• Latest
ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΝΕ ΠΕ Κοζάνης για το τραγικό δυστύχημα στα διόδια Πολυμύλου

Κοζάνη: Με 80 χλμ/ώρα καρφώθηκε η νταλίκα στο ΙΧ των ηλικιωμένων στα διόδια Πολυμύλου

25 Ιουνίου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Συνελήφθησαν μία 36χρονη και ένας 30χρονος μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που δραστηριοποιούνται στις τηλεφωνικές απάτες, έχοντας το ρόλο του εισπράκτορα, στη Φλώρινα

13 Μαΐου 2026
Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Ι.Ν Αγίας Γλυκερίας στη Βάρη για τη διάσωση των Γρεβενών από τον καταστροφικό σεισμό του 1995, ο Δήμαρχος Γρεβενών.

Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης: Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2026

13 Μαΐου 2026
Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Ι.Ν Αγίας Γλυκερίας στη Βάρη για τη διάσωση των Γρεβενών από τον καταστροφικό σεισμό του 1995, ο Δήμαρχος Γρεβενών.

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Ι.Ν Αγίας Γλυκερίας στη Βάρη για τη διάσωση των Γρεβενών από τον καταστροφικό σεισμό του 1995, ο Δήμαρχος Γρεβενών.

13 Μαΐου 2026
Επιτροπής Ειρήνης Εορδαίας εεδυε

Επιτροπή Ειρήνης ΠΕ Κοζάνης: Όλοι και όλες στις πορείες Ειρήνης την Κυριακή 17/5

13 Μαΐου 2026
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Ο επιτελικός αυταρχισμός είναι το πρόβλημα, όχι το Σύνταγμα»

13 Μαΐου 2026
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024

Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος

13 Μαΐου 2026
ΔΕΥΑΚ

ΔΕΥΑΚ: Αρρυθμία και πιθανή διακοπή υδροδότησης στο άνω τμήμα της Κοζάνης, την Πέμπτη 14/5

13 Μαΐου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης σε βάρος 47χρονου για αγορά σκαπτικού μηχανήματος, σε περιοχή των Γρεβενών 

13 Μαΐου 2026
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Εξιχνιάσθηκαν 3 υποθέσεις κλοπής που διαπράχθηκαν από ανήλικο σε περιοχές της Καστοριάς

13 Μαΐου 2026
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: «Καμία απάντηση για την ταλαιπωρία στην Εγνατία Οδό και τα μελανά σημεία της νέας σύμβασης παραχώρησης»

13 Μαΐου 2026
Aγρότες Δυτικής Μακεδονίας: Απομάκρυναν τα τρακτέρ στον κόμβο της Σιάτιστας. Βίντεο

Έφτασαν οι πρώτες κλήσεις της Αστυνομίας σε αγρότες που συμμετείχαν στις μεγάλες κινητοποιήσεις Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου-Έξι οι δικογραφίες για το κλείσιμο της Εγνατίας-Εκτιμήσεις για 150-200 άτομα από την ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης

13 Μαΐου 2026

Γρεβενά: Σε πλήρη λειτουργία το σύστημα επιτήρησης της Βάλια Κάλντα με drone

13 Μαΐου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 13 Μαΐου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Κοζάνη: Με 80 χλμ/ώρα καρφώθηκε η νταλίκα στο ΙΧ των ηλικιωμένων στα διόδια Πολυμύλου

sierafm by sierafm
25 Ιουνίου 2025
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΝΕ ΠΕ Κοζάνης για το τραγικό δυστύχημα στα διόδια Πολυμύλου
0
SHARES
269
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τι αναφέρει η έκθεση πραγματογνωμοσύνης για την ταχύτητα με την οποία κινούταν η νταλίκα που κατέληξε στα διόδια παρασύροντας στον θάνατο ζευγάρι ηλικιωμένων – Αμφιβάλλει η υπεράσπιση του 38χρονου οδηγού – Πώς προκλήθηκε η φωτιά στα οχήματα

Με ταχύτητα που υπερβαίνει τα 80 χιλιόμετρα την ώρα κινούταν η νταλίκα που έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ στο φοβερό τροχαίο που έγινε τη Μεγάλη Τρίτη στα διόδια του Πολυμύλου Κοζάνης και ενώ επικρατούσαν συνθήκες πυκνής ομίχλης, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του ζευγάρι ηλικιωμένων 72 και 69 χρόνων. Αυτό αναφέρει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Voria.gr, η έκθεση του πραγματογνώμονα που ορίστηκε από την Τροχαία το περιεχόμενο της οποίας εδώ και μέρες παραδόθηκε στις διωκτικές αρχές.

Στην έκθεση, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι προσδιορίζονται και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η μεγάλη φωτιά στο όχημα των ηλικιωμένων, που ήταν η αιτία θανάτου τους. Από την άλλη, στα χέρια της ανακρίτριας Κοζάνης βρίσκεται και άλλη έκθεση πραγματογνωμοσύνης για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά, η οποία διενεργήθηκε από την πλευρά της Πυροσβεστικής Κοζάνης, μέλη της οποίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Το δυστύχημα έγινε όταν το φορτηγό με βουλγαρικές πινακίδες που οδηγούσε 38χρονος από την Ουκρανία, την ώρα που η ορατότητα ήταν ιδιαίτερα περιορισμένη λόγω της πυκνότατης ομίχλης, κατευθυνόταν στον αυτόματο διάδρομο (e-pass) των διοδίων Πολυμύλου Κοζάνης, όμως κάτω από συνθήκες που περιγράφονται μόνον από μαρτυρίες παρέσυρε ένα ΙΧ στο οποίο επέβαιναν οι ηλικιωμένοι και στη συνέχεια δεύτερο αυτοκίνητο που περίμενε να περάσει από τον αυτόματο διάδρομο των διοδίων. Από τη σύγκρουση προκλήθηκε μεγάλη φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο των ηλικιωμένων και όλο το τμήμα του κουβουκλίου της νταλίκας.

Σε βάρος του οδηγού του φορτηγού ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση με αποτέλεσμα τον θάνατο, ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή. Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, στην οποία ισχυρίστηκε ότι κινούταν με ταχύτητα κάτω από τα όρια που προβλέπονται στο σημείο, αρνούμενος την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος κι οδηγήθηκε στις φυλακές, όπου παραμένει μέχρι σήμερα.

Σχετικά με την έκθεση πραγματογνωμοσύνης που παρήγγειλε η Τροχαία Βέροιας πηγές έλεγαν ότι η ταχύτητα με την οποία κινούταν η νταλίκα ξεπερνούσε τα 80 χιλιόμετρα την ώρα. «Η ταχύτητα του Ουκρανού οδηγού δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να είναι πάνω από 70 χιλιόμετρα», αντέτεινε μιλώντας στη Voria.gr ο συνήγορος υπεράσπισής του Λάζαρος Κουμπουλίδης.

«Με τέτοιες ταχύτητες δεν θα μπορούσε κάποιος να κυκλοφορήσει σε συνθήκες τόσο πυκνής ομίχλης, κάτω από τις οποίες όλοι οι οδηγοί δεν είχαν τη δυνατότητα να κινηθούν με ταχύτητα μεγαλύτερη των 30 έως 40 χιλιομέτρων», πρόσθεσε. Ακόμη επισήμανε ότι ο 38χρονος οδηγός κινήθηκε με κατεύθυνση τη λωρίδα του e-pass στα διόδια.

«Πώς κατάφερε να την επιλέξει εάν κινούταν με τέτοια ταχύτητα, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό», είπε. Παραθέτει ακόμη τα στοιχεία από τις εικόνες της σύγκρουσης με τα δύο ΙΧ, όπως αυτές καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης των διοδίων Πολυμύλου. «Ένα φορτηγό που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα και ήταν φορτωμένο με προϊόντα αν συγκρουόταν με ένα ΙΧ που ήταν σταματημένο, όπως έγινε και στη δικιά μας περίπτωση, θα το εκτίνασσε δεκάδες μέτρα μπροστά.

Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό και δείχνει ότι απλά σέρνει το όχημα των θυμάτων και το δεύτερο όχημα και καταδεικνύει ότι η ταχύτητή του δεν μπορούσε να ξεπεράσει τα 40 χιλιόμετρα την ώρα», είπε στη Voria.gr ο κ. Κουμπουλίδης.

Tags: ΝΤΑΛΙΚΑΠΟΛΥΜΥΛΟΣΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
Previous Post

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο σωματείου εστίασης Κοζάνης Ερμής

Next Post

Στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού μας Ωδείου η Μουσική Βραδιά υπό το Φως των Κεριών – Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025 στις 21:00 το βράδυ

Next Post
Στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού μας Ωδείου η Μουσική Βραδιά υπό το Φως των Κεριών – Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025 στις 21:00 το βράδυ

Στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού μας Ωδείου η Μουσική Βραδιά υπό το Φως των Κεριών - Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025 στις 21:00 το βράδυ

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Συνελήφθησαν μία 36χρονη και ένας 30χρονος μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που δραστηριοποιούνται στις τηλεφωνικές απάτες, έχοντας το ρόλο του εισπράκτορα, στη Φλώρινα
  • Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης: Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2026
  • Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Ι.Ν Αγίας Γλυκερίας στη Βάρη για τη διάσωση των Γρεβενών από τον καταστροφικό σεισμό του 1995, ο Δήμαρχος Γρεβενών.
  • Επιτροπή Ειρήνης ΠΕ Κοζάνης: Όλοι και όλες στις πορείες Ειρήνης την Κυριακή 17/5
  • Π. Κουκουλόπουλος: «Ο επιτελικός αυταρχισμός είναι το πρόβλημα, όχι το Σύνταγμα»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  2. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  3. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
  4. Εκδήλωση για τη Μάχη της Οσνίτσανης - GreekHumans στο Δήμος Βοΐου: Η Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης της Οσνίτσανης στη Δαμασκηνιά. Φωτογραφίες
  5. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr