• Latest
κορονοιος, εξεταση

Κορονοϊός: Πόσα τεστ γίνονται καθημερινά στην Ελλάδα – Η αύξηση τους τελευταίους μήνες

30 Οκτωβρίου 2020
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: Προσυνεδριακός Διάλογος στην Κοζάνη: Η εναλλακτική – προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: Προσυνεδριακός Διάλογος στην Κοζάνη: Η εναλλακτική – προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης

27 Φεβρουαρίου 2026
Αρτηριακή Αγγειοπλαστική και Ενδοπρόθεση. Επιμελείται ο Γιώργος Ζιμπιλίδης, ΑγγειοΕπεμβατικός Ακτινολόγος

Τσοτύλι: Την Τρίτη 17/03/2026 θα δέχεται ο Ιατρός Ελευθεριάδης Νικόλαος Ειδικός Γαστρεντερολόγος

27 Φεβρουαρίου 2026
Σιάτιστα: Κάποτε ήταν δέντρο!! Το πήρε σβάρνα και πάρκαρε. Φωτογραφία

Σιάτιστα: Κάποτε ήταν δέντρο!! Το πήρε σβάρνα και πάρκαρε. Φωτογραφία

27 Φεβρουαρίου 2026
ΕΥΔΑΜ: Στοχευμένη στήριξη στις τοπικές επιχειρήσεις – Ενημερωτική περιοδεία για τη νέα Δράση Ενδυνάμωσης ΜμΕ σε Δυτική Μακεδονία και Μεγαλόπολη

ΕΥΔΑΜ: Στοχευμένη στήριξη στις τοπικές επιχειρήσεις – Ενημερωτική περιοδεία για τη νέα Δράση Ενδυνάμωσης ΜμΕ σε Δυτική Μακεδονία και Μεγαλόπολη

27 Φεβρουαρίου 2026
Αριστεία, έρευνα και φοιτητική δράση στο επίκεντρο της Τελετής Βραβεύσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Αριστεία, έρευνα και φοιτητική δράση στο επίκεντρο της Τελετής Βραβεύσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

27 Φεβρουαρίου 2026
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις σε σχολεία της Κοζάνης για τη Μετάβαση και την Πολιτιστική Ταυτότητα της Δυτικής Μακεδονίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις σε σχολεία της Κοζάνης για τη Μετάβαση και την Πολιτιστική Ταυτότητα της Δυτικής Μακεδονίας

27 Φεβρουαρίου 2026
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Οικονομικό Επιμελητήριο: Συλλυπητήρια για τον Κυριάκο Ανθίδη

27 Φεβρουαρίου 2026
Στο Δήμο Βοΐου δωρεάν για 20 χρόνια τμήμα του Κέντρου Υγείας Τσοτυλίου

Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου: Οι Ιατροί Ειδικότητας το Μάρτιο

27 Φεβρουαρίου 2026
Νεάπολη: Οι μαθητές κάνουν πορεία το Σάββατο για τα Τέμπη

Νεάπολη: Οι μαθητές κάνουν πορεία το Σάββατο για τα Τέμπη

27 Φεβρουαρίου 2026
ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ειδικό Ευχαριστήριο του Δήμου Γρεβενών για τη Στήριξη των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων.

27 Φεβρουαρίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

Ευχαριστήριο Δήμου Κοζάνης για την Κοζανίτικη Αποκριά 2026

27 Φεβρουαρίου 2026
Αδράνεια καταλογίζει στην Περιφερειακή Αρχή ο Γιώργος Κασαπίδης

Γ. Κασαπίδης: Κατάθεση ερώτησης για το σχεδιασμό και τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, των δύο χρόνων της Περιφερειακής αρχής.

27 Φεβρουαρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Πόσα τεστ γίνονται καθημερινά στην Ελλάδα – Η αύξηση τους τελευταίους μήνες

sierafm by sierafm
30 Οκτωβρίου 2020
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
κορονοιος, εξεταση
0
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ραγδαία αύξηση παρουσιάζουν τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, την ίδια ώρα όμως κατακόρυφη αύξηση καταγράφεται και στα τεστ που πραγματοποιούνται καθημερινά. Εκτός από τον απόλυτο αριθμό κρουσμάτων, ο αριθμός των ελέγχων που γίνονται για να εντοπιστεί ένα κρούσμα, αποτελεί έναν σημαντικό δείκτη για να αποτυπωθεί η επιδημιολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάθε χώρα μια δεδομένη στιγμή και η διασπορά του ιού στην κοινότητα, αλλά και ένα αξιόπιστο μέτρο σύγκρισης για την εξέλιξη της πανδημίας με το πέρασμα του χρόνου.

Τις τελευταίες ημέρες έχει αυξηθεί κατά πολύ ο αριθμός των τεστ που διενεργούνται καθημερινά τόσο στοχευμένα, όσο και από συνεργεία του ΕΟΔΥ σε πλατείες και άλλους δημόσιους χώρους. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο την Τετάρτη, οπότε και καταγράφηκαν 1547 κρούσματα, έγιναν περίπου 25.000 τεστ. Ακολουθούν τα στοιχεία από τις εκθέσεις του ΕΟΔΥ για την τελευταία εβδομάδα. Αν αφαιρέσει κανείς από τον αριθμό των δειγμάτων που έχουν ελεγχθεί συνολικά (από την αρχή της πανδημίας), τον αντίστοιχο αριθμό της προηγούμενης μέρας, διαπιστώνει πόσα τεστ γίνονται σε ημερήσια βάση.

-24/10 935 κρούσματα, είχαν ελεγχθεί συνολικά 1.649.561 κλινικά δείγματα, ενώ από Μονάδες Υγείας και Κλιμάκια του ΕΟΔΥ που διενεργούν ελέγχους Rapid Ag είχαν ελεγχθεί 50.846 δείγματα.

-25/10 790 κρούσματα, Μέχρι τότε είχαν ελεγχθεί συνολικά 1.666.151 κλινικά δείγματα, ενώ από Μονάδες Υγείας και Κλιμάκια του ΕΟΔΥ που διενεργούν ελέγχους Rapid Ag είχαν ελεγχθεί 52892 δείγματα.

-26/10 715 κρούσματα, Μέχρι τότε είχαν ελεγχθεί συνολικά 1.678.129 κλινικά δείγματα, ενώ από Μονάδες Υγείας και Κλιμάκια του ΕΟΔΥ που διενεργούν ελέγχους Rapid Ag είχαν ελεγχθεί 54.707 δείγματα.

27/10 1.259 κρούσματα. Μέχρι τότε είχαν ελεγχθεί συνολικά 1.698.327 κλινικά δείγματα, ενώ από Μονάδες Υγείας και Κλιμάκια του ΕΟΔΥ που διενεργούν ελέγχους Rapid Ag είχαν ελεγχθεί 57.656 δείγματα.

28/10 1.547 κρούσματα. Μέχρι τότε είχαν ελεγχθεί συνολικά 1.718.450 κλινικά δείγματα, ενώ από Μονάδες Υγείας και Κλιμάκια του ΕΟΔΥ που διενεργούν ελέγχους Rapid Ag είχαν ελεγχθεί 61.784 δείγματα.

29/10 1211 κρούσματα. Μέχρι χθες είχαν ελεγχθεί συνολικά 1.730.529 κλινικά δείγματα, ενώ από Μονάδες Υγείας και Κλιμάκια του ΕΟΔΥ που διενεργούν ελέγχους Rapid Ag είχαν ελεγχθεί 62.678 δείγματα.

Το enikos.gr συγκέντρωσε και παρουσιάζει επίσης τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στις εκθέσεις του Παρατηρητηρίου COVID-19 σχετικά με τον αριθμό των τεστ που πραγματοποιούνται. Στις εκθέσεις επισημαίνεται ότι τα αυξημένα κρούσματα που καταγράφονται ως ένα βαθμό και στον αυξημένο αριθμό των τεστ που πραγματοποιούνται. Σημειώνεται ότι από τον Οκτώβριο, ανακοινώνονται και τα Rapid test που γίνονται στον πληθυσμό καθημερινά.

20η έκθεση Προόδου Παρατηρητηρίου (περίοδος 15-21 Οκτωβρίου): Ο κυλιόμενος μέσος όρος των τεστ ανά ημέρα αυξήθηκε σε 17.051. Παράλληλα, την περίοδο αυτή διενεργήθηκαν συνολικά 13.346 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντισωμάτων (Rapid Ag).

19η έκθεση Προόδου Παρατηρητηρίου (περίοδος 8-14 Οκτωβρίου): Ο κυλιόμενος μέσος όρος των τεστ ανά ημέρα διαμορφώθηκε σε 12.903. Παράλληλα, διενεργήθηκαν συνολικά 9.836 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντισωμάτων (Rapid Ag).

18η έκθεση Προόδου Παρατηρητηρίου (Περίοδος 1 – 7 Οκτωβρίου): Ο κυλιόμενος μέσος όρος των τεστ ανά ημέρα διαμορφώθηκε σε 10.212. Παράλληλα, διενεργήθηκαν συνολικά 15.252 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντισωμάτων (Rapid Ag).

17η έκθεση Προόδου Παρατηρητηρίου (Περίοδος 24 – 30 Σεπτεμβρίου): Ο κυλιόμενος μέσος όρος των τεστ ανά ημέρα διαμορφώθηκε σε 10.617.

16η έκθεση Προόδου Παρατηρητηρίου (Περίοδος 17 – 23 Σεπτεμβρίου): Ο κυλιόμενος μέσος όρος των τεστ ανά ημέρα διαμορφώθηκε σε 10.762.

15η έκθεση Προόδου Παρατηρητηρίου (Περίοδος 11 – 16 Σεπτεμβρίου): Ο κυλιόμενος μέσος όρος των τεστ ανά ημέρα διαμορφώθηκε σε 13.085 .

14η έκθεση Προόδου Παρατηρητηρίου (Περίοδος 3 – 10 Σεπτεμβρίου): Ο κυλιόμενος μέσος όρος των τεστ ανά ημέρα διαμορφώθηκε σε 12.834.

13η έκθεση Προόδου Παρατηρητηρίου (Περίοδος 27 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου): Ο κυλιόμενος μέσος όρος των τεστ ανά ημέρα διαμορφώθηκε σε 13.400. 12η 12η έκθεση Προόδου Παρατηρητηρίου (Περίοδος 20 έως 26 Αυγούστου): Μεσοσταθμικά, μέχρι την ημέρα δημοσίευσης της έκθεσης, τον Αύγουστο διενεργήθηκαν 18.740 τεστ ανά ημέρα, αριθμός αυξημένος σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση (13.910). Το γεγονός αυτό σχετιζόταν με το αυξημένο πλήθος δειγματοληπτικών ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, όσο και με στοχευμένους ελέγχους σε διάφορες περιοχές της επικράτειας.

11η έκθεση Προόδου Παρατηρητηρίου (Περίοδος 5 έως 20 Αυγούστου): Το πλήθος των τεστ ανά χίλιους κατοίκους αυξήθηκε περαιτέρω σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες και έφτασε να είναι μεγαλύτερο έως 10 φορές σε σύγκριση με την άνοιξη του 2020. Μεσοσταθμικά, μέχρι την ημέρα δημοσίευσης της έκθεσης, τον Αύγουστο διενεργήθηκαν 13.910 τεστ ανά ημέρα, αριθμός αυξημένος σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, κάτι που σχετιζόταν και με τον αυξημένο αριθμό δειγματοληπτικών ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

10η έκθεση Προόδου Παρατηρητηρίου (Περίοδος 15 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου): Το πλήθος των τεστ ανά χίλιους κατοίκους αυξήθηκε περαιτέρω σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Μεσοσταθμικά, διενεργήθηκαν τον Ιούλιο, μέχρι την ημέρα δημοσίευσης της έκθεσης, κατά μέσο όρο 12.393 τεστ ανά ημέρα, αριθμός αυξημένος κατά 7.393 σε σχέση με την προηγούμενο μήνα και οδηγούμενος από την ανάγκη για αυξημένο πλήθος δειγματοληπτικών ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

9η έκθεση Προόδου Παρατηρητηρίου (Περίοδος 8 έως 15 Ιουλίου): Το πλήθος των τεστ ανά χίλιους κατοίκους αυξήθηκε περαιτέρω σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, από 33 σε 37. Μεσοσταθμικά διενεργήθηκαν τον Ιούλιο, μέχρι την ημέρα δημοσίευσης της έκθεσης, κατά μέσο όρο 5.000 τεστ ανά ημέρα, αριθμός αυξημένος κατά 1.000 σε σχέση με την προηγούμενο μήνα και οδηγούμενος από την ανάγκη για αυξημένο πλήθος δειγματοληπτικών ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

8η έκθεση Προόδου Παρατηρητηρίου: (Περίοδος 1 έως 8 Ιουλίου): Το πλήθος των τεστ ανά χίλιους κατοίκους αυξήθηκε περαιτέρω σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, από 29,59 σε 33,49. Μεσοσταθμικά διενεργήθηκαν κατά μέσο όρο 4.850 τεστ ανά ημέρα, αριθμός εξαιρετικά αυξημένος σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση και οδηγούμενος από την ανάγκη για αυξημένο πλήθος δειγματοληπτικών ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

7η έκθεση Προόδου Παρατηρητηρίου (Περίοδος 25 έως 30 Ιουνίου): Το πλήθος των τεστ ανά χίλιους κατοίκους αυξήθηκε περαιτέρω σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, από 27,44 σε 29,59. Μεσοσταθμικά διενεργήθηκαν κατά μέσο όρο 3900 τεστ ανά ημέρα, αριθμός ελαφρά μειωμένος σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση.

6η έκθεση Προόδου Παρατηρητηρίου (Περίοδος 17 έως 25 Ιουνίου): Το πλήθος των τεστ ανά χίλιους κατοίκους αυξήθηκε περαιτέρω σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, από 24,45 σε 27,44. Μεσοσταθμικά διενεργήθηκαν κατά μέσο όρο 4.500 τεστ ανά ημέρα, αριθμός αυξημένος κατά 1.000 τεστ σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση.

5η έκθεση κυβερνητικής επιτροπής (Περίοδος 11 έως 17 Ιουνίου): Το πλήθος των τεστ ανά χίλιους κατοίκους αυξήθηκε περαιτέρω σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, από 22,23 σε 24,45. Για το μεσοδιάστημα μεταξύ τέταρτης και πέμπτης έκθεσης προόδου στην Ελλάδα διενεργήθηκαν 150 τεστ ανά θετικό κρούσμα και εκατομμύριο κατοίκους, όταν π.χ. στην Αυστρία, τη Τσεχία και το Βέλγιο τα αντίστοιχα νούμερα πλησίασαν το 193, 60 και 75. Η διασπορά στην Ελλάδα ήταν 2,32 κρούσματα ανά εκατομμύριο κατοίκους, στην Αυστρία 2,7, στη Τσεχία 5,28 και στο Βέλγιο 9,9.

4η έκθεση κυβερνητικής επιτροπής (Περίοδος 3 έως 11 Ιουνίου): Η αύξηση στο πλήθος των διενεργούμενων τεστ αποτυπωνόταν και στον κυλιόμενο μέσο όρο 7 ημερών ο οποίος σε σχέση με την τρίτη έκθεση προόδου ήταν αυξημένος κατά 1000 τεστ και διαμορφώθηκα στα 4.000 ανά ημέρα. Το πλήθος των τεστ ανά χίλιους κατοίκους αυξήθηκε περαιτέρω σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, από 17,51 σε 22,23. Για το μεσοδιάστημα μεταξύ τρίτης και τέταρτης έκθεσης προόδου στην Ελλάδα διενεργούνταν 350 τεστ ανά θετικό κρούσμα και εκατομμύριο κατοίκους, όταν π.χ. στην Αυστρία, τη Τσεχία και το Βέλγιο τα αντίστοιχα νούμερα πλησίασαν το 197, 75 και 62. Η διασπορά στην Ελλάδα είναι 1,81 κρούσματα ανά εκατομμύριο κατοίκους, στην Αυστρία 3,58, στη Τσεχία 5,27 και στο Βέλγιο 10,24.

3η έκθεση κυβερνητικής επιτροπής (Περίοδος 27 Μάϊου έως 3 Ιουνίου): Παγιώθηκε ο αριθμός ημερησίων τεστ περί τις 3.000 ως κυλιόμενος μέσος όρος 7 ημερών. Το πλήθος των τεστ ανά χίλιους κατοίκους αυξήθηκε περαιτέρω σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, από 14,87 σε 17,51. Για το μεσοδιάστημα μεταξύ δεύτερης και τρίτης έκθεσης προόδου στην Ελλάδα διενεργούνταν 513,73 τεστ ανά θετικό κρούσμα, όταν π.χ. στην Αυστρία το αντίστοιχο νούμερο πλησίασε το 228,3,48, με τη διασπορά να ισοδυναμεί με 0,53 κρούσματα και 3,22 θετικά κρούσματα ανά ημέρα και ανά εκατομμύριο κατοίκους αντίστοιχα.

2η έκθεση κυβερνητικής επιτροπής (Περίοδος 20 έως 27 Μάϊου): O αριθμός ημερησίων τεστ ήταν περί τις 3,000 ως κυλιόμενος μέσος όρος 7 ημερών. Το πλήθος των τεστ ανά χίλιους κατοίκους αυξήθηκε σημαντικά σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, από 13,04 σε 14,87. Στην Ελλάδα διενεργούνταν 530,73 τεστ ανά θετικό κρούσμα (στοιχεία 25.05), όταν π.χ. στην Αυστρία το αντίστοιχο νούμερο είναι 138,48, με τη διασπορά να ισοδυναμεί με 0,6 κρούσματα και 4,52 θετικά κρούσματα ανά ημέρα και ανά εκατομμύριο κατοίκους αντίστοιχα.

Πηγή:enikos.gr

Tags: ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ
Previous Post

Μητέρες ανηλίκων: Ποιες βγαίνουν στη σύνταξη πριν από τα 62

Next Post

Κορονοϊός: Μάχη για να αποφευχθεί το γενικό lockdown – Τα μέτρα που έχει στα χέρια του ο Πρωθυπουργός

Next Post
μασκα

Κορονοϊός: Μάχη για να αποφευχθεί το γενικό lockdown - Τα μέτρα που έχει στα χέρια του ο Πρωθυπουργός

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: Προσυνεδριακός Διάλογος στην Κοζάνη: Η εναλλακτική – προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης
  • Τσοτύλι: Την Τρίτη 17/03/2026 θα δέχεται ο Ιατρός Ελευθεριάδης Νικόλαος Ειδικός Γαστρεντερολόγος
  • Σιάτιστα: Κάποτε ήταν δέντρο!! Το πήρε σβάρνα και πάρκαρε. Φωτογραφία
  • ΕΥΔΑΜ: Στοχευμένη στήριξη στις τοπικές επιχειρήσεις – Ενημερωτική περιοδεία για τη νέα Δράση Ενδυνάμωσης ΜμΕ σε Δυτική Μακεδονία και Μεγαλόπολη
  • Αριστεία, έρευνα και φοιτητική δράση στο επίκεντρο της Τελετής Βραβεύσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Πρόσφατα σχόλια

  1. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
  2. Εκδήλωση για τη Μάχη της Οσνίτσανης - GreekHumans στο Δήμος Βοΐου: Η Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης της Οσνίτσανης στη Δαμασκηνιά. Φωτογραφίες
  3. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  4. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  5. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

νεα casino για ελληνες παικτες

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr