαπίδη, σημείωσε ότι “σήμερα βρισκόμαστε στη δεύτερη φάση του μεγάλου εγχειρήματος που ξεκίνησε την προηγούμενη τετραετία, από το μηδέν, χωρίς να υπάρχει καμία προεργασία, για τη μετάβαση σε ένα νέο παραγωγικό πρότυπο. Το σχέδιο αυτό, που φέρει την υπογραφή του νυν Περιφερειάρχη και του Κυριάκου Μητσοτάκη πρέπει να συνεχιστεί και να καρποφορήσει από τους δημιουργούς του, τον Γιώργο τον Κασαπίδη και την σημερινή Κυβέρνηση“.

Επίσης, ο βουλευτής Κοζάνης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ανέφερε ότι  «Οι περιφερειακές εκλογές έχουν τα χαρακτηριστικά πολιτικής μάχης, για τον λόγο αυτό οι ψηφοφόροι της ΝΔ θα πρέπει να ενισχύσουν την απόφαση του Πρωθυπουργού και να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Γιώργου Κασαπίδη, στον οποίο πρέπει να δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσει το σημαντικό έργο του».

Σειρά συναντήσεων του κυβερνητικού κλιμακίου

Το κυβερνητικό κλιμάκιο θα έχει μια σειρά συναντήσεων με επενδυτές, γουνοποιούς και εκπροσώπους των ενεργειακών Κοινοτήτων. Στις πρώτες δηλώσεις τόσο ο κ. Σκρέκας όσο και η κ. Σδούκου, αναφέρθηκαν στο νέο ενεργειακό τοπίο που δημιουργείται, με το Υδρογόνο να αποτελεί το καύσιμο του μέλλοντος,  το οποίο αποτέλεσε προτεραιότητα της νυν Περιφερειακής αρχής.

Τόνισαν ότι τα επενδυτικά προγράμματα θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα αποτελέσουν τη βάση για τις συνθήκες ευημερίας για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.  Και οι τρεις Υπουργοί αναφέρθηκαν επίσης στην προσπάθεια που ξεκίνησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη το 2019 και αφορά τη μετάβαση της περιοχής στο νέο αναπτυξιακό-παραγωγικό μοντέλο, τονίζοντας πως τα 380 έργα, προϋπολογισμού 4 δισεκατομμυρίων ευρώ, θα ολοκληρωθούν το 2030 και θα αλλάξουν την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Σκρέκας τόνισε ότι προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι να διασφαλίσει συνθήκες προόδου, έτσι ώστε πραγματικά να μείνουν οι νέοι στην περιοχή, διασφαλίζοντας ότι θα έχουν αξιοπρεπείς δουλειές, καθώς ο πληθυσμός της Δυτικής Μακεδονίας, με βάση και την τελευταία απογραφή, μειώνεται.

Σημείωσε ότι το σχέδιο που έχει καταρτήσει η Κυβέρνηση θα οδηγήσει τη Δυτική Μακεδονία στην επόμενη περίοδο. Το σχέδιο αυτό βασίζεται, στην επένδυση σε έρευνα και καινοτομία, στην παραγωγή υδρογόνου, στο ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής, στον τουρισμό και στον πρωτογενή τομέα. Παράλληλα μέσα από προγράμματα του Υπουργείου Ανάπτυξης, για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, η Κυβέρνηση σε συνεργασία με την Περιφέρεια θα μπορέσει να υλοποιήσει αυτό το οραματικό σχέδιο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η κ. Σδούκου «Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και σε αυτή τη θητεία της να βρίσκεται κοντά στη Δυτική Μακεδονία, πολύ πιο δυναμικά και ενεργά, και σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς θα δίνει λύσεις στα προβλήματα της περιοχής. Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, παρά τις επιφυλάξεις τους, έχουν αγκαλιάσει την απόφαση της Κυβέρνησης για αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της περιοχής, που θα είναι πιο βιώσιμο και πιο ελπιδοφόρο. Το αναπτυξιακό σχέδιο για τη Δυτική Μακεδονία που παρουσίασε πριν τις εκλογές ο Πρωθυπουργός, δείχνει τους στόχους και το όραμα της Κυβέρνησης για τη Δυτική Μακεδονία».

Από την πλευρά του, ο νυν Περιφερειάρχης και νέου υποψήφιος, σημείωσε ότι αυτήν την στιγμή η Περιφέρεια βρίσκεται σε φάση έναρξης των μεγάλων έργων καθώς τα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα δίνουν ώθηση στον σχεδιασμό, τις δράσεις και τις μεταρρυθμίσεις που δρομολογήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και αφορούν την δίκαιη μετάβαση στην μεταλιγνιτικη εποχή.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ

Tags: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Previous Post

Δήμος Γρεβενών: «Ξηρή Καταιγίδα» – Ενημέρωση και Οδηγίες Προστασίας

Next Post

Παρασκευή Μητλιάγκα: Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Κοζάνης – Γιώργος Αμανατίδης, Συμμαχία για την Ανάπτυξη

Next Post
Παρασκευή Μητλιάγκα: Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Κοζάνης – Γιώργος Αμανατίδης, Συμμαχία για την Ανάπτυξη

Παρασκευή Μητλιάγκα: Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Κοζάνης - Γιώργος Αμανατίδης, Συμμαχία για την Ανάπτυξη

Comments 1

  1. Ανώνυμος says:
    3 έτη ago

    Από ενεργειακό κέντρο η περιοχή,με απίστευτους μισθούς για τους εργαζόμενους,περάσαμε στην εποχή
    που δεν παράγουμε τίποτα.Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει πληθυσμός.

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Σιάτιστα: Φωτογραφία μιας άλλης εποχής
  • 65χρονος πέθανε μπροστά στην οικογένειά του σε ξενοδοχείο
  • Νεκρή 15χρονη από τη σύγκρουση μοτοσικλέτας με απορριμματοφόρο
  • Πάνω από 42.000 αρχεία παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης εντοπίστηκαν σε ιστοσελίδα
  • Ξεκινά η ρύθμιση των 72 δόσεων -Ποιοι μπορούν να ενταχθούν

Πρόσφατα σχόλια

  1. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  2. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  3. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
  4. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  5. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr