• Latest

Οι προβλέψεις για τα ζώδια το 2019

31 Δεκεμβρίου 2018
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κοζάνη: Δύο συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα

30 Αυγούστου 2026
Η Αναστασία Μουτσάτσου στα Μουσικά Κορέστεια

Σήμερα η Αναστασία Μουτσάτσου στα Μουσικά Κορέστεια

30 Αυγούστου 2026
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Καστοριά: Σύλληψη 45χρονου για ηχορύπανση

30 Αυγούστου 2026
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Παρουσιάστηκε το ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν της Δυτικής Μακεδονίας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Παρουσιάστηκε το ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν της Δυτικής Μακεδονίας

30 Αυγούστου 2026
ΥΠΝΟΣ

Ο κανόνας του οκτάωρου ύπνου είναι ξεπερασμένος – Πόσο πραγματικά χρειάζεστε, σύμφωνα με νέα μελέτη

30 Αυγούστου 2026
ειδικοι φρουροι

Συνελήφθη Ειδικός Φρουρός για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας 16χρονης

30 Αυγούστου 2026
Πρώτη νύχτα γάμου στο… νοσοκομείο!

Στη ΜΕΘ 30χρονος μετά από τσίμπημα αράχνης

30 Αυγούστου 2026
χρημα

Κατώτατος Μισθός: Νωρίτερα η αύξηση για ιδιωτικούς & δημοσίους υπαλλήλους

30 Αυγούστου 2026
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Θερινές εκπτώσεις: Αντίστροφη μέτρηση για το τέλος τους – Οι «παγίδες» στις τιμές

30 Αυγούστου 2026
αυτοκινητο οδηγος

Έστησε κινηματογραφική απάτη με αυτοκίνητο για να μην πληρώνει τις δόσεις

30 Αυγούστου 2026
ΔΙΟΔΙΑ

«Καμπανάκι» για την κατάσταση στην Εγνατία & τις αυξήσεις διοδίων -Οι αντιδράσεις Δήμου

30 Αυγούστου 2026
σκονη καιρος

Καιρός: Μετά τον καύσωνα έφτασε η αφρικανική σκόνη

30 Αυγούστου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 30 Αυγούστου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Οι προβλέψεις για τα ζώδια το 2019

sierafm by sierafm
31 Δεκεμβρίου 2018
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
3
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τι λένε τα άστρα για τη νέα χρονιά

ΚΡΙΟΣ: Τα ερωτικά σας θα καλυτερεύσουν με τη νέα χρονιά ενώ θα ενισχυθούν οι επιχειρηματικές φιλοδοξίες σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δείξτε υπομονή και μεγαλύτερη ευελιξία από ό,τι συνήθως. Φέτος φροντίστε εντατικά την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση!

ΤΑΥΡΟΣ: Τα άστρα θα σας δώσουν μια τρομερή αίσθηση αισιοδοξίας ενώ θα σας κάνουν επικοινωνιακούς όσο ποτέ! Κρατήστε σε ένα σταθερό επίπεδο τις σχέσεις σας με τους άλλους γιατί πολλές από τις γνωριμίες σας θα είναι πολύ χρήσιμες φέτος. Θέλετε να είστε αρεστοί και σας ενδιαφέρει κατά πολύ η γνώμη τους και καλά κάνετε γιατί φέτος οι επαφές θα σας αλλάξουν τη ζωή!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σημαντικό για τη νέα χρονιά είναι να φροντίσετε την υγεία, τη διάθεση και την αποδοτικότητά σας, χωρίς να απελπίζεστε με την πρώτη απογοήτευση. Τη χρονιά που πέρασε βιώσατε αρκετές συναισθηματικές και κοινωνικές απώλειες αλλά ο τροχός γυρίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τώρα ανοίγει στη ζωή σας ένας νέος κύκλος, ώστε να αναπτύξετε νέες και ενδιαφέρουσες σχέσεις στη θέση αυτών που χάθηκαν. Αποδεχθείτε τις καταστάσεις όπως διαμορφώνονται και μην πιέζεστε να κάνετε πράγματα που είναι ενάντια στην ιδιοσυγκρασία σας.

ΛΕΩΝ: Αρχίζει για εσάς μια σειρά καινούργιων συναισθηματικών και κοινωνικών αλλαγών, οι οποίες θα διαμορφώσουν τη ζωή σας. Κάντε όνειρα, μοιραστείτε με άλλους τα ενδιαφέροντά σας και κάντε νέες επαφές! Αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει, αλλά αποφασίστε εξετάζοντας προσεκτικά τις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια ξαφνική αλλαγή σε κάποιες φιλικές σχέσεις θα σας αποσυντονίσει, όμως, όταν σκεφτείτε με ψυχραιμία, θα νιώσετε ευχαριστημένοι που συνέβη και μάλιστα χωρίς τη δική σας παρέμβαση. Δώστε ακόμα μία ευκαιρία στα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν έμπρακτα τις διαθέσεις τους!

ΖΥΓΟΣ: Κάντε οικονομία δυνάμεων, μια και δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε την κούραση που προκαλούν οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους.  Μεταξύ λογικής και καρδιάς επιβάλλεται για δικό σας καλό να κρατήσετε τις ισορροπίες για να μην πληγωθείτε. Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας με ευγένεια και να είστε σίγουροι ότι δεν θα βγείτε χαμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίζουν να ολοκληρώνονται οι αλλαγές που ονειρευτήκατε στα εργασιακά θέματα και μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα θα έχουν χτιστεί οι νέες βάσεις. Η ενέργεια και η όρεξή σας θα προωθήσουν τα σχέδιά σας και τα οικονομικά σας θα έχουν σημαντική βελτίωση φέτος!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συνεργασίες σας εξελίσσονται και θα μπορέσετε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι στον διάλογο που θα κάνετε μεταξύ σας. Οι σωστές επαφές θα επισπεύσουν τις εξελίξεις και την πρόοδό σας, και θα στηρίζουν τις φιλοδοξίες σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα σκαμπανεβάσματα που περάσατε σας έκαναν να αποκτήσετε και καλές και άσχημες εμπειρίες. Οι καταστάσεις σας έκαναν να μάθετε να αντιμετωπίζετε τους φόβους σας και ξεφύγατε από τη συντηρητική στάση που διατηρούσατε χρόνια. Αφοσιωθείτε σε ό,τι σας ενδιαφέρει, χωρίς να χάνετε άλλο χρόνο, ούτε χρήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ό,τι αποφασίσετε που δεν θα ξεπερνάει τα όρια της πραγματικότητας. Αν προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι, θα είστε και ετοιμόλογοι. Μια συζήτηση θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά θέματα στη δουλειά και πιθανόν να σας ωθήσει σε νέες ευκαιρίες!

ΙΧΘΥΕΣ: Μάλλον είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με τους αγαπημενους σας. Έχετε πολλές φορές την αισθηση πως αν και μιλάτε για το ίδιο πράγμα, ο ένας δεν καταλαβαίνει τον άλλον. Κάντε τις επιλογές σας, θέστε προτεραιότητες και ιεραρχήστε στις δικές σας ανάγκες αλλά και των ανθρώπων που αγαπάτε φέτος!

Tags: ΖΩΔΙΑ
Previous Post

Πρωτοχρονιάτικο Κρατικό Λαχείο 2019: Δείτε ποιοι είναι οι τυχεροί λαχνοί

Next Post

Σιάτιστα: Με πυροτεχνήματα η νέα χρονιά. Βίντεο

Next Post

Σιάτιστα: Με πυροτεχνήματα η νέα χρονιά. Βίντεο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Κοζάνη: Δύο συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα
  • Σήμερα η Αναστασία Μουτσάτσου στα Μουσικά Κορέστεια
  • Καστοριά: Σύλληψη 45χρονου για ηχορύπανση
  • Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Παρουσιάστηκε το ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν της Δυτικής Μακεδονίας
  • Ο κανόνας του οκτάωρου ύπνου είναι ξεπερασμένος – Πόσο πραγματικά χρειάζεστε, σύμφωνα με νέα μελέτη

Πρόσφατα σχόλια

  1. “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια - TsotiliNews στο “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια
  2. Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου - TsotiliNews στο Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου
  3. Vangelis Tzelepis στο Σιάτιστα- Δεκαπενταύγουστος: Η παρέα ” Τα Λεβεντόπαιδα”. Βίντεο και φωτογραφίες
  4. Xris στο Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες
  5. sierafm στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr