• Latest
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 17χρονος που παρασύρθηκε από λεωφορείο – Τι λέει ο οδηγός

5 Απριλίου 2026
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι

Κοζάνη: Έδωσε 330 ευρώ σε αγγελία απατεώνα

26 Ιουνίου 2026
Π. Κουκουλόπουλος στο Συνέδριο του Economist: «Αλλαγή πορείας στην ελληνική οικονομία, με διαρθρωτικές πολιτικές κοινωνικής συνοχής»

Π. Κουκουλόπουλος: Ξεχωριστή κάλπη στα χωριά και ενδοδημοτική αποκέντρωση, το μήνυμά μας στην ύπαιθρο

26 Ιουνίου 2026
Σιάτιστα: Ο Αγιασμός στο Μουσικό Σχολείο.  Βίντεο και φωτογραφίες

ΕΠΑΛ Σιάτιστας: Βαθμοί αποφοίτων και το μήνυμα προς όλους τους μαθητές

26 Ιουνίου 2026
ΔΕΥΑΒ, Κληροδοτήματα, Αγροβόιο, Γαλατινή και ΕΚΑΒ στη συνεδρίαση Λογοδοσίας του Δήμου Βοΐου. Βίντεο

Δήμος Βοΐου: Εκλογή νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

26 Ιουνίου 2026
Χρήστος Ι. Π. Κολοβός: Μύθοι και αλήθειες για τη λιγνιτική μονάδα Πτολεμαΐδα 5

Η πραγματικότητα για την ανατίναξη εκσκαφέων από τη ΔΕΗ.. του Χρήστου Κολοβού

26 Ιουνίου 2026
γυμνασιο λυκειο σιατιστας

Συγχαρητήρια επιστολή από το Γενικό Λύκειο Σιάτιστας«Γεώργιος Παπαγεωργίου»

26 Ιουνίου 2026
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

Δήμος Βοΐου: Στο  επίκεντρο  του Δημοτικού Συμβουλίου  το ΒΙΟ.ΠΑ Εράτυρας  , το νέο Σωφρονιστικό  Κατάστημα και ο Σταθμός CNG στην Νεάπολη

26 Ιουνίου 2026
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

28χρονη ασελγούσε σε 15χρονη! Παρίστανε το αγόρι για να την πλησιάσει

26 Ιουνίου 2026
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του

Κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφο του με τσεκούρι και απειλούσε να την κάψει!

26 Ιουνίου 2026
καιρος

Πώς θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο

26 Ιουνίου 2026
φορολογια

Οδηγίες της ΑΑΔΕ για τον δασμό 3 ευρώ σε αγορές από Temu και Shein από 1η Ιουλίου

26 Ιουνίου 2026
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Τι έδειξε η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο σοκ της λεχώνας γιατρού

26 Ιουνίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 26 Ιουνίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 17χρονος που παρασύρθηκε από λεωφορείο – Τι λέει ο οδηγός

sierafm by sierafm
5 Απριλίου 2026
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος
0
SHARES
41
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Ο ανήλικος πετάχτηκε αιφνιδιαστικά μπροστά από το όχημα», σύμφωνα με τον οδηγό του λεωφορείου.

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Τζάνειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται 17χρονος μαθητής, ο οποίος παρασύρθηκε χθες Σάββατο από αστικό λεωφορείο στο κέντρο του Πειραιά, με τις Αρχές να ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν λεωφορείο της γραμμής 130 (Πειραιάς – Νέα Σμύρνη) παρέσυρε τον ανήλικο υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κοντά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στον θώρακα. Οι γιατροί προχώρησαν άμεσα σε διασωλήνωση, ενώ ακολούθησε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι από νευροχειρουργό. Οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται εξαιρετικά κρίσιμες για την εξέλιξη της υγείας του.

Όσον αφορά τις συνθήκες του ατυχήματος, παραμένει ασαφές εάν ο 17χρονος επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο ή αν γλίστρησε και βρέθηκε στο οδόστρωμα, πάνω στη λεωφορειολωρίδα. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να έχασε την ισορροπία του και να κατέληξε μπροστά στο διερχόμενο όχημα, όπως σημειώνουν εκπρόσωποι του ΟΑΣΑ είχε μικρή ταχύτητα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα διασώστης του ΕΚΑΒ, ο οποίος παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Την ίδια ώρα, ο οδηγός του λεωφορείου προσήχθη στην Τροχαία Πειραιά και στη συνέχεια συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ήταν αρνητικό.

Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα, συλλέγοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες αυτοπτών, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το σοβαρό τροχαίο στο κέντρο του Πειραιά.

«Ο ανήλικος πετάχτηκε αιφνιδιαστικά μπροστά από το όχημα»

Τη δική του εκδοχή για το σοβαρό τροχαίο με τον τραυματισμό του 17χρονου στον Πειραιάς έδωσε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 5» ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΟΑΣΑ, Λεωνίδας Σκουλός, μεταφέροντας όσα του περιέγραψε ο οδηγός του λεωφορείου.

Όπως ανέφερε, το περιστατικό εκτυλίχθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα, με τον ανήλικο να εμφανίζεται αιφνιδιαστικά μπροστά στο όχημα: «Μίλησα χθες το βράδυ με τον οδηγό. Το παιδί πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά στο λεωφορείο, στη δεξιά πλευρά, και χτυπήθηκε στην πλάτη. Δεν υπήρχε χρόνος αντίδρασης».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το λεωφορείο κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα, περίπου 22 χιλιόμετρα την ώρα, γεγονός που όπως εξήγησε δεν αναιρεί τη σοβαρότητα του τραυματισμού: «Μπορεί να φαίνεται μικρή ταχύτητα, αλλά όταν μιλάμε για ένα τόσο βαρύ όχημα, ακόμη και με 10 ή 15 χιλιόμετρα, αν δεν προλάβει να φρενάρει, μπορεί να προκληθεί σοβαρός τραυματισμός. Πιθανότατα το παιδί τραυματίστηκε από την πτώση».

Ο κ. Σκουλός σημείωσε επίσης ότι, βάσει των ενδείξεων, ο 17χρονος ενδέχεται να μην αντιλήφθηκε τη φορά κίνησης των λεωφορείων στη λεωφορειολωρίδα: «Ο οδηγός μάς είπε ότι το παιδί κοιτούσε προς την αντίθετη πλευρά, από εκεί που κινούνται τα Ι.Χ. Πιθανόν δεν κατάλαβε από πού ερχόταν το λεωφορείο ή ίσως γλίστρησε».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε μαρτυρίες από το σημείο, σύμφωνα με τις οποίες ο ανήλικος βρέθηκε ξαφνικά στο οδόστρωμα: «Υπάρχουν προστατευτικά κάγκελα στο σημείο, οπότε είναι δύσκολο να πέσει κάποιος από το πεζοδρόμιο. Πιθανότατα το παιδί κινούνταν ήδη στον δρόμο, στην αντίθετη ροή». Τέλος, ξεκαθάρισε ότι, με βάση τα έως τώρα στοιχεία, ο οδηγός δεν είχε δυνατότητα να αποτρέψει το ατύχημα: «Δεν πρόλαβε καν να δει το παιδί. Εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά στο παρμπρίζ. Δεν υπήρχε περιθώριο αντίδρασης».

Πηγή ΕΡΤ

Tags: ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΟΔΗΓΟΣΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ
Previous Post

Ευχαριστήριο προς το δήμο Βοϊου από το σύλλογο γονέων κ κηδεμόνων Πρώτου Δημοτικού Σχολείου

Next Post

Οδηγός για τη σύνταξη: Τα βασικά «κλειδιά» για όρια ηλικίας, ένσημα και ποσά σύνταξης

Next Post
ΣΥΝΤΑΞΗ

Οδηγός για τη σύνταξη: Τα βασικά «κλειδιά» για όρια ηλικίας, ένσημα και ποσά σύνταξης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Κοζάνη: Έδωσε 330 ευρώ σε αγγελία απατεώνα
  • Π. Κουκουλόπουλος: Ξεχωριστή κάλπη στα χωριά και ενδοδημοτική αποκέντρωση, το μήνυμά μας στην ύπαιθρο
  • ΕΠΑΛ Σιάτιστας: Βαθμοί αποφοίτων και το μήνυμα προς όλους τους μαθητές
  • Δήμος Βοΐου: Εκλογή νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου
  • Η πραγματικότητα για την ανατίναξη εκσκαφέων από τη ΔΕΗ.. του Χρήστου Κολοβού

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr