Παιδιά εντόπισαν νεκρό 70χρονο χωρίς τα ρούχα του στην άκρη του δρόμου
Δ.ΕΠ.Ε.ΠΟ.Κ. : Αλαζονεία, έπαρση και αποποίηση ευθυνών από τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη
Συνδυασμός «ΕΛΠΙΔΑ»: “Η Καστοριά σε αδιέξοδο : Αναζητώντας Όραμα και Στρατηγική Ανάπτυξης”
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας
Ντέρμπι Βοΐου για το κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης
Διαδραστικό λογοτεχνικό εργαστήριο στο πλαίσιο του 10ου Συμποσίου Λογοτεχνίας την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026
Δήμος Βοΐου: ΟΙΝΟέμβριος στη Σιάτιστα – Κρασί & καντάδες μιας άλλης εποχής!
5 θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε περισσότερο καθώς μεγαλώνετε
Καραμπίνα
ΕΟΠΥΥ ΓΙΑΤΡΟΣ

Κορονοϊός: Λήξη συναγερμού στις φυλακές Κορυδαλλού – Αρνητικός τελικά ο κρατούμενος

Αρνητικός στον κορονοϊό ήταν τελικά ο αλλοδαπός κρατούμενος της Β’ πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού που μεταφέρθηκε την Τρίτη στο νοσοκομείο αναφοράς «Σωτηρία».

Αρνητικός στον κορονοϊό Covid-19 είναι ο αλλοδαπός κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού Ι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα τόσο της δεύτερης, όσο και της τρίτης εξέτασης δείγματος για την ανίχνευση του ιού, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Σημειώνεται ότι χθες, Τρίτη 23/6/2020, η εξέταση του πρώτου δείγματος στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. Αθηνών, ήταν θετική και για το λόγο αυτό ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε σε ειδικό θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» για περαιτέρω εξετάσεις.

Άμεσα εφαρμόσθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού Ι σύμφωνα με τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. (καραντίνα κρατουμένων και προσωπικού, απολυμάνσεις, λήψη δειγμάτων για εξέταση κ.λπ.).

Με στρατηγικό σχεδιασμό στον τομέα της ενίσχυσης του επιπέδου της υγείας στα Καταστήματα Κράτησης, καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, τόσο κατά την περίοδο της καραντίνας, όσο και κατά τη σταδιακή άρση των μέτρων, ελήφθησαν έγκαιρα, συντονισμένα και αποτελεσματικά προληπτικά μέτρα προς τον σκοπό της αποφυγής επιβεβαιωμένου κρούσματος εντός των Φυλακών.

Πηγή:News247.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *