Fiesta voio 2026: Το Αναλυτικό Πρόγραμμα
Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη – Γιορτή Προσφοράς από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής»
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024
1ο ΓΕΛ Κοζάνης. Εμπειρίες μάθησης και συνεργασίας μέσω Erasmus+
Χάρης Κάτανας: Επιλέγω τα επιχειρήματα, όχι τις προσβολές
χρημα
Δήμος Βοΐου: Έναρξη προγράμματος καθαρισμού και πλύσης κάδων απορριμμάτων
Σιάτιστα: Ο Μπούνος αποκτά και πάλι παιδική χαρά. Φωτογραφίες
Το ποδόσφαιρο αλλάζει χάρη στην Τεχνητή Νοημοσύνη
AI Εργαλεία για το Σύγχρονο Εμπόριο»: Πρακτικό σεμινάριο Τεχνητής Νοημοσύνης στην Πτολεμαΐδα από το ΕΒΕ Κοζάνης
ΑΡΣΙΣ
Δήμος Βοΐου: ON-OFF Adventure Travel στο Ροδοχώρι

Μητέρα μαθήτριας γρονθοκόπησε καθηγητή σε σχολική εκδήλωση

Προκαταρκτική διέταξε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας για συμβάν που σημειώθηκε σε σχολείο της Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μητέρα μαθήτριας που είχε προηγούμενα με τον εκπαιδευτικό για θέματα παιδαγωγικής φύσεως, τον χτύπησε στο πρόσωπο, με την πεθερά της να βιντεοσκοπεί την επίθεση. Γονείς βρέθηκαν στο σχολείο στο πλαίσιο παράδοσης των ελέγχων του τετραμήνου και την εκδήλωση κοπής πίτας. Σημειώνεται ότι ο εκπαιδευτικός που τραυματίστηκε στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.

Η προκαταρκτική εξέταση ανατέθηκε σε σύμβουλο εκπαίδευσης (παιδαγωγικής υπευθυνότητας) ενώ παράλληλα μετακινήθηκε προσωρινά ο εκπαιδευτικός σε κεντρικό γυμνάσιο του Βόλου.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο Β’θμιας Εκπαίδευσης, Σωκράτη Σαβελίδη η διαχείριση της κατάστασης γίνεται από τον διευθυντή, το σύλλογο διδασκόντων, το σύμβουλο σχολικής ζωής και την κοινωνική λειτουργό/ψυχολόγο του Σχολείου.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, κατατέθηκαν μηνύσεις και από τη μητέρα και από τον εκπαιδευτικό, οι οποίοι και κρατήθηκαν στο Α.Τ. στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σήμερα οδηγούνται στα δικαστήρια.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια