Συνάντηση Γεωπάρκων UNESCO στον Πεντάλοφο Βοΐου με επίκεντρο την τέχνη της πέτρας
Σιάτιστα: Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση χορωδιών. Βίντεο και φωτογραφίες
Με τεσσάρα πέρασε ο Μακεδονικός Σιάτιστας, από τον Ατρόμητο
Έρχονται νέα μέτρα για τα ηλεκτρικά πατίνια – Υποχρεωτική ασφάλιση και πλήρης απαγόρευση σε ανηλίκους
Chios και Kythira Pass 2026: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για voucher διακοπών έως 300 ευρώ
παιδι
Που στοχεύουν οι καρκινογόνες «φωτοβολίδες» του Αδώνιδος
Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας φιλοξένησε σχολείο από τη Βουλγαρία με το Erasmus+
Κοζάνη: Συνελήφθη 51χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και καλλιέργεια δενδρυλλίου κάνναβης
Εντοπίστηκε σορός στο βουνό πάνω από το Πλατανόρευμα – Πιθανολογείται πως ανήκει στον 78χρονο που είχε εξαφανιστεί από το χωριό
Ακρινή,η (Ινέοβα)  Από το βιβλίο του Βασίλη Αποστόλου “Οικισμοί Δήμου Κοζάνης”

Κορονοϊός: Λήξη συναγερμού στις φυλακές Κορυδαλλού – Αρνητικός τελικά ο κρατούμενος

Αρνητικός στον κορονοϊό ήταν τελικά ο αλλοδαπός κρατούμενος της Β’ πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού που μεταφέρθηκε την Τρίτη στο νοσοκομείο αναφοράς «Σωτηρία».

Αρνητικός στον κορονοϊό Covid-19 είναι ο αλλοδαπός κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού Ι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα τόσο της δεύτερης, όσο και της τρίτης εξέτασης δείγματος για την ανίχνευση του ιού, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Σημειώνεται ότι χθες, Τρίτη 23/6/2020, η εξέταση του πρώτου δείγματος στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. Αθηνών, ήταν θετική και για το λόγο αυτό ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε σε ειδικό θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» για περαιτέρω εξετάσεις.

Άμεσα εφαρμόσθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού Ι σύμφωνα με τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. (καραντίνα κρατουμένων και προσωπικού, απολυμάνσεις, λήψη δειγμάτων για εξέταση κ.λπ.).

Με στρατηγικό σχεδιασμό στον τομέα της ενίσχυσης του επιπέδου της υγείας στα Καταστήματα Κράτησης, καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, τόσο κατά την περίοδο της καραντίνας, όσο και κατά τη σταδιακή άρση των μέτρων, ελήφθησαν έγκαιρα, συντονισμένα και αποτελεσματικά προληπτικά μέτρα προς τον σκοπό της αποφυγής επιβεβαιωμένου κρούσματος εντός των Φυλακών.

Πηγή:News247.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *