ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ
Ολυμπιακή Φλόγα Νεάπολης: Αλέξανδρε μου σ’ ευχαριστούμε για όλα
ΔΕΗ ΡΕΥΜΑ ΠΥΛΩΝΕΣ
«Πάρε ανάσα και μίλησε»: Καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την παιδική προστασία
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:  Λύση για το πρόβλημα του φράγματος Νεστορίου σχετικά με την άδεια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας
«Στο πλευρό των κατοίκων, από την πρώτη στιγμή» – Ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης στον Κρόκο
Κυριάκος Ταταρίδης, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Κοζάνη: Παραμένει το Ληξιαρχείο Αιανής
Φωτοβολταικα στεγη
Εμπορικός Σύλλογος Αιανής: ΑΙΑΝΗ ECONOMIC FORUM
ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Αναδείχθηκε Great Place to Work για 3η συνεχή χρονιά

Μ. Καραμπατζιάς: «Πλήρης απραξία, αδιαφορία και παραίτηση, από τον αρχικό στόχο, από τους αιρετούς, συνολικά, της απερχόμενης δημοτικής αρχής Βοΐου, σε σχέση με την κατασκευή μετωπικού και πλευρικών σταθμών διοδίων στα όρια της Σιάτιστας»

Για πλήρης απραξία, αδιαφορία και παραίτηση, από τον αρχικό στόχο, από τους αιρετούς, συνολικά, της απερχόμενης δημοτικής αρχής του Δήμου Βοΐου, σε σχέση με την κατασκευή μετωπικού και πλευρικών σταθμών διοδίων στα όρια της Σιάτιστας, κάνει λόγο ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, στον εν λόγω δήμο, κ. Μιχάλης Καραμπατζιάς.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του kozan.gr, μαζί του, σήμερα Παρασκευή 28/6, μας ανέφερε, πως: «Δυστυχώς ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευθέριος Τζιλίνης  δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα – κάλεσμά μας (ως Λαϊκή Συσπείρωση) για έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου, με θέμα την αποτροπή και τη λήψη απόφασης για κινητοποιήσεις ενάντια στην κατασκευή των εν λόγω διοδίων, υλοποιώντας προηγούμενη, ΟΜΟΦΩΝΗ, απόφαση του Σώματος. Εμείς επιμένουμε και θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες, συντονίζοντας τους φορείς της περιοχής, ενάντια σε αυτή την απόφαση η οποία θα πλήξει το εισόδημα των δημοτών. Επίσης, ο νέος δήμαρχος (Χρήστος Ζευκλής), θα πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση, σύμφωνα και με τις προεκλογικές του εξαγγελίες. Οι διαπιστώσεις του, που προκύπτουν από το δελτίο τύπου που εξέδωσε, επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες μας για το τι θα επακολουθήσει».

kozan.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako