Ο χορός του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης
Επί ποδός τα συνεργεία του Δήμου Βοΐου για τον αποχιονισμό. Βίντεο και φωτογραφίες
Πέμπτη 8-8, διακοπή υδροδότησης στο κάτω τμήμα της Τ.Κ.  Πετρανών, 10.00 με 13.00, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)
ΚΚΕ
Καύσιμα: Έρχονται αυξήσεις στην τιμή της βενζίνης- Πόσο θα κοστίσει φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης
Συναντήσεις της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος στην Κύπρο, για την τουριστική προβολή της Δυτικής Μακεδονίας
χιονι αλυσιδες
ΟΠΛΟ ΦΟΝΟΣ
Μπλόκο αγροτών στα διόδια Μαλγάρων – Κλειστά και τα δύο ρεύματα
κρεμμυδια

Μολυσματική περιοχή, hot spot η Δαμασκηνιά-10 κρούσματα – Χρήστος Ζευκλής: «Ο ΕΟΔΥ φοβάται να στείλει γιατρούς»

O δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής μίλησε τη Δευτέρα το πρωί στο Καλημέρα Ελλάδα στον Ant1 για τα 10 πλέον κρούσματα του ιού στη Δαμασκηνιά, μια ορεινή απομονωμένη περιοχή των 60 κατοίκων. 
Μολυσματική περιοχή, hot spot η Δαμασκηνιά-10 κρούσματα – Χρήστος Ζευκλής: «Ο ΕΟΔΥ φοβάται να στείλει γιατρούς»

Ζήτησε να κηρυχθεί η περιοχής σε έκτακτη ανάγκη. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εντολή προσέγγισης γιατρού, ούτε ΕΚΑΒ». Τα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα αφού αντιστοιχούν για 1 επιβεβαιωμένο σε 2, 7.

Τέσσερις κάτοικοι νοσηλεύονται, ο παπάς έχει πυρετό και βήχα, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζευκλής.

Οι γιατροί φοβούνται να πάνε μήπως μολυνθούν σε μια μολυσματική περιοχή, ένα hot spot με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους κατοίκους και ένα πιθανό σοβαρό περιστατικό. Πλέον το Βόιο είναι η περιοχή με τα περισσότερα κρούσματα του κορονοϊού στην χώρα μας σε σχέση με τον αριθμό του πληθυσμού.

prlogos.gr Ιωάννα Παπαδημητρίου

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *