• Latest

Λάζαρος Μαλούτας: Επιστροφή στην Εξωστρέφεια με Διεκδίκηση- Αξιοπιστία λόγων και έργων

15 Απριλίου 2019
Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Δήμος Κοζάνης: Η νέα σύνθεση του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης και της Δημοτικής Επιτροπής για τη δεύτερη θητεία της αυτοδιοικητικής περιόδου (2024-2028)

13 Ιουλίου 2026
Το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας – Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

13 Ιουλίου 2026
ΕΥΔΑΜ:  Ξεκινούν οι εκδηλώσεις για τις νέες δράσεις ενίσχυσης μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων στις Ηπειρωτικές Περιοχές Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

ΕΥΔΑΜ:  Ξεκινούν οι εκδηλώσεις για τις νέες δράσεις ενίσχυσης μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων στις Ηπειρωτικές Περιοχές Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

13 Ιουλίου 2026
Αιχμηρή συνέντευξη του Προέδρου του Σπάρτακου στο radiome.gr

Video με την ομιλία του Προέδρου του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στο Συλλαλητήριο της 9ης Ιουλίου

13 Ιουλίου 2026
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

Συνεχίζονται οι τροχονομικοί έλεγχοι για τη «Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους», σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας -254- τροχονομικοί έλεγχοι

13 Ιουλίου 2026
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Πτολεμαΐδα: Άγουροι κλέφτες στη φάκα της Αστυνομίας

13 Ιουλίου 2026
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, διακοπή υδροδότησης και αρρυθμίες σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης

ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στη Γαλατινή λόγω βλάβης

13 Ιουλίου 2026
Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό της Marfin το 2010 με τους τρεις νεκρούς -Αναζητείται μια γυναίκα που ζει στο εξωτερικό

Συνελήφθη στην Αγγλία η 46χρονη για τον εμπρησμό της Marfin το 2010

13 Ιουλίου 2026

5 τροφές με περισσότερο μαγνήσιο από μια μπανάνα

13 Ιουλίου 2026
ΚΑΥΣΙΜΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Καύσιμα: Πώς θα εφαρμοστεί η έκπτωση 10 λεπτών στη βενζίνη και 5 λεπτών στο ντίζελ

13 Ιουλίου 2026
Μοναχός πήδηξε από το εν κινήσει ασθενοφόρο!

Νεκρό τρίχρονο παιδί μετά από πτώση από μπαλκόνι ξενοδοχείου

13 Ιουλίου 2026
βια, κακοποιηση

27χρονος μποξέρ πήρε το πρώτο αεροπλάνο από τη Γερμανία και ήρθε και ξυλοκόπησε την πρώην του – Την έστειλε στο νοσοκομείο

13 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάζαρος Μαλούτας: Επιστροφή στην Εξωστρέφεια με Διεκδίκηση- Αξιοπιστία λόγων και έργων

sierafm by sierafm
15 Απριλίου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
1
SHARES
10
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Να μην δώσουμε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε. Αυτό τόνισε ένας εκ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού Ενότητα του Λάζαρου Μαλούτα, λέγοντας χαρακτηριστικά “ακούν οι πολίτες τόσα χρόνια τόσα για την παραλίμνια περιοχή από πολλούς και κανείς δεν πιστεύει πλέον τίποτε”. Αυτό ειπώθηκε μεταξύ πολλών άλλων σύμφωνα με πληροφορίες μας στην κλειστή συνάντηση που έγινε με τους υποψήφιους του Λάζαρου Μαλούτα στο εκλογικό κέντρο επί της οδού Τσόντζα 6.

Παλαιοί αλλά και ιδιαίτερα  πολλοί οι νέοι υποψήφιοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι άνω του 80% ο συνδυασμός έχει νέες υποψηφιότητες. Κυριαρχούν επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες, υπάλληλοι. Άνθρωποι της αγοράς,  που αγωνίζονται καθημερινά  μέσα στην κρίση.

«Θέλουμε συλλογικότητα και διαφορετικές φωνές μέσα στον συνδυασμό. Θέλουμε πλούτο υλοποιήσιμων ιδεών που εντάσσουμε στις βασικές κατευθύνσεις του προγράμματός μας. Μας ενδιαφέρει  ό,τι έχει να πει ο κάθε ένας για τον τόπο.Ο τόπος μας συρρικνώνεται πληθυσμιακά και οικονομικά. Δεν φταίει μόνο η πολυετής κρίση αλλά ιδιαίτερα εδώ είναι δραστική η μείωση της ηλεκτροπαραγωγής που για μας ήταν ότι η θάλασσα για τα νησιά, αφορά όλους εργαζόμενους επαγγελματίες, υπαλλήλους ιδιωτικούς και δημόσιους γιατί όλοι έχουν ανάγκες και υποχρεώσεις. Σχεδόν όλοι έχουμε ένα σπίτι, ένα μαγαζί, μια επιχείρηση που η αξία του, η βιωσιμότητά του απειλείται», τόνισε ο Λάζαρος Μαλούτας.

Αναφέρθηκε στα όσα μπορεί να βασιστεί ο τόπος μας για να αξιοποιηθούν και να συνεισφέρουν στο τοπικό εισόδημα. Έτσι θα γίνουμε τόπος προορισμού. Δεν είναι μόνο όσα ήδη ξέρουμε και γύρω από αυτά κάναμε έργο που το γνωρίζουν όλοι, έστω κι αν το οικειοποιείται η νυν δημοτική αρχή.  Είναι και οι νέοι στόχοι, όπως η αξιοποίηση της νέας φάσης του Πανεπιστημίου μας, σε συνδυασμό με τη δημιουργία κοιτίδων έρευνας στο χώρο των Κοίλων.

Πρωτίστως όμως  πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας  για αναβάθμιση των υγειονομικών υπηρεσιών που παρέχονται στους πολίτες. Είμαστε η μόνη  Περιφέρεια,  μαζί με το Αιγαίο,  που δεν έχει  Ιατρική πανεπιστημιακή σχολή. Απαιτείται, για το σκοπό αυτό, μια τομή, μια ριζική αναθεώρηση του υφιστάμενου σχεδιασμού.

Δεν μπορεί φυσικά να τα κάνει όλα ο Δήμος. Χρειάζεται όμως να αναδείξουμε τους στόχους που θέλουμε να υλοποιηθούν. Όχι με τυφλή διεκδίκηση. Χρειάζεται σχέδιο, μελέτη, πρόταση, εύρεση χρηματοδότησης.

Έχουμε μακράν την καλύτερη ομάδα. Αυτό μας δίνει μεγάλη αισιοδοξία για πρωτιά στις εκλογές. Όλη η ομάδα, σύμβουλοι και μη, θα αξιοποιηθούν στους πολλούς ρόλους που έχει η τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Λάζαρος Μαλούτας τόνισε ότι μέσω των μελλοντικών προγραμμάτων, όπως του ΕΣΠΑ, θα κάνουμε όσα είμαστε ώριμοι να κάνουμε.

Ο ρόλος του Δήμου πρέπει να είναι κυρίως αναπτυξιακός, με γραφείο διαμεσολάβησης. Στηρίζοντας   κάθε επιχειρηματική πρωτοβουλία  με νέες υποδομές αν χρειαστούν,  στηρίζοντας τους ανθρώπους που αναλαμβάνουν   επιχειρηματικό ρίσκο.

Παράλληλα, η καθημερινότητα των πολιτών αποτελεί πρώτιστο μέλημα για τη νέα μας Δημοτική Αρχή. Θέλουμε να δώσουμε τέλος στην αδράνεια του Δήμου. Η δική μας Δημοτική Αρχή έκανε τις υποδομές. Τώρα, πατώντας πάνω σε αυτά, θέτουμε νέους στόχους. Είναι αυτονόητο σήμερα ότι και στο τελευταίο οικόπεδο στην πόλη φτάνει δίκτυο για φως, νερό, τηλέφωνο, τηλεθέρμανση- πράγματα που δεν ήταν αυτονόητα στο παρελθόν. Είναι αυτονόητα για πόλεις της Βόρειας ή Κεντρικής Ευρώπης, αλλά για την Ελλάδα είμαστε πολύ πιο μπροστά σε υποδομές από πολλές πόλεις. Ο νέος εκλογικός νόμος μας οδηγεί μετά τις εκλογές να επιτύχουμε διευρυμένη πλειοψηφία μέσω συνεργασιών για το καλό του τόπου μας.

Τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Λάζαρου Μαλούτα θα γίνουν την Πέμπτη στις 18 Απριλίου στις 8:00 το βράδυ.

Previous Post

Πότε το παιδί χρειάζεται εργοθεραπεία: 10 σημάδια μέσα στην τάξη

Next Post

Κεραυνός προκάλεσε φωτιά στο σπίτι του την ώρα που κοιμόταν

Next Post
καταιγιδα κεραυνος ΚΑΙΡΟΣ

Κεραυνός προκάλεσε φωτιά στο σπίτι του την ώρα που κοιμόταν

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Δήμος Κοζάνης: Η νέα σύνθεση του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης και της Δημοτικής Επιτροπής για τη δεύτερη θητεία της αυτοδιοικητικής περιόδου (2024-2028)
  • Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας – Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
  • ΕΥΔΑΜ:  Ξεκινούν οι εκδηλώσεις για τις νέες δράσεις ενίσχυσης μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων στις Ηπειρωτικές Περιοχές Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης
  • Video με την ομιλία του Προέδρου του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στο Συλλαλητήριο της 9ης Ιουλίου
  • Συνεχίζονται οι τροχονομικοί έλεγχοι για τη «Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους», σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας -254- τροχονομικοί έλεγχοι

Πρόσφατα σχόλια

  1. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  2. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  3. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
  4. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  5. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr