• Latest
παιδι, αυτοκινητο

Οι Δανοί γονείς που κλείδωσαν το παιδί ενός έτους στο ΙΧ στις αρχές είπαν: «Εμείς έτσι κάνουμε στη χώρα μας»

25 Μαΐου 2023
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:  Υπογραφή σύμβασης για τη συντήρηση του οδικού δικτύου Φλώρινας – Αμυνταίου

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή σύμβασης για τη συντήρηση του οδικού δικτύου Φλώρινας – Αμυνταίου

3 Ιουλίου 2026
Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Διπλασιασμός πόρων και ενταγμένων επιχειρήσεων στο πρόγραμμα ενίσχυσης

3 Ιουλίου 2026
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη

Στάθης Κωνσταντινίδης: Πρόταση για μεικτό όργανο διερεύνησης των υποθέσεων με περισσότερο δικαστικά και λιγότερο πολιτικά κριτήρια

3 Ιουλίου 2026
Βόιο: Πολιτισμοί από όλο τον κόσμο στο 4ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ

Δήμος Βοΐου: Στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιάτιστας μεταφέρεται η Κεντρική Παράσταση του 4ου Διεθνούς Φολκλορικού Φεστιβάλ

3 Ιουλίου 2026
Παγκόσμια διάκριση για τον μαθητή του Δημοτικού σχολείου Τσοτυλίου Κοζάνης Δημήτρη Χατζόπουλο στο διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα υγείας «ΧΟΠΑ Ήρωες 112»

Δήμος Βοΐου: Συγχαρητήρια για τη Διεθνή πρωτιά του μαθητή Δημήτρη Χατζόπουλο από το Τσοτύλι

3 Ιουλίου 2026
Βόιο: Πολιτισμοί από όλο τον κόσμο στο 4ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ

Βόιο: Πολιτισμοί από όλο τον κόσμο στο 4ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ

3 Ιουλίου 2026
Οι καλύτερες ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε μπαίνοντας στην εμμηνόπαυση

Οι καλύτερες ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε μπαίνοντας στην εμμηνόπαυση

3 Ιουλίου 2026
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

17χρονος έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

3 Ιουλίου 2026
πυροσβεστικη, φωτια, πυρκαγια

Δύο νεκροί από ένα τσιγάρο οδηγού στο Ωραιόκαστρο: Βίντεο-ντοκουμέντο τη στιγμή που ξεσπά η φονική φωτιά

3 Ιουλίου 2026
Aναστάτωση και περιπολικά το βραδάκι της Τρίτης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Γυναίκα φέρεται να χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα της σε χωριό της περιοχής

Απάτη σε βάρος 84χρονης με τη μέθοδο του «λογιστή» – Αρπαξαν λίρες, κοσμήματα και μετρητά

3 Ιουλίου 2026
γαμος

Ψηφιακό «μάτι» της ΑΑΔΕ σε γάμους, βαπτίσεις και δεξιώσεις

3 Ιουλίου 2026
Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από τρεις 16χρονες – Στο νοσοκομείο το κορίτσι

Πήγε να πνίξει με μαξιλάρι 8χρονο επειδή τον ενόχλησαν οι φωνές!

3 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 3 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Οι Δανοί γονείς που κλείδωσαν το παιδί ενός έτους στο ΙΧ στις αρχές είπαν: «Εμείς έτσι κάνουμε στη χώρα μας»

sierafm by sierafm
25 Μαΐου 2023
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
παιδι, αυτοκινητο
0
SHARES
169
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μετά την τραγωδία στην Άρτα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, όπου ένα βρέφος 5,5 μηνών έχασε τη ζωή του όταν ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητο για αρκετές ώρες, μια παρόμοια υπόθεση έρχεται στο φως.
Πώς έγινε το περιστατικό στη Ζάκυνθο

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του imerazante.gr, ένα ζευγάρι Δανών φέρεται να άφησε μέσα στο αυτοκίνητο ενός έτους παιδί για να κάνει τα ψώνια του. Οι περαστικοί είδαν το παιδί μόνο του μέσα στο ΙΧ και ενημέρωσαν την αστυνομία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά είδαν το μικρό αγοράκι να κάθεται στο καθισματάκι του μέσα στο αυτοκίνητο περαστικοί τουρίστες, οι οποίοι παρατηρώντας ότι βρισκόταν μόνο του χωρίς επίβλεψη από ενήλικα, έτρεξαν αμέσως στα καταστήματα που ήταν κοντά στο σημείο για να ενημερώσουν τις Αρχές.

Έτσι και έγινε, και με τη σειρά τους οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. και την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων από την οποία οι Δανοί είχαν πάρει το ΙΧ για τις διακοπές τους. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και ο υπεύθυνος από την εταιρεία, ο οποίος ξεκλείδωσε το ΙΧ. Έβγαλαν το παιδί έξω, το οποίο ήταν καλά στην υγεία του -ευτυχώς μόνο ιδρωμένο- και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Ζάκυνθος: «Εμείς έτσι κάνουμε στη χώρα μας», είπαν οι γονείς

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, το παιδί βρισκόταν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο για πάνω από 30 λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, λίγη ώρα αργότερα φέρονται να εμφανίστηκαν ατάραχοι και ψύχραιμοι οι γονείς, ρωτώντας τι ακριβώς συνέβη.

Η 34χρονη μητέρα και ο 31χρονος πατέρας συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα. «Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλο αυτό, εμείς έτσι κάνουμε στη χώρα μας», φέρονται να ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού. Με προφορική εντολή αφέθηκαν ελεύθεροι και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Ζάκυνθος: Σχηματισμός δικογραφίας για τους γονείς

Για το περιστατικό, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου, Κώστας Καραγκούνης, δήλωσε: «Ένα παιδάκι είχε κλειδωθεί στο αυτοκίνητο. Ειδοποιήθηκε το κέντρο και μετέβησαν άμεσα οι δυνάμεις ασφαλείας και ΔΙΑΣ, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ενοικιαζόμενων ξεκλείδωσε το αυτοκίνητο, βγήκε το παιδάκι και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο. Βρισκόμαστε στη διαδικασία σχηματισμού δικογραφίας της μητέρας και όποιου άλλου υπεύθυνου προκύψει για το κλείδωμα του παιδιού μέσα στο αυτοκίνητο».
Ζάκυνθος: Τι ανέφεραν μάρτυρες του περιστατικού

«Το πρωί ήρθε ένας Άγγλος και μας ειδοποίησε ότι μέσα σε ένα αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο ένα μωρό. Βγήκαμε έξω το είδαμε και ήταν μέσα στο κλειδωμένο αυτοκίνητο. Καθόταν στο καθισματάκι του και ήταν ιδρωμένο. Αμέσως πήρα τηλέφωνο στην αστυνομία, με ρώτησαν σε ποιον ανήκει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και με κατεύθυναν τι να κάνω. Ειδοποιήσαμε τον ιδιοκτήτη και ήρθε ο άνθρωπος αμέσως, μέσα σε 5-6 λεπτά. Έφερε κλειδιά, το ανοίξαμε, δώσαμε νερό στο παιδάκι, του βρέξαμε το πρόσωπο. Ήταν ιδρωμένο και λίγο ταλαιπωρημένο και μετά ήρθε η αστυνομία και το ασθενοφόρο. Είχε τις αισθήσεις του δεν πρόλαβε να λιποθυμήσει. Ένας τουρίστας μας ενημέρωσε αρχικά και μετά μαζεύτηκε πολύς κόσμος. Όποιος περνούσε, καθόταν και προσπαθούσε να βοηθήσει με τον τρόπο του», επισήμανε στο imerazante.gr, ο Γεράσιμος Γιατράς, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Ο Ευάγγελος Τσοχαντάρης, ανέφερε στο ίδιο μέσο σχετικά με το περιστατικό: «Μια κυρία από τη Δανία είχε αφήσει το μωράκι μέσα στο αυτοκίνητο για κανά μισάωρο περίπου με κλειδωμένες τις πόρτες και παράθυρα κλειστά. Περαστικοί μας ρώτησαν αν γνωρίζουμε σε ποιο ανήκει το αυτοκίνητο και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πήραμε τηλέφωνο την εταιρία του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου για να έρθει και να φέρει τα δεύτερα κλειδιά γιατί ήμασταν έτοιμοι να σπάσουμε το τζάμι. Πήραμε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ήρθε άνθρωπος από την εταιρία ενοικιαζόμενων, άνοιξαν το αυτοκίνητο, ανοίξαμε το aircondition, ήρθε και η αστυνομία. Μετά από μισή ώρα, εμφανίστηκε η μητέρα. Πήγε με το μωρό στο νοσοκομείο για να σιγουρευτούν ότι είναι καλά και από εκεί και πέρα, η αστυνομία πήρε το σύντροφο για να δώσει κατάθεση. Το παιδί φάνηκε καλά, αλλά ήταν λίγο ανήσυχο. Ίδρωνε μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν λίγο τρομαγμένο, γιατί ήταν και κόσμος γύρω γύρω και προσπαθούσε να βρει άκρη. Εντάξει, τέλος καλό, όλα καλά!».

Πηγή: iefimerida.gr

Tags: ΠΑΙΔΙ
Previous Post

ΔΥΠΑ: Παράταση για αιτήσεις στο πρόγραμμα ψηφιακής οικονομίας 3.900 ανέργων

Next Post

«Αγόρια στο ντους»: Πολυβραβευμένη και για παιδιά η ταινία που έδειξε η δασκάλα σε τάξη -Εξώδικο έστειλαν γονείς

Next Post
παιδι,βια, βιασμος

«Αγόρια στο ντους»: Πολυβραβευμένη και για παιδιά η ταινία που έδειξε η δασκάλα σε τάξη -Εξώδικο έστειλαν γονείς

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή σύμβασης για τη συντήρηση του οδικού δικτύου Φλώρινας – Αμυνταίου
  • Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Διπλασιασμός πόρων και ενταγμένων επιχειρήσεων στο πρόγραμμα ενίσχυσης
  • Στάθης Κωνσταντινίδης: Πρόταση για μεικτό όργανο διερεύνησης των υποθέσεων με περισσότερο δικαστικά και λιγότερο πολιτικά κριτήρια
  • Δήμος Βοΐου: Στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιάτιστας μεταφέρεται η Κεντρική Παράσταση του 4ου Διεθνούς Φολκλορικού Φεστιβάλ
  • Δήμος Βοΐου: Συγχαρητήρια για τη Διεθνή πρωτιά του μαθητή Δημήτρη Χατζόπουλο από το Τσοτύλι

Πρόσφατα σχόλια

  1. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  2. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  3. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
  4. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  5. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr