• Latest
παιδι

Λάρισα: Στο μαιευτήριο δύο γυναίκες γέννησαν την ίδια μέρα αλλά πήραν λάθος μωρά – Θα γίνει εξέταση DNA

26 Αυγούστου 2022
Χάρης Κάτανας: Τα γεγονότα στην Ισπανία υπενθυμίζουν μια αλήθεια. Η προστασία των συνόρων είναι εθνική αλλά και ευρωπαϊκή ευθύνη

Χάρης Κάτανας: Τα γεγονότα στην Ισπανία υπενθυμίζουν μια αλήθεια. Η προστασία των συνόρων είναι εθνική αλλά και ευρωπαϊκή ευθύνη

1 Αυγούστου 2026
Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας Χριστίνα Τζώνου: Αποτελέσματα ESB PROFICIENCY Δεκεμβρίου 2025

Χριστίνα Τζώνου: 100% Επιτυχία με Διακρίσεις A και B στις Εξετάσεις ESB B2 Μαΐου 2026!

1 Αυγούστου 2026
Κάλεσμα σε συνάντηση των γουνοποιών που απορρίφθηκαν από τις ενισχύσεις

Ένταξη της Πράξης για ενίσχυση των επιχειρήσεων γούνας με 17 εκ. Ευρώ

1 Αυγούστου 2026
Δήμος Βοΐου: Έναρξη λειτουργιάς των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ

Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Τι αλλάζει και ποιοι επωφελούνται μέσα από 4 ερωταπαντήσεις

1 Αυγούστου 2026
Εργοδότης ζήτησε από εργαζόμενους να κρυφτούν… σε φέρετρα – Τα τρικ για να παρακαμφθεί η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Εργοδότης ζήτησε από εργαζόμενους να κρυφτούν… σε φέρετρα – Τα τρικ για να παρακαμφθεί η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

1 Αυγούστου 2026
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Τσακάλι επιτέθηκε σε κοριτσάκι σε αυλή ταβέρνας!

1 Αυγούστου 2026
παιδι

9μηνη άδεια μητρότητας και στις εργαζόμενες μερικής απασχόλης

1 Αυγούστου 2026
Πρόγραμμα 55+ της ΔΥΠΑ: Όταν η αντικειμενικότητα ξεχνά την δικαιοσύνη

Πρόγραμμα «55+» σε Δήμους -Η κατανομή των 5.537 θέσεων (λίστα ΚΕΔΕ)

1 Αυγούστου 2026
καιρος

Σάκης Αρναούτογλου: Επιμένουν τα 9 -10 μποφόρ, έρχονται 39αρια

1 Αυγούστου 2026
Κοζάνη: Νέο εξώδικο στην ΔΕΥΑΚ από την ΔΕΗ – Συμφωνία με βελτίωση των όρων για τις τηλεθερμάνσεις

Κοζάνη: Αυτόνομο συστήμα τηλεθέρμανσης διεκδικεί η Αιανή

31 Ιουλίου 2026
Δήμος Κοζάνης: Το έργο μας, μιλά από μόνο του! – Ο απολογισμός των κυριότερων δράσεων του δεύτερου 15νθημέρου του Ιουλίου 2026

Δήμος Κοζάνης: Το έργο μας, μιλά από μόνο του! – Ο απολογισμός των κυριότερων δράσεων του δεύτερου 15νθημέρου του Ιουλίου 2026

31 Ιουλίου 2026
Αρτηριακή Αγγειοπλαστική και Ενδοπρόθεση. Επιμελείται ο Γιώργος Ζιμπιλίδης, ΑγγειοΕπεμβατικός Ακτινολόγος

Τσοτύλι: Στο Ιατρείο Υπερήχων Γ. Ζιμπιλίδη επισκέπτες Ιατροί το Σεπτέμβριο. Ειδικότητες και ραντεβού

31 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 1 Αυγούστου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Λάρισα: Στο μαιευτήριο δύο γυναίκες γέννησαν την ίδια μέρα αλλά πήραν λάθος μωρά – Θα γίνει εξέταση DNA

sierafm by sierafm
26 Αυγούστου 2022
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
παιδι
0
SHARES
9
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δύο γυναίκες γέννησαν την ίδια μέρα αλλά πήραν λάθος μωρά στη Λάρισα. Το ένα από τα δύο ζευγάρια μίλησε για την περιπέτεια που έζησε, όταν η μητέρα πήρε στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της, το θήλασε αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν το δικό της παιδί.

«Μέσα στην κούνια, εκεί που σου φέρνουν, που κουβαλάνε το μωρό, είχε το δικό μας το καρτελάκι, δεν δώσαμε πολλή σημασία εκείνη την στιγμή και οκ έγραφε το όνομά της», ανέφερε ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στην εκπομπή Live News του MEGA και πρόσθεσε: «Στείλαμε φωτογραφίες στους συγγενείς μας, το θήλασε κιόλας η γυναίκα μου, το πρώτο γάλα έδωσε στο μωράκι κανονικά».

Η 31χρονη γέννησε στις 18 Αυγούστου σε ιδιωτική μαιευτική κλινική στη Λάρισα. Κράτησε στην αγκαλιά της το μωρό της και το θήλασε. Το ζευγάρι έβγαλε φωτογραφίες, έστειλε στους συγγενείς, την επόμενη ημέρα όμως τους πήγαν άλλο μωρό. «Την άλλη μέρα μας φέρνουν ένα άλλο μωρό. Το βλέπουμε καλά, καλά, λέμε «τι γίνεται; Κάτι δεν πάει καλά», βγαίνω έξω στον διάδρομο και βλέπω το υποτιθέμενο δικό μας μωρό ας πούμε, να κατευθύνεται αλλού και εγώ έχω πάθει σοκ. Εντωμεταξύ και μας λέει η μαία: “το χθεσινό ήταν άλλο μωρό”. Δηλαδή το δικό μας μωρό πήγε αλλού», ανέφερε ο πατέρας.

Εξέταση DNA μετά το λάθος στα μωρά

Οι γονείς είναι ακόμη σοκαρισμένοι. Φέρνουν ξανά και ξανά στο μυαλό τους το πώς η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους μετατράπηκε σε περιπέτεια άνευ προηγουμένου. «Εγώ έχω και μια απώλεια μνήμης από το σοκ. Κάποια πράγματα δεν τα θυμάμαι. Με το που γέννησα την είδα μετά που μου το έφεραν έτσι καθαρό και ντυμένο, δεν μου πήγε το μυαλό ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αλλά έρχεται την επόμενη ημέρα και βλέπω ένα μωρό και λέω: ξεπρήστηκε; λέω: ‘κάτι έπαθε το παιδί’. Από την μια κάτι… δεν βλέπω τα ίδια, λέω «εντάξει, μπορεί και να είναι επειδή γέννησα τώρα, να είμαι κουρασμένη, να μην το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα», είπε αρχικά η μητέρα.

«Είχαμε μικρή κοιλίτσα, δεν είχαμε μεγάλη και λέγαμε: ‘πώς χώρεσε αυτό το μωράκι μέσα στην κοιλίτσα’. Είχε τρεισήμισι κιλά ήταν εκείνο, το δικό μας ήταν 2,660 και φαινόταν η διαφορά όταν τα έβαζες δίπλα, δίπλα ξεκάθαρα. Τα έχουμε φωτογραφία, 18 του μηνός θα δεις ένα άλλο μωρό και 19 του μηνός θα δεις ένα άλλο μωρό. Σαν να γυρνούσαμε έργο. Η άλλη (μητέρα) από ότι μας είπε η μαία, μας είπε ότι δεν έχει καταλάβει κάτι, γιατί ήταν από καισαρική και ήταν λίγο αναίσθητη, έτσι ναρκωμένη. Αυτό που έχει γίνει δηλαδή είναι τραγικό». Το ζευγάρι από τη Λάρισα έχει τρομάξει τόσο, που θέλει να γίνει εξέταση DNA στο μωρό για να βεβαιωθούν ότι είναι πράγματι, αυτό, το δικό τους.

«Μίλησα με τον διευθυντή εκείνη την ώρα, η μαία πριν πάμε στον διευθυντή ήρθε πάνω στο δωμάτιο να μας πει ότι: ‘εγώ ήμουν αυτή που έκανα το λάθος, δεν το τσέκαρα’ λέει. Εντωμεταξύ το κατάλαβε αυτή, 19.30 η ώρα που μας το πήρε πίσω, το κατάλαβε, αλλά δεν ήρθε να μας πει τίποτα εκείνη την ώρα. Δηλαδή όταν έχεις τέτοιες ευθύνες δεν τσεκάρεις; Είναι δυνατόν αυτό το πράγμα τώρα; Θέλουμε τεστ DNA και θέλουμε να το κάνουμε αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση εγώ, έστω και μία στο εκατομμύριο να έχει η γυναίκα μου μια αμφιβολία, την έβλεπα βασανιζόταν το βράδυ. Έχει αμφιβολίες, μου λέει: “Τώρα είναι αυτό; Δεν είναι αυτό ή έχει γίνει κάποιο λάθος πάλι;”» ανέφερε ο πατέρας της. Οι γονείς παραμένουν σαστισμένοι αλλά αποφασισμένοι να μην αφήσουν την περιπέτειά τους να περάσει δίχως να αποδοθούν ευθύνες.

Τι λέει η κλινική για τα μωρά στη Λάρισα

Σε επικοινωνία της εκπομπής του Mega, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, η απάντηση των υπευθύνων ήταν… απειλές, αφού, όπως είπαν, οι δημοσιογράφοι δεν είναι ούτε δικαστές ούτε εισαγγελείς. Ωστόσο, επιφυλάχτηκαν για επίσημη απάντηση την ερχόμενη εβδομάδα.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Tags: ΜΩΡΟ
Previous Post

Στην οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου επιστρέφει ο Νίκος Ρέπας

Next Post

Συναδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 31/8

Next Post
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ συνεδριαση

Συναδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 31/8

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Χάρης Κάτανας: Τα γεγονότα στην Ισπανία υπενθυμίζουν μια αλήθεια. Η προστασία των συνόρων είναι εθνική αλλά και ευρωπαϊκή ευθύνη
  • Χριστίνα Τζώνου: 100% Επιτυχία με Διακρίσεις A και B στις Εξετάσεις ESB B2 Μαΐου 2026!
  • Ένταξη της Πράξης για ενίσχυση των επιχειρήσεων γούνας με 17 εκ. Ευρώ
  • Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Τι αλλάζει και ποιοι επωφελούνται μέσα από 4 ερωταπαντήσεις
  • Εργοδότης ζήτησε από εργαζόμενους να κρυφτούν… σε φέρετρα – Τα τρικ για να παρακαμφθεί η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Πρόσφατα σχόλια

  1. sierafm στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  2. Σιμος Μιμής στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  3. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  4. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  5. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr