Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Η Σιάτιστα. Ευχαριστήριο
Ευχαριστήρια Επιστολή και Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΜΔΥΔΑΣ Δυτικής Μακεδονίας – Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας  συνολικά και ανά περιφερειακή ενότητα
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η απάντηση Φλωρίδη για τη δομή φιλοξενίας ανηλίκων της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Κοζάνης και την επαναλειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας
Όλγα Μαρκογιαννάκη
Άγιος Δημήτριος
Σιάτιστα: Μόνιμα στο Ναό Αγίου Δημητρίου λείψανα του Αγίου
Βέττα Καλλιόπη
Ολοκλήρωση του έργου με τίτλο «Συνδυασμένη αξιοποίηση αποβλήτων ελαιοτριβείου και χοιροτροφείου για την παραγωγή οργανικού λιπάσματος υψηλής ποιότητας»
Νικόλαος Λυσσαρίδης
«Χρήσιμες Συμβουλές για το gov.gr» Πρώτος Ψηφιακός Οδηγός από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Μνημόνιο Κατανόησης και Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας

Κορονοϊός: Φυλάκιση 12 μηνών για ιδιοκτήτη καφέ-μπαρ που άνοιξε το μαγαζί του

Σε φυλάκιση 12 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ιδιοκτήτης καφέ-μπαρ στην Ανατολική Θεσσαλονίκη για παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό.

Πρόκειται για 57χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή, όταν σε αστυνομικό έλεγχο «εντοπίστηκαν δυο πελάτες στο εσωτερικό του μαγαζιού», όπως ανέφερε αστυνομικός, καταθέτοντας από το βήμα του μάρτυρα. Απολογούμενος, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι επρόκειτο για φίλους του και ότι το κατάστημα ήταν κλειστό. Το μονομελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης που δίκασε την υπόθεση με την αυτόφωρη διαδικασία δεν δέχθηκε, ωστόσο, τους ισχυρισμούς του και τον έκρινε ένοχο.

Αυτή ήταν η πρώτη καταδίκη δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης για υπόθεση παραβίασης των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Πηγή:Reader.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *