• Latest

Λάζαρος Μαλούτας: Επιστροφή στην Εξωστρέφεια με Διεκδίκηση- Αξιοπιστία λόγων και έργων

15 Απριλίου 2019
Προσωπικός Αριθμός… από κούνια: Σκοπός να αποδίδεται από τη γέννηση – Ποια λάθη θα μπορείτε να διορθώσετε από 3 Ιουνίου

Προσωπικός αριθμός: «Κλείνει» η πλατφόρμα, τι θα γίνει αν δεν βγάλετε

3 Νοεμβρίου 2025
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

Συνεχίζονται οι τροχονομικοί έλεγχοι για τη «Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους», σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας  

3 Νοεμβρίου 2025
Ψηφιακή κάρτα εργασίας

Ψηφιακή Κάρτα: Υποχρεωτική από σήμερα σε επιπλέον 80.000 επιχειρήσεις

3 Νοεμβρίου 2025
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΕΛΗ

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Πότε θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα myCAR

3 Νοεμβρίου 2025
καιρος βροχη

Καιρός: «Αλλάζει» το σκηνικό με κρύο, βροχές και καταιγίδες

3 Νοεμβρίου 2025
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι για την προστασία των ανηλίκων από την κατανάλωση αλκοόλ από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης

3 Νοεμβρίου 2025
ΑΡΣΙΣ

ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Δωρεάν μαθήματα ελληνικής γλώσσας, ιστορίας και πολιτισμού για ενήλικες

3 Νοεμβρίου 2025
Οι μαθητές του Γυμνασίου Σιάτιστας στα εγκαίνια της νέας Πλατείας 

Οι μαθητές του Γυμνασίου Σιάτιστας στα εγκαίνια της νέας Πλατείας 

3 Νοεμβρίου 2025
Ημερίδα με θέμα “Συνεργασίες και Συνέργειες στη Δυτική Μακεδονία”

Ημερίδα με θέμα “Συνεργασίες και Συνέργειες στη Δυτική Μακεδονία”

3 Νοεμβρίου 2025
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Όχι στο κλείσιμο της “Εγνατία Οδός Α.Ε.” – Δεύτερη Ερώτηση στη Βουλή για να αποτραπεί το λουκέτο» 

3 Νοεμβρίου 2025
Έγιναν οι εκλογές στον Αιμοδοτικό Σύλλογο Σιάτιστας ” Ο Άγιος Παντελεήμων”

Έγιναν οι εκλογές στον Αιμοδοτικό Σύλλογο Σιάτιστας ” Ο Άγιος Παντελεήμων”

2 Νοεμβρίου 2025
Γέφυρα Ζωής: Διήμερο Αιμοδοσίας στο ΑΕΙ

Γέφυρα Ζωής: Διήμερο Αιμοδοσίας στο ΑΕΙ

2 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάζαρος Μαλούτας: Επιστροφή στην Εξωστρέφεια με Διεκδίκηση- Αξιοπιστία λόγων και έργων

sierafm by sierafm
15 Απριλίου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Να μην δώσουμε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε. Αυτό τόνισε ένας εκ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού Ενότητα του Λάζαρου Μαλούτα, λέγοντας χαρακτηριστικά “ακούν οι πολίτες τόσα χρόνια τόσα για την παραλίμνια περιοχή από πολλούς και κανείς δεν πιστεύει πλέον τίποτε”. Αυτό ειπώθηκε μεταξύ πολλών άλλων σύμφωνα με πληροφορίες μας στην κλειστή συνάντηση που έγινε με τους υποψήφιους του Λάζαρου Μαλούτα στο εκλογικό κέντρο επί της οδού Τσόντζα 6.

Παλαιοί αλλά και ιδιαίτερα  πολλοί οι νέοι υποψήφιοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι άνω του 80% ο συνδυασμός έχει νέες υποψηφιότητες. Κυριαρχούν επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες, υπάλληλοι. Άνθρωποι της αγοράς,  που αγωνίζονται καθημερινά  μέσα στην κρίση.

«Θέλουμε συλλογικότητα και διαφορετικές φωνές μέσα στον συνδυασμό. Θέλουμε πλούτο υλοποιήσιμων ιδεών που εντάσσουμε στις βασικές κατευθύνσεις του προγράμματός μας. Μας ενδιαφέρει  ό,τι έχει να πει ο κάθε ένας για τον τόπο.Ο τόπος μας συρρικνώνεται πληθυσμιακά και οικονομικά. Δεν φταίει μόνο η πολυετής κρίση αλλά ιδιαίτερα εδώ είναι δραστική η μείωση της ηλεκτροπαραγωγής που για μας ήταν ότι η θάλασσα για τα νησιά, αφορά όλους εργαζόμενους επαγγελματίες, υπαλλήλους ιδιωτικούς και δημόσιους γιατί όλοι έχουν ανάγκες και υποχρεώσεις. Σχεδόν όλοι έχουμε ένα σπίτι, ένα μαγαζί, μια επιχείρηση που η αξία του, η βιωσιμότητά του απειλείται», τόνισε ο Λάζαρος Μαλούτας.

Αναφέρθηκε στα όσα μπορεί να βασιστεί ο τόπος μας για να αξιοποιηθούν και να συνεισφέρουν στο τοπικό εισόδημα. Έτσι θα γίνουμε τόπος προορισμού. Δεν είναι μόνο όσα ήδη ξέρουμε και γύρω από αυτά κάναμε έργο που το γνωρίζουν όλοι, έστω κι αν το οικειοποιείται η νυν δημοτική αρχή.  Είναι και οι νέοι στόχοι, όπως η αξιοποίηση της νέας φάσης του Πανεπιστημίου μας, σε συνδυασμό με τη δημιουργία κοιτίδων έρευνας στο χώρο των Κοίλων.

Πρωτίστως όμως  πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας  για αναβάθμιση των υγειονομικών υπηρεσιών που παρέχονται στους πολίτες. Είμαστε η μόνη  Περιφέρεια,  μαζί με το Αιγαίο,  που δεν έχει  Ιατρική πανεπιστημιακή σχολή. Απαιτείται, για το σκοπό αυτό, μια τομή, μια ριζική αναθεώρηση του υφιστάμενου σχεδιασμού.

Δεν μπορεί φυσικά να τα κάνει όλα ο Δήμος. Χρειάζεται όμως να αναδείξουμε τους στόχους που θέλουμε να υλοποιηθούν. Όχι με τυφλή διεκδίκηση. Χρειάζεται σχέδιο, μελέτη, πρόταση, εύρεση χρηματοδότησης.

Έχουμε μακράν την καλύτερη ομάδα. Αυτό μας δίνει μεγάλη αισιοδοξία για πρωτιά στις εκλογές. Όλη η ομάδα, σύμβουλοι και μη, θα αξιοποιηθούν στους πολλούς ρόλους που έχει η τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Λάζαρος Μαλούτας τόνισε ότι μέσω των μελλοντικών προγραμμάτων, όπως του ΕΣΠΑ, θα κάνουμε όσα είμαστε ώριμοι να κάνουμε.

Ο ρόλος του Δήμου πρέπει να είναι κυρίως αναπτυξιακός, με γραφείο διαμεσολάβησης. Στηρίζοντας   κάθε επιχειρηματική πρωτοβουλία  με νέες υποδομές αν χρειαστούν,  στηρίζοντας τους ανθρώπους που αναλαμβάνουν   επιχειρηματικό ρίσκο.

Παράλληλα, η καθημερινότητα των πολιτών αποτελεί πρώτιστο μέλημα για τη νέα μας Δημοτική Αρχή. Θέλουμε να δώσουμε τέλος στην αδράνεια του Δήμου. Η δική μας Δημοτική Αρχή έκανε τις υποδομές. Τώρα, πατώντας πάνω σε αυτά, θέτουμε νέους στόχους. Είναι αυτονόητο σήμερα ότι και στο τελευταίο οικόπεδο στην πόλη φτάνει δίκτυο για φως, νερό, τηλέφωνο, τηλεθέρμανση- πράγματα που δεν ήταν αυτονόητα στο παρελθόν. Είναι αυτονόητα για πόλεις της Βόρειας ή Κεντρικής Ευρώπης, αλλά για την Ελλάδα είμαστε πολύ πιο μπροστά σε υποδομές από πολλές πόλεις. Ο νέος εκλογικός νόμος μας οδηγεί μετά τις εκλογές να επιτύχουμε διευρυμένη πλειοψηφία μέσω συνεργασιών για το καλό του τόπου μας.

Τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Λάζαρου Μαλούτα θα γίνουν την Πέμπτη στις 18 Απριλίου στις 8:00 το βράδυ.

Previous Post

Πότε το παιδί χρειάζεται εργοθεραπεία: 10 σημάδια μέσα στην τάξη

Next Post

Κεραυνός προκάλεσε φωτιά στο σπίτι του την ώρα που κοιμόταν

Next Post
καταιγιδα κεραυνος ΚΑΙΡΟΣ

Κεραυνός προκάλεσε φωτιά στο σπίτι του την ώρα που κοιμόταν

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Προσωπικός αριθμός: «Κλείνει» η πλατφόρμα, τι θα γίνει αν δεν βγάλετε
  • Συνεχίζονται οι τροχονομικοί έλεγχοι για τη «Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους», σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας  
  • Ψηφιακή Κάρτα: Υποχρεωτική από σήμερα σε επιπλέον 80.000 επιχειρήσεις
  • Τέλη κυκλοφορίας 2026: Πότε θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα myCAR
  • Καιρός: «Αλλάζει» το σκηνικό με κρύο, βροχές και καταιγίδες

Πρόσφατα σχόλια

  1. Τυρνα Μπινου Ελενη Οδοντιατρος Αριδαι Ν.Πελλας στο Το πρόγραμμα εορτασμού στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αυγερινού
  2. Τυρνα Μπινου Ελενη Οδοντιατρος Αριδαι Ν.Πελλας στο Σιάτιστα: Έφυγε από τη ζωή ο Λαογράφος Γεώργιος Μπόντας
  3. Chris στο Σιάτιστα: Έφυγε από τη ζωή ο Λαογράφος Γεώργιος Μπόντας
  4. Παύλος στο Τσοτύλι: Η απάντηση για την παιδική χαρά
  5. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr