Π. Κουκουλόπουλος από τις Βρυξέλλες: Δεν υπάρχει ισχυρή Ευρώπη χωρίς τους πολίτες της
ΠΑΙΔΙ, ΒΡΕΦΟΣ, μωρο,
Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση το ζευγάρι που έπαθε δηλητηρίαση από μανιτάρια στην Έδεσσα
10 χιλιόμετρα ουρά αυτοκινήτων. Απίστευτες εικόνες στα Διόδια Πολυμύλου. Βίντεο
ΟΙΝΟέμβριος: Κρασί και καντάδες μίας άλλης εποχής στη Σιάτιστα
Σεεν, ΣΕΕΕΝ σωματείο εργαζομένων στην ενεργεια
Καύσιμα: Έρχονται αυξήσεις στην τιμή της βενζίνης- Πόσο θα κοστίσει φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης
κλοπη
Εργασίες φυτοπροστασίας σε δέντρα στον Δήμο Κοζάνης
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου
Ανακοίνωση Αυτοτελούς Γραφείου Διαχείρισης Ζώων Συντροφιάς Δήμου Κοζάνης
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

Μεθυσμένος Βρετανός προκάλεσε αναστάτωση σε πτήση προς την Κρήτη

Με χειροπέδες ξεκίνησε τις διακοπές του στην Κρήτη μεθυσμένος νεαρός που προκάλεσε φασαρία μέσα στο αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Μάντσεστερ στο Ηράκλειο.

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» όταν οι αρχές ενημερώθηκαν για 20χρονο επιβάτη που προκάλεσε φασαρία μέσα στο αεροσκάφος στη διάρκεια της πτήσης από το Μάντσεστερ με προορισμό το Ηράκλειο.

Ο νεαρός ήταν μεθυσμένος, δεν συμμορφωνόταν στις υποδείξεις του πληρώματος και μετά την προσγείωση του αεροσκάφους συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Ο ταραξίας, που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, παρενοχλούσε τους συνεπιβάτες του και δεν υπάκουε στις υποδείξεις του πληρώματος, στο οποίο μάλιστα απάντησε επιθετικά, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες παρακολουθούσαν εμβρόντητοι το περιστατικό.

Το πλήρωμα ακολούθησε πιστά τον κανονισμό και όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης άντρες του αστυνομικού τμήματος συνέλαβαν τον νεαρό.

Συχνό φαινόμενο

Δυστυχώς και φέτος είναι πολλά τα περιστατικά με επιβάτες που πολλές φορές αναγκάζουν, εξαιτίας της επιθετικής συμπεριφοράς τους, τους πιλότους να ζητούν αναγκαστική προσγείωση σε αεροδρόμια διαφορετικά από τον προορισμό τους.

Ειδικά στο Ηράκλειο είναι συνηθισμένο το φαινόμενο κάθε χρόνο θερμόαιμοι επιβάτες να προκαλούν φασαρία στον αέρα και να οδηγούνται στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα, όπως μεταδίδει το neakriti.gr.

Πηγή: tanea.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *