• Latest
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας

Μέτρα προφύλαξης και μείωσης της εξάπλωσης του κορωνοϊού από την  Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας

18 Μαρτίου 2020
ΚΤΕΛ

ΚΤΕΛ Κοζάνης: Αλλαγές σε δρομολόγια – Μέσω Ε65 τα δρομολόγια προς Αθήνα και νέες ρυθμίσεις σε Λάρισα, Τρίκαλα, Σέρβια και Πτολεμαΐδα

24 Ιουλίου 2026
Σέρβια: Βροχή και χαλάζι σε Νεράϊδα και Μεταξά.  Εικόνες

Έντονη χαλαζόπτωση, το μεσημέρι της Παρασκευής 24/7, στον Πεντάλοφο Βοΐου (Βίντεο)

24 Ιουλίου 2026
Πανήγυρις Ἱστορικοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίας Παρασκευῆς Σιάτιστας

Πανήγυρις Ἱστορικοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίας Παρασκευῆς Σιάτιστας

24 Ιουλίου 2026
Κινητή μονάδα ψυχικής Υγείας

Δύο νέα Κέντρα Ημέρας Ολικής Φροντίδας Ψυχικής Υγείας με Κινητά Κλιμάκια για άτομα με Αυτισμό σε Κοζάνη και Γρεβενά

24 Ιουλίου 2026
«Γυμναζόμαστε Παίζοντας» – Μια όμορφη πρώτη εβδομάδα ολοκληρώθηκε!

«Γυμναζόμαστε Παίζοντας» – Μια όμορφη πρώτη εβδομάδα ολοκληρώθηκε!

24 Ιουλίου 2026
Π. Κουκουλόπουλος: «Εντάσσεται και η Δυτική Μακεδονία στο Πρόγραμμα Χαλαζικής Προστασίας»

Τρομερό χαλάζι σαν…κορόμηλο έξω από τα Γρεβενά-Δείτε βίντεο μέσω από αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό

24 Ιουλίου 2026
Ο Στάθης Κωνσταντινίδης για την εξαίρεση του sable από το 21ο πακέτο κυρώσεων

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης για την εξαίρεση του sable από το 21ο πακέτο κυρώσεων

24 Ιουλίου 2026
ΔΙΑΔΥΜΑ – 10 χρόνια εκπαιδευτικές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στη Δυτική Μακεδονία

ΔΙΑΔΥΜΑ – 10 χρόνια εκπαιδευτικές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στη Δυτική Μακεδονία

24 Ιουλίου 2026
UoWM Welcome Points: Η πρώτη στάση για κάθε νέο φοιτητή και νέα φοιτήτρια

UoWM Welcome Points: Η πρώτη στάση για κάθε νέο φοιτητή και νέα φοιτήτρια

24 Ιουλίου 2026
Απαγόρευση καύσης αγροτικών εκτάσεων – υπολειμμάτων καλλιεργειών (καλαμιάς)  

Η καύση των υπολειμμάτων καλλιεργειών: μια πρακτική με σοβαρές επιπτώσεις στο έδαφος, το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα της γεωργίας

24 Ιουλίου 2026
κκε κουτσουμπας

ΚΚΕ: Άλλη μια κυβερνητική φιέστα στη Δυτική Μακεδονία

24 Ιουλίου 2026
γυμνασιο λυκειο σιατιστας

Συγχαρητήριο μήνυμα ΓΕΛ Σιάτιστας “Γεώργιος Παπαγεωργίου” για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

24 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 24 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μέτρα προφύλαξης και μείωσης της εξάπλωσης του κορωνοϊού από την  Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας

sierafm by sierafm
18 Μαρτίου 2020
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας
3
SHARES
7
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Πως λειτουργούν οι υπηρεσίες και πως εξυπηρετούνται οι πολίτες 

Στη λήψη μέτρων προφύλαξης και μείωσης της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που εκδόθηκαν από τους αρμόδιους φορείς (Υπουργεία, ΕΟΔΥ), προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας με μια σειρά αποφάσεων του Συντονιστή κ. Βασίλειου Μιχελάκη κατ΄εφαρμογή των σχετικών εγκυκλίων του Υπουργείου Εσωτερικών, μέτρα υγιεινής και ασφάλειας τα οποία τηρούνται και πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα τόσο από τους εργαζόμενους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης όσο και από τους πολίτες που προσέρχονται στις υπηρεσίες της.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, ισχύουν τα κάτωθι :

  1. Οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας λειτουργούν με τον ελάχιστο αριθμό υπαλλήλων οι οποίοι παρίστανται καθημερινά στην υπηρεσία, με δυνατότητα εκ περιτροπής εργασίας ή και με τον ορισμό κατά εξαίρεσης προσωπικού ασφαλείας. Οι υπόλοιποι υπάλληλοι βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στο σπίτι τους καθ΄όλη τη διάρκεια του ωραρίου. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζεται η εξ΄αποστάσεως εργασία με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων ανάλογα με τη φύση του αντικειμένου της υπηρεσίας.
  2. Οι ώρες εισόδου κοινού σε όλες τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης είναι από τις 11:00 π.μ. μέχρις τις 15:00 μ.μ. Η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται αποκλειστικά και μόνο για εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού. Σχετική ανακοίνωση είναι αναρτημένη στην είσοδο των υπηρεσιών για την άμεση ενημέρωση των εξυπηρετούμενων πολιτών.
  3. Με μέριμνα των Προϊσταμένων της κάθε Διεύθυνσης έχουν οριστεί υπάλληλοι οι οποίοι θα καταγράφουν μετά από επίδειξη ταυτότητας τα στοιχεία των πολιτών που επισκέπτονται τη Διεύθυνση. Σε ευκρινές σημείο υπάρχει η ανάλογη ειδοποίηση για την υποχρέωση παροχής των στοιχείων αυτών, λόγω εκτάκτων συνθηκών δημόσιας υγείας (πιθανή ιχνηλάτηση κρούσματος). Τα αρχεία αυτά θα καταστραφούν με πρωτόκολλο καταστροφής με τη λήξη της κρίσιμης περιόδου.
  4. Οι πολίτες πριν εισέλθουν στις υπηρεσίες, θα πρέπει να λαμβάνουν όλα τα μέτρα προστασίας όπως γάντια, μάσκες κλπ.
  5. Στις υπηρεσίες υποδοχής κοινού η αναμονή γίνεται με τις προβλεπόμενες αποστάσεις από πολίτη σε πολίτη και η προώθησή τους κατά μόνας.
  6. Σε εφαρμογή της από 11-03-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχόμενου και της σχετικής ΚΥΑ, αναστάλθηκε από τις 12-3-2020 η υπηρεσία υποδοχής και εξυπηρέτησης του κοινού της Διεύθυνσης και των Τμημάτων Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας και για χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερών ήτοι μέχρι τις 10-04-2020.
  7. Σε όλες τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, έχουν διανεμηθεί είδη ατομικής προστασίας των εργαζομένων (αντισηπτικά, γάντια κλπ.)
  8. Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας ( www.apdhp-dm.gov.gr ) για όλα τα τηλέφωνα και e-mails επικοινωνίας τις διοικητικές δομές του φορέα (Δομή-Υπηρεσίες-Στοιχεία επικοινωνίας).
  9. Ξεκίνησαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται προληπτικά απολυμάνσεις όλων των χώρων των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας (Ήπειρος & Δυτική Μακεδονία). Με ευθύνη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας απολυμαίνονται τα κτίρια στα οποία στεγάζονται αποκλειστικά υπηρεσίες της και σε συνεργασία με τις Περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας στα κτίρια όπου συστεγάζονται υπηρεσίες των παραπάνω φορέων.
  10. Για δε την περίπτωση υπαλλήλου υπηρεσίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, η οποία δεν νοσεί αλλά είχε έρθει σε επαφή με άνθρωπο που βρίσκεται σε καραντίνα, ακολουθήθηκαν έγκαιρα όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προφύλαξης και αντιμετώπισης του περιστατικού, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Σε κάθε περίπτωση και για την εξάλειψη κάθε υπόνοιας ή κινδύνου θα εφαρμοστεί η διαδικασία της απολύμανσης των χώρων του κτιρίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη ΖΕΠ Κοζάνης και των συστεγασμένων υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

H απολύμανση του κτιρίου στη ΖΕΠ, θα γίνει την Παρασκευή 20-03-2020.

 

Tags: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Previous Post

Ανακοίνωση για Δαμασκηνιά, Δραγασιά, της Τομεακής Επιτροπής Καστοριάς Βοΐου του ΚΚΕ 

Next Post

Η Χάρις Λαμπαδά για τον κορονοϊό

Next Post
μασκα, κορονοιος

Η Χάρις Λαμπαδά για τον κορονοϊό

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • ΚΤΕΛ Κοζάνης: Αλλαγές σε δρομολόγια – Μέσω Ε65 τα δρομολόγια προς Αθήνα και νέες ρυθμίσεις σε Λάρισα, Τρίκαλα, Σέρβια και Πτολεμαΐδα
  • Έντονη χαλαζόπτωση, το μεσημέρι της Παρασκευής 24/7, στον Πεντάλοφο Βοΐου (Βίντεο)
  • Πανήγυρις Ἱστορικοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίας Παρασκευῆς Σιάτιστας
  • Δύο νέα Κέντρα Ημέρας Ολικής Φροντίδας Ψυχικής Υγείας με Κινητά Κλιμάκια για άτομα με Αυτισμό σε Κοζάνη και Γρεβενά
  • «Γυμναζόμαστε Παίζοντας» – Μια όμορφη πρώτη εβδομάδα ολοκληρώθηκε!

Πρόσφατα σχόλια

  1. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  2. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  3. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
  4. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  5. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr