• Latest
Με επιτυχία οι εκδηλώσεις που συνδιοργάνωσε το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης με την τοπική Διοίκηση Κοζάνης (I.P.A.), με τίτλο «Κόψε ταχύτητα….. όχι το νήμα της ζωής σου»  

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις που συνδιοργάνωσε το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης με την τοπική Διοίκηση Κοζάνης (I.P.A.), με τίτλο «Κόψε ταχύτητα….. όχι το νήμα της ζωής σου»  

25 Νοεμβρίου 2024
Βόιο: Σταθερά τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού. Μείωση ζήτησε η Λαϊκή Συσπείρωση.  Βίντεο

Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο

22 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Fiesta Voio 2025 – Θριαμβευτικό φινάλε με Βασίλη Παπακωνσταντίνου Arthur Squwaks, Social Waste και Danny Alpha

Βόιο: Πόσο στοίχησε το Fiesta Voio και ποια είναι η ζημιά. Αναλυτικά στοιχεία

22 Αυγούστου 2025
Στα 37.000.000 ευρώ ο προϋπολογισμός του Δήμου Βοΐου το 2025

Ζευκλής: Οι ενεργειακές κοινότητες και τα έργα του Αερίου θα αφήσουν το αποτύπωμα της Δημοτικής Αρχής για τα επόμενα χρόνια. Βίντεο

22 Αυγούστου 2025

Γαλατινή: Έκλεψαν το παγκάρι της Αγίας Παρασκευής

22 Αυγούστου 2025
πορτοφολι, χρημα

«Πλησιάζει» το επίδομα των 250 ευρώ- Ποιοι θα το πάρουν

22 Αυγούστου 2025
φεγγαρι

Μαύρο φεγγάρι: Έρχεται στις 23 Αυγούστου η νύχτα του απόλυτου σκοταδιού

22 Αυγούστου 2025
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ. Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση του έργου “RRI-LEADERS: Leadership for Territorial Development through Responsible Science and Innovation”

Δυτική Μακεδονία: Στην Αθήνα εκ νέου οι 13 Δήμαρχοι της Περιφέρειας – Συναντήσεις με Υπουργούς

22 Αυγούστου 2025
Γρεβενά: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Μεσολούρι

Γρεβενά: Μαίνεται η πυρκαγιά στον πυρήνα της Βάλια Κάλντα – Περιορίστηκε σε δύσβατη πλαγιά

22 Αυγούστου 2025
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Η 40η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

22 Αυγούστου 2025
Δήμος Κοζάνης: Υπογραφή σύμβασης για τη συντήρηση και την επισκευή δώματος του 2ου Λυκείου και 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης 

Δήμος Κοζάνης: Υπογραφή σύμβασης για τη συντήρηση και την επισκευή δώματος του 2ου Λυκείου και 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης 

22 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Ως Μαρτυρικό Χωριό χαρακτηρίστηκε ο Πολύλακκος Βοΐου

Δήμος Βοΐου: Ως Μαρτυρικό Χωριό χαρακτηρίστηκε ο Πολύλακκος Βοΐου

22 Αυγούστου 2025
Συνάντηση συνεργασίας του Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη

Συνάντηση συνεργασίας του Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη

22 Αυγούστου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 23 Αυγούστου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις που συνδιοργάνωσε το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης με την τοπική Διοίκηση Κοζάνης (I.P.A.), με τίτλο «Κόψε ταχύτητα….. όχι το νήμα της ζωής σου»  

sierafm by sierafm
25 Νοεμβρίου 2024
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Με επιτυχία οι εκδηλώσεις που συνδιοργάνωσε το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης με την τοπική Διοίκηση Κοζάνης (I.P.A.), με τίτλο «Κόψε ταχύτητα….. όχι το νήμα της ζωής σου»  
0
SHARES
20
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι εκδηλώσεις που συνδιοργάνωσε το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης με την τοπική Διοίκηση Κοζάνης (I.P.A.), με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα Τροχαίων Ατυχημάτων» με τίτλο «Κόψε ταχύτητα….. όχι το νήμα της ζωής σου»  

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε χθες στην Κοζάνη, ο 2ος Δρόμος Μνήμης 4χλμ. αφιερωμένος σε όσους έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με εξέχοντες ομιλητές στο Πνευματικό Κέντρο Κρόκου Κοζάνης

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, χθες Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2024, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα Τροχαίων Ατυχημάτων», με συνδιοργανωτές τη Τοπική Διοίκηση Κοζάνης (Ι.Ρ.Α.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και Συλλόγων του Κρόκου Κοζάνης, με τίτλο «Κόψε ταχύτητα….. όχι το νήμα της ζωής σου».

Η εκκίνηση σήμανε το πρωί της Κυριακής για τους συμμετέχοντες δρομείς των 4χλμ και πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στο σπουδαίο δρόμο μνήμης, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κοζάνης, αφιερωμένος σε όσους έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα.

Στο ίδιο πλαίσιο πραγματοποιήθηκε εκδήλωση – διάλεξη στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ιωακείμ Λιούλια» του Πνευματικού Κέντρου Κρόκου Κοζάνης, στην οποία συμμετείχαν ως ομιλητές – εισηγητές:

  • ο Επιμελητής Α’ του Μποδοσάκειου Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, ορθοπεδικός κ. Ηλίας Σαρβάνης,
  • η Ψυχολόγος Α.Π.Θ., κα. Σοφία Γεωργιάδου,
  • ο Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Κωνσταντίνος Τζέκης,
  • ο Δημοσιογράφος – Συγγραφέας, πρώην Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ, κ. Πάνος Σόμπολος και
  • ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, Α/Α΄ κ. Ελευθέριος Καραδίσογλου.

Οι τοποθετήσεις τους συνεπήραν το κοινό και όλοι μαζί έφεραν στη μνήμη τους καταστάσεις στις οποίες η μείωση ταχύτητας θα ήταν αναγκαία για να αποφευχθούν τροχαία ατυχήματα. Επίσης, ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι βιωματικές εμπειρίες πολιτών, θύματα τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και συγγενείς αυτών, που πραγματικά καθήλωσαν το κοινό με τις περιγραφές τους.

Κατά την έναρξη της διάλεξης απεύθυναν χαιρετισμό ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ηλίας Τσιότσιας, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Κοζάνης και Σερβίων, η Βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, ο Περιφερειάρχης  Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γέωργιος Αμανατίδης, ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Ιωάννης Κοκκαλιάρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομικών και Νομικών Προσώπων, κ. Λύσανδρος Μεταξάς, εκπρόσωπος της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, κ. Χαράλαμπος Τσεβεκίδης και μέλος του Συλλόγου, η κα. Θεανώ Κουτσιμάνη, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού χώρου, της κοινωνικοπολιτικής ζωής της τοπικής κοινωνίας, καθώς και πολίτες της περιοχής.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης ακόμη μία φορά τίμησε  την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα Τροχαίων Δυστυχημάτων, ως ημέρα δράσης, με τους ομιλητές, τους συμμετέχοντες δρομείς και το κοινό να ενώνουν τις δυνάμεις τους τονίζοντας το μήνυμα «Κόψε ταχύτητα….. όχι το νήμα της ζωής σου !!!». Τελικά, οι σύμμαχοι αποδείχθηκαν πολύτιμοι για την πραγματοποίηση του οράματος του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το να μην υπάρξουν ξανά τροχαία ατυχήματα, ώστε να μην χαθεί καμία άλλη ζωή στην άσφαλτο.

Επιπλέον, στους παρευρισκόμενους διανεμήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης και τους συνδιοργανωτές τους μπλουζάκια με το σύνθημα «Ημέρα μνήμης, ημέρα δράσης….», καθώς και αναμνηστικά βραχιόλια και φωσφορούχα γιλέκα, με μηνύματα οδικής ασφάλειας.

 

Tags: Αστυνομίαεκδηλωση
Previous Post

Το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου- Δήμου Βοίου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Next Post

Εκλογές στο ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.

Next Post
ΠΑΝΣΕΚΤΕ

Εκλογές στο ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  • Βόιο: Πόσο στοίχησε το Fiesta Voio και ποια είναι η ζημιά. Αναλυτικά στοιχεία
  • Ζευκλής: Οι ενεργειακές κοινότητες και τα έργα του Αερίου θα αφήσουν το αποτύπωμα της Δημοτικής Αρχής για τα επόμενα χρόνια. Βίντεο
  • Γαλατινή: Έκλεψαν το παγκάρι της Αγίας Παρασκευής
  • «Πλησιάζει» το επίδομα των 250 ευρώ- Ποιοι θα το πάρουν

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία στο Παπαθανάσης: Αυτοπαραγωγή ενέργειας με φωτοβολταϊκά στο Βόιο – Δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση με προϋπολογισμό 7,95 εκατ. ευρώ
  2. Χρυσα στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  3. Ευδοκία στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  4. Θανος στο Σε εξέλιξη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Αγωνιστικού αλεξίπτωτου πλαγιάς σε Σιάτιστα και Γαλατινή. Βίντεο
  5. Θανατηφόρο τροχαίο κοντά στο Βογατσικό Καστοριάς – NEA KASTORIAS στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr