Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Έκθεση φωτογραφίας για τη Μετάβαση: «Εικόνες ενός τόπου που αλλάζει» στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης
Συντήρηση κειμηλίων της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Εορδαίας σχετικά με την δίωξη του Δόκιμου Έφεδρου Αξιωματικού Μπέικου Γιώργου.
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης
Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου: Ομόφωνο «ναι» για την ενσωμάτωση χρήσης του Σωφρονιστικού Καταστήματος στο Πολεοδομικό Σχέδιο. Βίντεο
Χρήστος (Ήτος) Τουλιόπουλος, Πρόεδρος Νεάπολης: Η Νεάπολη και ο Δήμος Βοΐου αποδεικνύουν ότι μπορούν να προχωρούν μπροστά!
Διόδια Σιάτιστας: Νέα συνάντηση με τον Υπουργό για την απαλλαγή των κατοίκων του Βοΐου. Βίντεο
Στη φυλακή 82χρονος που κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του
φυσικο αεριο
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Τα «Καραγιάννια» στο επίκεντρο
“Στηρίζοντας το παιδί στο σπίτι και το σχολείο”, επιμορφωτική δράση στο 19ου Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης, τη Δευτέρα 2/2
ΕΠΑΛ Σιάτιστας: Ευχαριστήριο σε γιατρούς του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας

Μολυσματική περιοχή, hot spot η Δαμασκηνιά-10 κρούσματα – Χρήστος Ζευκλής: «Ο ΕΟΔΥ φοβάται να στείλει γιατρούς»

O δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής μίλησε τη Δευτέρα το πρωί στο Καλημέρα Ελλάδα στον Ant1 για τα 10 πλέον κρούσματα του ιού στη Δαμασκηνιά, μια ορεινή απομονωμένη περιοχή των 60 κατοίκων. 
Μολυσματική περιοχή, hot spot η Δαμασκηνιά-10 κρούσματα – Χρήστος Ζευκλής: «Ο ΕΟΔΥ φοβάται να στείλει γιατρούς»

Ζήτησε να κηρυχθεί η περιοχής σε έκτακτη ανάγκη. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εντολή προσέγγισης γιατρού, ούτε ΕΚΑΒ». Τα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα αφού αντιστοιχούν για 1 επιβεβαιωμένο σε 2, 7.

Τέσσερις κάτοικοι νοσηλεύονται, ο παπάς έχει πυρετό και βήχα, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζευκλής.

Οι γιατροί φοβούνται να πάνε μήπως μολυνθούν σε μια μολυσματική περιοχή, ένα hot spot με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους κατοίκους και ένα πιθανό σοβαρό περιστατικό. Πλέον το Βόιο είναι η περιοχή με τα περισσότερα κρούσματα του κορονοϊού στην χώρα μας σε σχέση με τον αριθμό του πληθυσμού.

prlogos.gr Ιωάννα Παπαδημητρίου

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *