• Latest

Οι προβλέψεις για τα ζώδια το 2019

31 Δεκεμβρίου 2018
13o River Party στη Χρυσαυγή Βοΐου, την Πέμπτη 13 Αυγούστου

13o River Party στη Χρυσαυγή Βοΐου, την Πέμπτη 13 Αυγούστου

9 Αυγούστου 2026
Καιρός: Έρχεται «βουτιά» 10 βαθμών μετά τον μίνι καύσωνα

Στα ύψη ο υδράργυρος και σήμερα 9 Αυγούστου – Έως 39 βαθμούς και ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο

9 Αυγούστου 2026
πυροσβεστικη, φωτια, πυρκαγια

Τρεις συλλήψεις για τις φωτιές σε Κορινθία και Λέσβο – Πάνω από ένα εκατ. ευρώ τα πρόστιμα από αρχές του 2026

9 Αυγούστου 2026
σπιτια αυθαιρετα

Τέλος στην εκτός σχεδίου δόμηση χωρίς όρια: Τι προβλέπει το νέο Ειδικό Χωροταξικό για τον τουρισμό

9 Αυγούστου 2026
Μοναχός πήδηξε από το εν κινήσει ασθενοφόρο!

Παρολίγον μοιραία για 8χρονο βουτιά στη θάλασσα!

9 Αυγούστου 2026
ΑΡΚΟΥΔΑ

Σκότωσαν με πυροβολισμό αρκούδα στην Καστοριά

9 Αυγούστου 2026
παχυσαρκια διαιτα

Πώς να ξεφορτωθείτε το κοιλιακό λίπος

9 Αυγούστου 2026
πισινα

Πώς έγινε η τραγωδία με το νεκρό χρόνο παιδί σε πισίνα beach bar

9 Αυγούστου 2026
τιμολογιο

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο 2026: Νέα αίτηση για όλους από 10 Αυγούστου – Ποιοι χάνουν την έκπτωση

9 Αυγούστου 2026
Σιάτιστα: Ετοιμάζονται οι καβαλάρηδες. Η ΕΡΤ για το έθιμο.  Βίντεο

Σιάτιστα: Ετοιμάζονται οι καβαλάρηδες. Η ΕΡΤ για το έθιμο. Βίντεο

8 Αυγούστου 2026
Τροχαίο στα Γρεβενά: Άγιο είχε 24χρονος που έπεσε με το SUV του σε ρέμα για να αποφύγει αλεπού – video

Τροχαίο στα Γρεβενά: Άγιο είχε 24χρονος που έπεσε με το SUV του σε ρέμα για να αποφύγει αλεπού – video

8 Αυγούστου 2026
Η νεολαία γέμισε την πλατεία των Γρεβενών στη μεγάλη συναυλία της Marseaux. Βίντεο

Η νεολαία γέμισε την πλατεία των Γρεβενών στη μεγάλη συναυλία της Marseaux. Βίντεο

8 Αυγούστου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Οι προβλέψεις για τα ζώδια το 2019

sierafm by sierafm
31 Δεκεμβρίου 2018
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
3
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τι λένε τα άστρα για τη νέα χρονιά

ΚΡΙΟΣ: Τα ερωτικά σας θα καλυτερεύσουν με τη νέα χρονιά ενώ θα ενισχυθούν οι επιχειρηματικές φιλοδοξίες σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δείξτε υπομονή και μεγαλύτερη ευελιξία από ό,τι συνήθως. Φέτος φροντίστε εντατικά την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση!

ΤΑΥΡΟΣ: Τα άστρα θα σας δώσουν μια τρομερή αίσθηση αισιοδοξίας ενώ θα σας κάνουν επικοινωνιακούς όσο ποτέ! Κρατήστε σε ένα σταθερό επίπεδο τις σχέσεις σας με τους άλλους γιατί πολλές από τις γνωριμίες σας θα είναι πολύ χρήσιμες φέτος. Θέλετε να είστε αρεστοί και σας ενδιαφέρει κατά πολύ η γνώμη τους και καλά κάνετε γιατί φέτος οι επαφές θα σας αλλάξουν τη ζωή!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σημαντικό για τη νέα χρονιά είναι να φροντίσετε την υγεία, τη διάθεση και την αποδοτικότητά σας, χωρίς να απελπίζεστε με την πρώτη απογοήτευση. Τη χρονιά που πέρασε βιώσατε αρκετές συναισθηματικές και κοινωνικές απώλειες αλλά ο τροχός γυρίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τώρα ανοίγει στη ζωή σας ένας νέος κύκλος, ώστε να αναπτύξετε νέες και ενδιαφέρουσες σχέσεις στη θέση αυτών που χάθηκαν. Αποδεχθείτε τις καταστάσεις όπως διαμορφώνονται και μην πιέζεστε να κάνετε πράγματα που είναι ενάντια στην ιδιοσυγκρασία σας.

ΛΕΩΝ: Αρχίζει για εσάς μια σειρά καινούργιων συναισθηματικών και κοινωνικών αλλαγών, οι οποίες θα διαμορφώσουν τη ζωή σας. Κάντε όνειρα, μοιραστείτε με άλλους τα ενδιαφέροντά σας και κάντε νέες επαφές! Αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει, αλλά αποφασίστε εξετάζοντας προσεκτικά τις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια ξαφνική αλλαγή σε κάποιες φιλικές σχέσεις θα σας αποσυντονίσει, όμως, όταν σκεφτείτε με ψυχραιμία, θα νιώσετε ευχαριστημένοι που συνέβη και μάλιστα χωρίς τη δική σας παρέμβαση. Δώστε ακόμα μία ευκαιρία στα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν έμπρακτα τις διαθέσεις τους!

ΖΥΓΟΣ: Κάντε οικονομία δυνάμεων, μια και δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε την κούραση που προκαλούν οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους.  Μεταξύ λογικής και καρδιάς επιβάλλεται για δικό σας καλό να κρατήσετε τις ισορροπίες για να μην πληγωθείτε. Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας με ευγένεια και να είστε σίγουροι ότι δεν θα βγείτε χαμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίζουν να ολοκληρώνονται οι αλλαγές που ονειρευτήκατε στα εργασιακά θέματα και μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα θα έχουν χτιστεί οι νέες βάσεις. Η ενέργεια και η όρεξή σας θα προωθήσουν τα σχέδιά σας και τα οικονομικά σας θα έχουν σημαντική βελτίωση φέτος!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συνεργασίες σας εξελίσσονται και θα μπορέσετε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι στον διάλογο που θα κάνετε μεταξύ σας. Οι σωστές επαφές θα επισπεύσουν τις εξελίξεις και την πρόοδό σας, και θα στηρίζουν τις φιλοδοξίες σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα σκαμπανεβάσματα που περάσατε σας έκαναν να αποκτήσετε και καλές και άσχημες εμπειρίες. Οι καταστάσεις σας έκαναν να μάθετε να αντιμετωπίζετε τους φόβους σας και ξεφύγατε από τη συντηρητική στάση που διατηρούσατε χρόνια. Αφοσιωθείτε σε ό,τι σας ενδιαφέρει, χωρίς να χάνετε άλλο χρόνο, ούτε χρήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ό,τι αποφασίσετε που δεν θα ξεπερνάει τα όρια της πραγματικότητας. Αν προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι, θα είστε και ετοιμόλογοι. Μια συζήτηση θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά θέματα στη δουλειά και πιθανόν να σας ωθήσει σε νέες ευκαιρίες!

ΙΧΘΥΕΣ: Μάλλον είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με τους αγαπημενους σας. Έχετε πολλές φορές την αισθηση πως αν και μιλάτε για το ίδιο πράγμα, ο ένας δεν καταλαβαίνει τον άλλον. Κάντε τις επιλογές σας, θέστε προτεραιότητες και ιεραρχήστε στις δικές σας ανάγκες αλλά και των ανθρώπων που αγαπάτε φέτος!

Tags: ΖΩΔΙΑ
Previous Post

Πρωτοχρονιάτικο Κρατικό Λαχείο 2019: Δείτε ποιοι είναι οι τυχεροί λαχνοί

Next Post

Σιάτιστα: Με πυροτεχνήματα η νέα χρονιά. Βίντεο

Next Post

Σιάτιστα: Με πυροτεχνήματα η νέα χρονιά. Βίντεο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • 13o River Party στη Χρυσαυγή Βοΐου, την Πέμπτη 13 Αυγούστου
  • Στα ύψη ο υδράργυρος και σήμερα 9 Αυγούστου – Έως 39 βαθμούς και ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο
  • Τρεις συλλήψεις για τις φωτιές σε Κορινθία και Λέσβο – Πάνω από ένα εκατ. ευρώ τα πρόστιμα από αρχές του 2026
  • Τέλος στην εκτός σχεδίου δόμηση χωρίς όρια: Τι προβλέπει το νέο Ειδικό Χωροταξικό για τον τουρισμό
  • Παρολίγον μοιραία για 8χρονο βουτιά στη θάλασσα!

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xris στο Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες
  2. sierafm στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  3. Σιμος Μιμής στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  4. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  5. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr