• Latest
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Νέο ψηφιακό σύστημα ραντεβού στο ΕΣΥ – Τι αλλάζει από σήμερα για τον πολίτη

1 Οκτωβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Διασυρμός για την Κοζάνη και διακοπή του αγώνα. Τα αποτελέσματα των αγώνων

ΕΠΣ Κοζάνης: Διασυρμός για την Κοζάνη και διακοπή του αγώνα. Τα αποτελέσματα των αγώνων

18 Οκτωβρίου 2026
Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» με χαρά ανακοινώνει την έγκριση του νέου προγράμματος Erasmus+

Ευχαριστήριο Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας για δωρεές

18 Οκτωβρίου 2026
30 Μηχανόβιοι στο Βόιο.  Βίντεο

30 Μηχανόβιοι στο Βόιο. Βίντεο

18 Οκτωβρίου 2026
Γ Εθνική: Πήρε τη νίκη ο Μακεδονικός Σιάτιστας και παραμένει στην κορυφή

Γ Εθνική: Πήρε τη νίκη ο Μακεδονικός Σιάτιστας και παραμένει στην κορυφή

18 Οκτωβρίου 2026
Γρεβενά: Αναβλήθηκε η δίκη του ιερέα για ενδοοικογενειακή απειλή – Νοσηλεύεται αφού προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του

Γρεβενά: Αναβλήθηκε η δίκη του ιερέα για ενδοοικογενειακή απειλή – Νοσηλεύεται αφού προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του

18 Οκτωβρίου 2026
Πυρκαγιά διέκοψε την κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό

Εγνατία Οδός: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για μείωση διοδίων από την ΠΕΔ Ηπείρου – Η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας γιατί σιωπά;

18 Οκτωβρίου 2026
ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στη Σιάτιστα λόγω βλάβης

ΔΕΥΑΒ: Διακοπή νερού στην τοπική κοινότητα Αχλαδιάς

18 Οκτωβρίου 2026
Το Κάστρο των Σερβίων έχει ιστορία αιώνων. Η επόμενη ημέρα του χρειάζεται σχέδιο

Το Κάστρο των Σερβίων έχει ιστορία αιώνων. Η επόμενη ημέρα του χρειάζεται σχέδιο

18 Οκτωβρίου 2026
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Εορδαίας σχετικά με την δίωξη του Δόκιμου Έφεδρου Αξιωματικού Μπέικου Γιώργου.

Συγκέντρωση αγροτοκτηνοτρόφων στην Περιφέρεια Κοζάνης την Δευτέρα 19/10 για την ευλογιά και το προανθικό του 2025

18 Οκτωβρίου 2026
Ο Μηλιώνας χάνεται. Άμεση κήρυξή του ως παραδοσιακού οικισμού

Ο Μηλιώνας χάνεται. Άμεση κήρυξή του ως παραδοσιακού οικισμού

18 Οκτωβρίου 2026
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης

Π. Κουκουλόπουλος: Τιμούμε την Αλλαγή, κοιτάμε στο μέλλον

18 Οκτωβρίου 2026
Έρχονται νέα μέτρα για τα ηλεκτρικά πατίνια – Υποχρεωτική ασφάλιση και πλήρης απαγόρευση σε ανηλίκους

Χειροπέδες σε 42χρονο πατέρα μετά από τροχαίο που είχε με το πατίνι ο 11χρονος γιος του

17 Οκτωβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Νέο ψηφιακό σύστημα ραντεβού στο ΕΣΥ – Τι αλλάζει από σήμερα για τον πολίτη

sierafm by sierafm
1 Οκτωβρίου 2025
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
0
SHARES
36
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μέσω της γραμμής 1566, του MyHealth App και της πλατφόρμας finddoctors.gov.gr οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία των νοσοκομείων.

Σύγχρονα, εύχρηστα και δωρεάν εργαλεία θα έχουν στη διάθεσή τους από σήμερα οι πολίτες για να κλείνουν ραντεβού στα νοσοκομεία και τις δομές του ΕΣΥ.  «Η μεγάλη μέρα για την οποία δουλεύουμε εδώ και μήνες επιτέλους έφθασε», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Με ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός εξηγεί την διαδικασία για να κλείσει κάποιος ραντεβού με γιατρό δωρεάν, σε κάθε Νοσοκομείο του ΕΣΥ. «Όλοι οι ιατροί του ΕΣΥ στη διάθεσή σας για να σας εξετάσουν δωρεάν άμεσα, γρήγορα, εύκολα».
Ειδικότερα, όλα τα δημόσια νοσοκομεία εντάσσονται στο ενοποιημένο σύστημα ψηφιακών ραντεβού του ΕΣΥ, που θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα.
Μέχρι σήμερα εάν κάποιος ήθελε να κλείσει ραντεβού με κάποιο γιατρό σε ένα νοσοκομείο, καλούσε το τηλέφωνο του συγκεκριμένου νοσοκομείου ή το 1535. Αυτοί οι τρόποι καταργούνται και από σήμερα, 1η Οκτωβρίου, οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού δωρεάν μέσω:

  •  της εθνικής τηλεφωνικής γραμμής 1566
  •  της εφαρμογής MyHealth App
  •  της ιστοσελίδας finddoctors.gov.gr

Οι πολίτες θα συνεχίσουν να έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίζουν ραντεβού είτε τηλεφωνικά με τη δομή, είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία.
Παράλληλα από σήμερα,  όλα τα ραντεβού των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων θα αναρτώνται αποκλειστικά στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ. Οι πολίτες θα μπορούν να βλέπουν όλα τα διαθέσιμα ραντεβού στα νοσοκομεία και να κλείνουν άμεσα εκείνο που τους εξυπηρετεί, δωρεάν, εύκολα και χωρίς ταλαιπωρία.

Σημειώνεται ότι το ΚΑΤ ήταν το πρώτο νοσοκομείο του ΕΣΥ που εισήλθε στην ψηφιακή πλατφόρμα ραντεβού και μάλιστα στις 22 Σεπτεμβρίου ανάρτησε τα πρώτα διαθέσιμα ραντεβού των γιατρών.

Αυξάνονται τα ραντεβού

Όπως έχει ανακοινωθεί προγραμματίζεται μέσα στους επόμενους μήνες να δοθούν 1.000.000 ραντεβού περισσότερα στα νοσοκομεία από αυτά που γίνονται αυτή τη στιγμή.
Παράλληλα οι ειδικευμένοι ιατροί του ΕΣΥ πλην των εργαστηριακών ειδικοτήτων θα πρέπει να συμμετέχουν στη λειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, πραγματοποιώντας υποχρεωτικώς τουλάχιστον 12 ραντεβού την εβδομάδα.

Τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία λειτουργούν σε όλα τα νοσοκομεία για την παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης, προσφέροντας οργανωμένες ιατρικές υπηρεσίες σε ασθενείς που χρειάζονται ιατρική εξέταση από ιατρό ειδικότητας, διάγνωση και παρακολούθηση ασθενειών, συνταγογράφηση φαρμάκων και παρακλινικών εξετάσεων, ιατρικές γνωματεύσεις και επανεξέταση έπειτα από νοσηλεία ή επέμβαση, χωρίς να απαιτείται νοσηλεία.

Σήμερα στο ΕΣΥ εξετάζονται περισσότεροι από 500.000 πολίτες τον μήνα. Με τις αλλαγές ο αριθμός αυτός θα ξεπεράσει τους 830.000 ασθενείς μηνιαίως, εξασφαλίζοντας ταχύτερη πρόσβαση και αμεσότερη φροντίδα για τον πολίτη.

Οι νέοι τρόποι για να κλείσετε ραντεβού

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα MyHealth App η πρόσβαση γίνεται με τους προσωπικούς κωδικούς Taxisnet. Απαιτείται εγγραφή στην άυλη συνταγογράφηση.

Στην ψηφιακή πλατφόρμα finddoctors.gov.gr η είσοδος γίνεται με τους κωδικούς Taxisnet ή με τους κωδικούς ΑΗΦΥ (Ατομικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας) που έχουν λάβει από τον προσωπικό τους γιατρό. Στην εφαρμογή μπορείτε να κλείσετε εύκολα και γρήγορα το ιατρικό ραντεβού σας σε δημόσιες δομές Υγείας.
Επίσης δίνεται η δυνατότητα εύκολης διαχείρισης των ραντεβού σας :

  •  Δημιουργία νέου ραντεβού
  •  Ακύρωση ραντεβού
  •  Διαχείριση ειδοποιήσεων ραντεβού
  •  Λίστα με όλα τα ραντεβού που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν

Το 1566, που είναι ενεργό από τον Ιούλιο συγκεντρώνει όλη την πληροφόρηση για θέματα Υγείας σε έναν ενιαίο αριθμό. Μέσω του 1566 ο πολίτης κλείνει ραντεβού σε νοσοκομείο ή σε γιατρό για ηλεκτρονική συνταγοράφηση, για προσωπικό γιατρό, για να κάνει διαγνωστικές εξετάσεις, να πληροφορηθεί σε ποιο φαρμακείο πλησίον του θα βρει το φάρμακο που έχει ανάγκη, πώς θα παραλάβει τα Φάρμακα Υψηλού Κόστους στο σπίτι του, για προληπτικά προγράμματα δημόσια υγείας, για πρόγραμμα εμβολιασμών και οτιδήποτε άλλο αφορά υπηρεσία Υγείας.

Επίσης, «το 1566 ενημερώνει τους πολίτες για υπηρεσίες που δικαιούνται (απογευματινά χειρουργεία, προληπτικές εξετάσεις) και έως τον Ιούνιο του 2026 θα καλύπτει όλες τις υπηρεσίες Υγείας».
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης από σήμερα οι πολίτες θα μπορούν να τηλεφωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό «1566» και να ενημερώνονται δωρεάν για τα δικαιώματά τους.

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας

«Η μεγάλη μέρα για την οποία δουλεύουμε εδώ και μήνες επιτέλους έφθασε. Από σήμερα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Νομίζω http://finddoctors.gov.gr ή μέσω του my health app ή μέσω του δωρεάν τηλεφωνικού αριθμού του Υπουργείου Υγείας 1566, συνδέθηκαν και μπορείτε να κλείσετε ραντεβού κάθε ειδικότητας με γιατρό δωρεάν, σε κάθε Νοσοκομείο του ΕΣΥ.

ΟΛΟΙ οι ιατροί του ΕΣΥ στη διάθεσή σας για να σας εξετάσουν δωρεάν άμεσα, γρήγορα, εύκολα.

Πατάτε «Νέο Ραντεβού», μετά «ραντεβού με Ιατρό», μετά «Ραντεβού σε Δημόσιες Δομές», μετά επιλέγετε την ειδικότητα που θέλετε, μετά βάζετε τον Νομό στον οποίο ψάχνετε και το κουμπί «επόμενο» για να κάνει αυτομάτως την αναζήτηση.

Για την εξυπηρέτηση των ασθενών προσθέσαμε επιπλέον +7.000.000 διαθέσιμα ραντεβού επιπλέον στα 3.000.000 που ήδη προσφέρονταν συνολικά ως σήμερα μέσω των διαφορετικών τηλεφωνικών γραμμών.

Υπερτριπλασιάσαμε τα διαθέσιμα ραντεβού και τα συγκεντρώσαμε όλα σε ένα σημείο!

Από την Παρασκευή θα προστεθεί ειδική επιλογή που θα μπορείτε μόνοι σας να διαλέγετε κατευθείαν και το Νοσοκομείο της επιλογής σας (τώρα φορτώνεται η σχετική επιλογή, αλλά η αναβάθμιση αυτή θέλει περίπου 3 ημέρες για να είναι ορατή στην πλατφόρμα).

Μιλάμε για μία μικρή επανάσταση! Ένα από τα μεγαλύτερα μου οράματα για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας από το Κράτος έγινε πραγματικότητα! Ευχαριστώ όλους μου τους συνεργάτες από το γραφείο μου, που δούλεψαν τόσο πολύ για αυτό, αλλά και την ΗΔΙΚΑ, το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και προσωπικά τον Υπουργό κ. Παπαστεργίου».

ΠΗΓΗ

Tags: ΕΣΥΡΑΝΤΕΒΟΥ
Previous Post

Άνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή για τον υπολογισμό των φοροελαφρύνσεων – Αναλυτικός οδηγός

Next Post

Π. Κουκουλόπουλος: «Τι ζήτησε και τι πήρε η Δυτική Μακεδονία από τις 19.489 προσλήψεις που ενέκρινε χθες το Υπουργικό Συμβούλιο για το 2026;» 

Next Post
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Τι ζήτησε και τι πήρε η Δυτική Μακεδονία από τις 19.489 προσλήψεις που ενέκρινε χθες το Υπουργικό Συμβούλιο για το 2026;» 

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • ΕΠΣ Κοζάνης: Διασυρμός για την Κοζάνη και διακοπή του αγώνα. Τα αποτελέσματα των αγώνων
  • Ευχαριστήριο Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας για δωρεές
  • 30 Μηχανόβιοι στο Βόιο. Βίντεο
  • Γ Εθνική: Πήρε τη νίκη ο Μακεδονικός Σιάτιστας και παραμένει στην κορυφή
  • Γρεβενά: Αναβλήθηκε η δίκη του ιερέα για ενδοοικογενειακή απειλή – Νοσηλεύεται αφού προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του

Πρόσφατα σχόλια

  1. Βασίλης Στρέμπας στο Με καταγωγή από την Εράτυρα ο 62χρονος που έχασε τη ζωή του στη Ρόδο εξαιτίας της κακοκαιρίας
  2. Κωνσταντίνος Καραγιάννης στο Η 34η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, σε δύο λεπτά και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα ! (video)
  3. Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο προφράγμα Πραμόριτσας, στο ύψος του Αυγερινού - TsotiliNews στο Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού στο προφράγμα Πραμόριτσας, στο ύψος του Αυγερινού
  4. Νεκρή 55χρονη μετά από ανατροπή τρακτέρ στο Βόιο - Eordaia.org - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ στο Τσοτύλι: 55χρονη καταπλακώθηκε από τρακτέρ
  5. “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια - TsotiliNews στο “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr