Μουντιάλ 2026: Ισπανία – Αργεντινή 1-0
“Λαμπάδιασε” αυτοκίνητο στο δρόμο Βέροιας-Κοζάνης, πριν την Παναγία Σουμελά-Σπίθες και φωτιά και στα δέντρα – Βίντεο και φωτογραφίες
πυροσβεστικη
Μοναχός πήδηξε από το εν κινήσει ασθενοφόρο!
Έρχονται νέα μέτρα για τα ηλεκτρικά πατίνια – Υποχρεωτική ασφάλιση και πλήρης απαγόρευση σε ανηλίκους
Άργος Ορεστικό: Εκτροπή μοτοσικλέτας με δύο νεαρούς τραυματίες
Σιάτιστα: Ολοκλήρωση Εργασιών Ανάπλασης Πλατείας Εμπορίου. Βίντεο
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η φετινή Εμποροπανήγυρη Τσοτυλίου
Γαλλία – Αγγλία 4-6: Τρίτη η Αγγλία στο υπερθέαμα του Μαϊάμι, με χατ τρικ του Σάκα και σόου Μπέλιγχαμ, κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών Εμπαπέ
πιεση

Μολυσματική περιοχή, hot spot η Δαμασκηνιά-10 κρούσματα – Χρήστος Ζευκλής: «Ο ΕΟΔΥ φοβάται να στείλει γιατρούς»

O δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής μίλησε τη Δευτέρα το πρωί στο Καλημέρα Ελλάδα στον Ant1 για τα 10 πλέον κρούσματα του ιού στη Δαμασκηνιά, μια ορεινή απομονωμένη περιοχή των 60 κατοίκων. 
Μολυσματική περιοχή, hot spot η Δαμασκηνιά-10 κρούσματα – Χρήστος Ζευκλής: «Ο ΕΟΔΥ φοβάται να στείλει γιατρούς»

Ζήτησε να κηρυχθεί η περιοχής σε έκτακτη ανάγκη. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εντολή προσέγγισης γιατρού, ούτε ΕΚΑΒ». Τα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα αφού αντιστοιχούν για 1 επιβεβαιωμένο σε 2, 7.

Τέσσερις κάτοικοι νοσηλεύονται, ο παπάς έχει πυρετό και βήχα, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζευκλής.

Οι γιατροί φοβούνται να πάνε μήπως μολυνθούν σε μια μολυσματική περιοχή, ένα hot spot με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους κατοίκους και ένα πιθανό σοβαρό περιστατικό. Πλέον το Βόιο είναι η περιοχή με τα περισσότερα κρούσματα του κορονοϊού στην χώρα μας σε σχέση με τον αριθμό του πληθυσμού.

prlogos.gr Ιωάννα Παπαδημητρίου

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *