Έρχονται νέα μέτρα για τα ηλεκτρικά πατίνια – Υποχρεωτική ασφάλιση και πλήρης απαγόρευση σε ανηλίκους
Καθηγητής Λυκείου κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε μαθήτρια – Τέθηκε σε αργία
Καύσιμα: Έρχονται αυξήσεις στην τιμή της βενζίνης- Πόσο θα κοστίσει φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων
17χρονος με ηλεκτρικό πατίνι έπεσε πάνω σε άλογο – σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Χειρουργήθηκε ο παίκτης του Μακεδονικού Σιάτιστας Δημήτρης Τζημολάκας.
Σούπερ μάρκετ, super market
χρημα
αστυνομια, συλληψη
Καστοριά: Νέα σύλληψη μεθυσμένου οδηγού – Πέντε φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο έδειξε το αλκοτέστ
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Βίκινγκ: «Φουριόζοι» οι Κροάτες

Μεθυσμένος Βρετανός προκάλεσε αναστάτωση σε πτήση προς την Κρήτη

Με χειροπέδες ξεκίνησε τις διακοπές του στην Κρήτη μεθυσμένος νεαρός που προκάλεσε φασαρία μέσα στο αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Μάντσεστερ στο Ηράκλειο.

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» όταν οι αρχές ενημερώθηκαν για 20χρονο επιβάτη που προκάλεσε φασαρία μέσα στο αεροσκάφος στη διάρκεια της πτήσης από το Μάντσεστερ με προορισμό το Ηράκλειο.

Ο νεαρός ήταν μεθυσμένος, δεν συμμορφωνόταν στις υποδείξεις του πληρώματος και μετά την προσγείωση του αεροσκάφους συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Ο ταραξίας, που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, παρενοχλούσε τους συνεπιβάτες του και δεν υπάκουε στις υποδείξεις του πληρώματος, στο οποίο μάλιστα απάντησε επιθετικά, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες παρακολουθούσαν εμβρόντητοι το περιστατικό.

Το πλήρωμα ακολούθησε πιστά τον κανονισμό και όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης άντρες του αστυνομικού τμήματος συνέλαβαν τον νεαρό.

Συχνό φαινόμενο

Δυστυχώς και φέτος είναι πολλά τα περιστατικά με επιβάτες που πολλές φορές αναγκάζουν, εξαιτίας της επιθετικής συμπεριφοράς τους, τους πιλότους να ζητούν αναγκαστική προσγείωση σε αεροδρόμια διαφορετικά από τον προορισμό τους.

Ειδικά στο Ηράκλειο είναι συνηθισμένο το φαινόμενο κάθε χρόνο θερμόαιμοι επιβάτες να προκαλούν φασαρία στον αέρα και να οδηγούνται στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα, όπως μεταδίδει το neakriti.gr.

Πηγή: tanea.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *