ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι 13 συλληφθέντες που κατηγορούνται για το νέο κύκλωμα της Κοζάνης
34χρονος σκαρφάλωσε στον 2ο όροφο πολυκατοικίας για να κλέψει 500 ευρώ από τη γιαγιά του
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
Μαμάτσειο: Λειτουργία Τακτικού Εξωτερικού Ιατρείου Μαστού, με τη Γιώτα Σασοπούλου
Λάζαρος Γκερεχτές: Συναντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής  Πέτρο Καμπούρη
STRANAFEST: Το φεστιβάλ στο φράγμα Περδίκκα. Πασχαλίδης, Ιωαννίδης, Βλάχος, Κούπες!!
Όλγα Μαρκογιαννάκη
Επίσκεψη του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στο Κέντρο Γυναικών Ίριδα στη Θεσσαλονίκη
Γρεβενά: Συλλαλητήριο κατοίκων και φορέων για τον ποταμό Βενέτικο
Ο απολογισμός της Έκθεσης «ΒΑΣΩ ΚΑΤΡΑΚΗ:ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ»
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ευρεία συνάντηση εργασίας για την πορεία των επενδύσεων στο πλαίσιο της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης και την ενίσχυση της συνεργασίας με την Περιφέρεια.

Κοινωνικός Τουρισμός: Όλα τα προγράμματα που «τρέχουν» – Οι προθεσμίες για τις αιτήσεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ και της Αγροτικής Εστίας, ενώ από σήμερα Δευτέρα αρχίζει και η αντίστοιχη διαδικασία για το κατασκηνωτικό του ΕΦΚΑ.

Από αυτές τις δράσεις θα ωφεληθούν περισσότεροι από 231.000 εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι και τα μέλη των οικογενειών τους.

Συγκεκριμένα, σήμερα αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για την κατασκηνωτική περίοδο 2019 όλων των εντασσόμενων πρώην φορέων στο Υπερταμείο.

Η περίοδος υποβολής για την πρώτη κατασκηνωτική περίοδο θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Από τη Δευτέρα 17 έως τις 28 Ιουνίου θα αρχίσει η αντίστοιχη διαδικασία για τη δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη κατασκηνωτική περίοδο.

Επίσης, την Παρασκευή 14 Ιουνίου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αιτήσεων για τον Κοινωνικό Τουρισμό του ΟΑΕΔ. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (oaed.gr).

Η επιδότηση ανέρχεται από 19,5 έως 26 ευρώ την ημέρα για ξενοδοχεία 1 έως 5 αστέρων, αντίστοιχα, από 14 έως 23,5 ευρώ για καταλύματα 1 έως 5 “κλειδιών”, στα 18 ευρώ την ημέρα για επιπλωμένα σπίτια και τα 9 ευρώ για οργανωμένες κατασκηνώσεις.

Τα ποσά προσαυξάνονται από 2 έως 10 ευρώ την ημέρα για διακοπές σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο και Κω.

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου ολοκληρώνεται και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων μέσω ΚΕΠ για τα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας 2019.

Συνολικά μέσω της Αγροτικής Εστίας θα υλοποιηθούν τα εξής προγράμματα:

1. Κοινωνικός Τουρισμός εξαήμερων διακοπών για 53.000 δικαιούχους (10/7/2019 έως 10/5/2020).

2. Ιαματικός Τουρισμός για 4.000 συνταξιούχους με 6ήμερες διακοπές και 5 απλές λούσεις (10/7/2019 έως 8/5/2020)

3. Τετραήμερες εκδρομές για 12.500 δικαιούχους (10/7/2019 έως 8/5/2020).

4. Παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα έως 16 ημερών για 1.500 παιδιά 6 έως 16 ετών (20/6/2019 έως 9/9/2019).

Επίσης, θα διατεθούν “επιταγές” για αγορές βιβλίων σε 150.000 δικαιούχους (30 ευρώ ανά βιβλίο) και θα δοθούν δωρεάν εισιτήρια θεάτρου σε 35.000 άτομα. Παράλληλα θα αρχίσει το πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων 1.000 ευρώ σε 1.000 πολύτεκνες μητέρες συνταξιούχους ή ασφαλισμένες ΕΦΚΑ- ΟΓΑ και η χορήγηση επιδομάτων 700 ευρώ σε 4.000 τρίτεκνες μητέρες συνταξιούχους ή ασφαλισμένες του π. ΟΓΑ.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια